Monday, January 9, 2012

SC PARTOS SRL

Ar trebui să fie publice următoarele:


Dosare în instanță

16 comments:

  1. de NECREZUT !
    paisie si clica lui are legatura cu MAMONA !
    nu au nici cea mai mica legatura cu Dumnezeu.
    vai lorusi!
    ps:sa se lase de cele sfinte si sa se ocupe de afaceri!
    ar oare, unde le este lor mai bine decat aici, unde nu dau nimanui socoteala...

    ReplyDelete
  2. anul viitor-pe criza asta-cand multi dau faliment o sa ia poate, locul I cu coronita, pentru anul 2012,inaintea fratilor cristescu.
    stati sa vedeti ce urmeaza,in legatura cu CATEDRALA MEGALOMANICA:BIRURI NOI,SI TOIAGE PE SPINARE LA POPII CARE NU SUNT BUNI MANAGERI, ORI TRANSFERUL LA CUCA MACAII!

    ReplyDelete
  3. "MANAGERI" IN SUTANE!
    MAI MARE RUSINEA.
    "UNDE ESTI TU TZEPESI dOAMNE"!

    ReplyDelete
  4. de la domnu streza citat:
    Potrivit Mitropolitului Ardealului, criza nu a afectat constiinta oamenilor, iar acestia sustin parohiile sibiene.

    Conform lui IPS Laurentiu Streza, cei care dau cei mai multi bani preotilor care le boteaza casele sunt "credinciosii cu constiinta cea mai puternica". "Pe mine m-a interesat sa vad comparativ cine a dat mai mult, cine a dat mai putin. Este o problema de constiinta a fiecaruia. Ca nu merg sa controlez sau sa fac sondaj, sa ii intreb pe credinciosi pe fiecare cat a dat, ca sa inmultesc cu cate familii sunt, ca sa ii fac socotelile preotilor. Au dat mai mult cei care au avut o constiinta mai puternica", este de parere inaltul prelat.
    Sfintirea caselor este un obicei pastrat de peste 2.000 de ani, aceasta fiind de altfel si o obligatie pastorala a preotului. In Mitropolia Ardealului, preotii au fost ajutati sa sfinteasca toate casele, in perioada 2-5 ianuarie. Doar in cazuri speciale, preotii mai pot merge cu Botezul Domnului, dupa Boboteaza.
    sursa :ziare com de azi
    ps: sa recapitulam
    mai intai ca preotiim sunt indemnati sa dedpuna banii de la "botezul caselor" in vistieria parohiei,pe baza de chitante,cu nume prenume,nr casei,suma "donata" etc.
    apoi, ca popii trebuie sa se teama de Domnul si sa aiba constinta curata-ca sa nu insele fiscul intern!
    la final o trista concluzie:
    NU SE MAI POATE TRAI cu jupani ca streza, paisie si HARAP-alb!

    ReplyDelete
  5. Dupa stiinta mea Arhiepiscopia are o tipografie in organigrama proprie. Partosul e a doua tipografie? Si daca da, atunci masina noua de tiparit a cui e? Ar fi interesant sa vedem care sunt cei 10 salariati ai Pertosului!!!

    ReplyDelete
  6. Paisie este Satana si Satana este Paisie. Acolo unde este Paisie treimea Luciferica se intruneste. Uzurpatorul monahismului si buldozerul manastirilor. Cel care nu lasa in pace pe monahi si care sparge icoanele si ii vinde pe sfinti cu 30 de arginti bucata. Diavole iesi afara! Nu ai ce sa cauti in Biserica! Satana lapade-te de Satana! Mai tii minte Cina cea de Taina cea cu Climent, cel cu apratamente si cu vile? Unde umblii noaptea Diavole? Faci intalnirea securistilor? Placa odata?

    ReplyDelete
  7. Treaba sta cam asa: Patrosescu SRL, e o mare minciuna olteneasca (de fatada). Toata productia e la ,,Danut SRL,, (Tarnea). Apoi, cei 10 crai sunt tot la Tarnea, in cazul in care cineva intreaba. Produce bani pe munca altora, craii sunt platiti de ,,Danut,,(cu sprijinul MBT adica toti popanii) si iaca ,,ochiul dracului,, in palma tiganului. Exista o parte proasta pentru MBT, productia tipografiei MBT este umbrita de ,,capusa,, de la intrare. Asta nu inseamna ca il plang pe Danila.....sa fie clar (stim cum e cu blana si cu naravul lupului). Partos-bizz e o sugativa in MBT exact cum e un sugaci Paisie in BOR. Sanatate multa tuturor!!! (..........)

    ReplyDelete
  8. Daca asa a declarat Streza in ziar, ma sparg de ras. Dar stiti de ce? Pentru ca hotul intotdeauna striga hotul. A si declarat ca preotii au fost ,,ajutati,, sa faca fata la sfintirile de casa !!!!! Ce rahat e asta? Sunt sigur ca ei au cerut ajutor Mitropoliei Ardealului si Streza le-a sarit ca un ,,tata,, bun in ajutor. Apoi, poate s-au auzit si nemultumirile altora si el a si spus tot fara sa fie intrebat. Veche de 2000 de ani? Mersul cu Boboteaza?

    Voi nu mai stiti care e treaba. Da....casa vamesului....dar CUM A INTRAT HRISTOS ACOLO? SI CU CE SCOP? da....exact......mai ganditi-va. Chiar si binecuvantare.....la voi e o nepasare totala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aveti dreptate..nepasare totala....transmiteti va rog acest mesaj Inaltpreasfintitului Paisie: Inaltpreasfintite Paisie, episcop vicar al Timisoarei, ce va face sa credeti ca procedati corect atunci cand va permiteti sa faceti pe judecatorul? ce va face sa credeti ca un om este mai bun decat altul, ca merita sa-l sprijiniti?! ce va face sa credeti ca sunteti un bun conducator?..cum se face, ca un conducator adevarat ce sunteti,sau poate ati fost caci pe multi care nu s-au dovedit vrednici de locul pe care il ocupau i-ati pus atat de bine la punct, cum se face, zic, ca,sub chiar privirea d-voastra atat de agera si vigilenta,sa permiteti sa se petreaca lucruri nedrepte, venite tocmai din partea celor pe care ii iubiti! oare iubirea pentru aproape v-a orbit atat de mult incat sa permiteti ca un slujitor al d-voastra sa faca orice doreste, fara sa capete nici o mustrare? oare D-zeu va inchis ochii?..un judecator adevarat nu trebuie sa se poarte la fel cu toata lumea, fara a favoriza pe unul in detrimentul altuia? si atunci cum se face ca pretul unui loc de odihna incepe sa difere in functie de subalternii d-voastra? se plang oamenii ca in anumite biserici pe care stim ca d-voastra le iubiti mai mult, pretul este de cel putin 4 ori mai mare decat ar trebui sa fie.exista in momentul de fata 4 astfel de locuri. sa fii murit oare omul drept din conducator? sau totul se petrece cu stiinta dumnealui si cu voia lui D-zeu? dar oare ceea ce se petrece cu posturile,atat cate sunt ele,scoase la concurs, stie episcopul ce se petrece?..oare corectitudinea din omul pe care D-zeu l-a ales sa fie judecator,impartind in dreapta si-n stanga dreptatea, s-a pierdut lasand loc doar dorintei de inavutire si faimei? oare sa fie judecatorul atat de orb si nepasator incat sa nu recunoasca ca, atunci cand 2 oameni se prezinta la un examen,contracandidatul celui favorit de comisie este cel putin la fel de bun,daca nu si mai bun, incat merita si el sa fie angajat?! nu credeti ca un adevarat judecator va face in asa fel incat sa primeasca si cel care merita un post similar cu cel favorizat de comisie? ba mai mult, un judecator corect va ceda postul celui care il merita cu adevarat, urmand ca apoi sa scoata un post si pentru cine trebuie. eu asa am auzit ca ar fi procedat odata conducatorul unei comisii..cinste candidatului care a avut curaj sa se inscrie! cinste comisiei!..Tot timpul am auzit ca episcopul vicar al Timisoarei este un conducator drept si cinstit, lucru care, marturisesc, acum ma nedumireste putin,citind cele relatate mai sus. Sa fie oare episcopul un escroc?..sa fie un las?

      Delete
  9. Aseara Naomi a facut spectacol - Naomi fiind Paisie, bineinteles. Ai cantat tiganule imputit cat ai putut, sa dea Dumnezeu sa mori de guturai. Tu impreuna cu Ardelean Sebastian, cu gunoiul de Lehaci - cel ce va ranjeste tuturor, cu gunoiul de Simion SaStana, din rubrica pomelnic, la cine se roaga Paisie:in primul rand la Streza - ca sa duca sacul la Marele Alb, daca nu ati stiut, Strezocu contra sumei de 25.000 de euro l-a luat pe Naomi Lugojanu ca sa-l ia pe veterinar la doctorat. Ardelean este autorul acelor pagini in care isi exprima alcolismul deprimant de care a avut parte atat la Caransebes, facand spectacol de doi bani - poate de unul. Acest gunoi de Ardelean i scrie teza de doctorat gunoiului de Naomi Lugojanu, daca nu ati stiut. Naomi de Timisoara fiind mult prea ocupat de fabricarea banilor murdari, neavand timp de o teza de doctorat. Andrei Lehaci, fost profesor la seminarul din Timisoara, lingusitorul si pupincuristul tuturor profesorilor de la Pedagogic... Te stim cine esti, bastard de Mehala si Sanandrei. Prieten cu toti homosexualii seminarului Caransebes si cu echipa homosexualilor lui Paisie - Naomi. Dupa concertul de aseara, dat pe Kanal D de travestitul Naomi, dupa o lipsa de doi ani din Romania a strans suficienti bani practicand prostitutia pe bani frumosi in Germania. Toate aceastea ne duc cu gandul ca Naomi de Timisoara a practicat prostitutia si traficul de droguri fiind prieten cu vamesii de la Cenad si Nadlag Arad. Toate acestea ne-au dus cu gandul ca de acum incolo Paisie sa poarte numele de Naomi, gandindu-ne le prostiile inimaginabile si prostavaniile de care a dat dovada la Gyula in Ungaria. Probabil de fiecare data cand trecea granita isi punea epoletii proaspeti calcati si apretati de la scolile securistilor. Astfel Naomi putea sa duca in portbagajul masinii orice, incepand de la prezervative pana la anticonceptionale, de la droguri si pana la organe in cutii de gheata. Pe acesti bani mizerabili pe care i-a facut facand aceste lucruri josnice si-a cumparat mitra si crucea si engolpionul. Naomi cand iti vei reveni vreodata?! Sau te vei indobitoci impreuna cu Ardelean, Lehaci, gunoiul de Simion, mizerabilul de Radu Bogdan cel mult ranjitor, afemeiatul de Climent - staretul de la Saraca.

    ReplyDelete
  10. Iubiti credinciosi si credincioase, in randurile care vor urma va vom descrie adevarata identitate a colonelului de securitate Climent Vantu - staretul de la Saraca. Sarantocul de la Neamt s-a nascut cu mult timp in urma, intr-o familie de nevertebrate. Datorita saraciei crunte, refugiul si l-a gasit in blidul dat pentru a matura podeaua manastirii. Fiind calugarit la 18 ani, ajunge ieromonah si va fi trimis la manastirea Robaia din jud. Arges, Romania. Acolo ii va trage doi copiii unei maici si bineinteles, din Arges va trebui sa plece. Fiind executat acolo de episcopul locului, caterisindu-l. Prin toate acestea de mai sus, nemaiavand dreptul legal bisericesc de a se mai apropia vreodata in viata lui de slujirea preoteasca si de toate obiectele sfinte. De la Robaia, nemaiavand unde sta, va veni la manastirea Lainici, aici stand ascuns timp de doi ani de zile. In cei doi ani de zile petrecuti la Lainici, Climent Vantu pune la cale un plan diabolic, nemaiputand sa slujeasca si gandindu-se la esecul petrecut, va lua calea strainatatii. Daca Paisie a mers in Gyula, Climent se gandeste la o tara mult mai departe - Germania este tara de adoptie in care staretul de la Saraca se va ocupa de trafic de carne vie, droguri si afaceri cu masini furate de la interlopi. Achiziotionand o suma frumusica de bani, ii vine in gand sa faca tot posibilul sa se reintoarca in monahism, gandindu-se ca cu acea suma de bani isi va plati postul oricarei manastiri unde el va fi staret. Ocupand functia de staret la Sf. manastire Saraca, cea mai veche manastire din cuprinsul Arhiepiscopiei Timisoarei - o adevarata capodopera atat din punct de vedere pictural, cat si arhitectonic. Astfel Climent, cel analfabet ... apropo, Climent si-a terminat studiile de abia in urma cu cativa ani. El nici acum nu este deprins sau capabil sa detina un discurs in fata unor oameni. Planul a fost bine intocmit. El nu-si va mai asuma riscul sa fie prins la vama si va fi acoperit cu mantia arhiereasca a episcopului Paisie, la fel ca si in mafie. Saraca este locul in care banii vin continuu si fara sa-ti asumi niciun risc. Cutia milei stand de la intrarea in manastire si pana la icoanele de pe altar. Pe langa banii credinciosilor lasati la manastire, Climent umbla nebun toata ziua pe la patronii din Timisoara, Arad, Bucuresti si Sibiu. Patronul de la Kandia Timisoara fiind unul dintre cei prostiti de Climent.

    ReplyDelete
  11. Continuare:

    Astfel, prostind pe unul si pe altul ca strange bani pentru manastire, Climent si-a strans bani cumparandu-si un adevarat domeniu in Timisoara, masini luxoase cu care apropo niciodata nu merge la manastire pentru a nu fi vazut de fratii calugari care stau sub papucul lui. Plus o alta suma de bani puternica a fost data copiiilor lui Climent. Cu toate acestea, Paisie il face pe Climent arhimandrit in Catedrala din Timisoara in Postul Mare - la nici zece metrii distanta de racla in care se afla moastele celui mai mare sfant pe care noi banatenii ortodocsi il avem si il cinstim. Paisie, daca tu cu toate ereziile tale din capul tau prost si bolnav psihic, scizofrenic, isteric si delirant nu iti vei reveni si stim sigur ca nu ai nicio sansa pentru ca bolile psihice nu se mai pot vindeca, singura ta vindecare va fi Gataia, iar Climent iti va administra pastilele. Oameni buni, cu Paisie Lugojanu si lingusitorul de Climent Vantu unde credeti si spre ce directie credeti ca ne vom indrepta atat din punct de vedere al constiintei umane, cat si din punct de vedere al normelor monahismului stiind bine ca Paisie la Gyula ajunge datorita sprijinului politic si securist in trei zile preot? 5 august 1999 - tuns in monahism, 6 august 1999 - ierodiacon, iar 7 august 1999 - ieromonah. Aceasta fost toata perioada in care a facut Ion "Gigel" Gheorghe, ascultare. Climent, ieromonah caterisit, alta panarama pentru Ortodoxia romaneasca, este staret. Deci spre ce ne indreptam cu aceste gunoaie la putere? Pieriti uzurpatorii ortodoxiei! Pieriti uzurpatorii monahismului!Pieriti uzurpatorii tuturor crestinilor! Sloganul de pe buzele oricarui crestin care intra in biserica trebuie sa fie "Doamne scapa-ne de satana". Satana fiind Paisie si cu oamenii lui si cu toti zambitorii si lingusitorii lui.

    ReplyDelete
  12. Un exemplu care arata faptul ca Paisie este bolnav psihic. Bolile pe care psihologii din Timisoara le-au analizat pe fata lui atat in timpul predicii, cat si din gesturile flancate pe ziare si in trusturile de mass-media, au dat mai multe rezultate. Astfel Paisie sufera nu de una, ci de mai multe boli psihice grave. Una dintre ele este tulburarea paranoida a personalitatii care se caracterizeaza prin urmatoarele: suspiciozitate exagerata, neincredere generalizata, contorlul fidelitatii si autenticitatii datelor si faptelor, interpretativitate, tendinta de putere, succes, valorizare, retinerea, distantarea, nonconfidentialitatea, ermetizarea si dificultati de interrelationare... labil psihic pentru o certitudine a celor de mai sus, ascultati-i predicile in care acuza pe toata lumea, intelesul subtil fiind ca toata lumea este sortita pieirii si doar el este singurul care se va mantui.

    ReplyDelete
  13. Paisie si ecumenismul:

    Activitatea ecumenica facuta de Paisie inainte de a ajunge episcop a fost foarte roditoare. Din rubrica 'facem tot ce trebuie', Ion Paisie Gheorghe a vandut pe toata lumea incepand de la mama si terminand cu Ortodoxia. De ce am spus de la mama? Pentru ca Paisie isi reneaga originile de om fara valoare. Acesta a fost spion extern, vanzand pe toata lumea cu care se intalnea, incepand de la Sofronie Drincec pe care l-a spionat, sabotat si executat, de abia dupa ce a ajuns episcop si-a dat arama pe fata. El a vandut Ortodoxia pentru 30 de arginti la fel ca si Juda. Participand la Sinoadele Ereticilor, Schizmaticilor si Apostatilor, rugandu-se la Assisi, Roma, Milano, Nürnberg, Paris impreuna cu toate religiile pamantului. Si-a vandut sufletul pentru ca a stiut ca doar asa, vanzandu-si credinta, poate sa ajunga si el sa manance din ciolanul episcopal. Si a facut-o! Ti-ai vandut ortodoxia, bastard de Arges! Si acum dupa ce ai vandut tot ce aveai, vii sa ne inveti pe noi, credinciosii banateni, ce este ortodoxia. Poate ai uitat de Marcu Evghenicul, de Fotie, de Ioan Maximovici, de Nectarie de Eghina, de Nicolae Velimirovici pe care tu acum ii propovaduiesti ca apartinandu-ti dintotdeauna sufletului tau. Esti o minciuna. Diavolul este minciuna si tu esti la fel ca el. Daca te pretinzi ca fiind un ortodox adevarat, tu ca si ieromonah nu aveai ce sa cauti la Sinoadele Ecumeniste. Daca Drincec si patriarhia te-a trimis ca delegat, tu trebuia sa renunti si sa spui celor care te-au trimis ca tu nu negociezi in domeniul de credinta. Ori tu, te-ai folosit pana si de boschetarul de pe strada numai sa te vezi episcop. Asadar lasa-ne in pace cu predicile tale de doi bani, cu propovaduirea ortodoxiei pentru ca ai vandut-o de mult. Dupa cum ti-am spus, la fel ca si Juda, ai facut si tu. Tu nu esti ortodox, tu nu esti crestin si nu iti recunoastem harul de episcop. Daca stam sa ne gandim bine, sfintii au propovaduit ca oricine se roaga cu ereticii cad din har. La fel si tu ai cazut de mult din har. Iti negam orice autoritate, atat duhovniceasca, cat si apostolica. Tu nu esti Paisie si nu esti vrednic sa porti acest nume. Numele tau este Ion Gheorghe si atat! Nu esti ortodox! Esti un eretic.

    ReplyDelete
  14. amin!
    ce as mai putea adauga!?
    am ramas bou-bouche,in traducere libera ca vitelul la poarta noua!
    ps:si ma rog, ce mai asteptam?
    sa isi vina in fire satanael-paisie?
    ori sa purcedem a face ceva ca sa il ajutam sa isi vada de ale sale prin alte parti...mai calde!

    ReplyDelete
  15. eram aproape sigur ca se va sterge si comentariul anterior.si mai vreti ca oamenii sa ia de buna tot ce spuneti! paisie este un ticalos,dar cei care posteaza pe blog sunt plini de ura si nemultumiti de ei. cei care se multumesc doar a arata cu degetul si in rest nu intreprind nimic,stiu doar sa comenteze,caci, in realitate in fund ii doare,nu stiu daca pot fi oameni pe care te poti baza. acest comentariu il puteti sterge. aveti acordul meu.el este doar pt. domniile voastre

    ReplyDelete