Monday, November 7, 2011

"Măi animalule, măi!" - vorba unui clasic

Nea Ion și-a ieșit din fire, ieri, la catedrală!
A văzut reprezentanții presei și și-a dat în petec!
A început să urle ca un ieșit din minți!
Dezgustător!



Nenea ăsta are mari probleme cu capul! Nu suportă confruntarea de niciun fel! Dacă cumva, cineva îi arată că a greșit, atunci e dispus să-l demoleze. Și când te gândești că nea Ion ăsta e episcop, te ia cu friguri.
La amvon, să te demiți să agresezi verbal și violent contestatarii, asta se numește mojicie!
Pe nea Ion l-au cam lăsat nervii, pe lângă faptul că l-a cam lăsat și bunul simț (pe care, dacă mă gândesc bine, nici nu l-a avut vreodată).
Omul a început să strige în stânga și în dreapta că bănățenii adevărați sunt numai la sat și că cei prezenți în catedrală sunt niște famfaroni, etc., etc.!!!??? Și că, să-i fie rușine presei care atacă biserica, pentru că el este biserica.
Omul ăsta chiar crede că e vreun sfânt! Din nefericire, e doar dus cu pluta!
Neapărat trebuie ca nea Ion să fie adus cu picioarele pe pământ!
Oricum, în Banat, și-a mâncat omenia! (Eu nu cred că a avut-o vreodată!)
Trebuie să o ia de la capăt, dar în altă parte!
Nenea Ioane, pleacă de aici până nu e prea târziu!

24 comments:

  1. pai, MA Animal X, mai Animal Planet, tu mergi pe la canonizari de sfinti si povestesti in stanga si-n dreapta cum te lupti tu impotriva celor care fura pamanturile mitropoliei! Ma animalule, parohiile au pamanturile noasce banatene inance de infiintarea Arhiepiscopiei sau episcopiei! Grija mare ma ca pe ceia care tu-i farbaluiesti in fel si chip stiu ce spun tu spui ce-ti trece prin capsoru ala de serpe! Iesi in drum ca serpele si stragi in gura mare, pre toata uliata! Ma mahalagistule, ma!

    ReplyDelete
  2. Preasfantite, tu-ti amintesti de Romania dodoloata! cand sa inschimba denumirea se ia si ce are gloata, ma prapaditule. Nu te mai fa da rasu lumii pa la sindrofii! Aia da prasta hotare sa uita la tine ca la o ciurca beata

    ReplyDelete
  3. Ma neastamparatule, mai ludule,ma fecior, ma, uita bine prasta carti si docomente, ma si vazi ca lantale celea de pamant sunt a noasce! Nu te mai spovadui la cei plecati in strainataturi ca tu esti suparatsi cu fata negicioasa da sloguiala ca lantale de pamant era cat p=aci sa ti le sufle altace om! popoleste in frast, sa-ti calce naravu de om imalos ce esti

    ReplyDelete
  4. daca ai mare trabuiala, ma pricopsitule, da pamant iaca dam si tie 2m lungime si 1 latime de glie pa izlaz numa sa nu-l lasi neocupat! da mai bine dute-n tara lu hantatar intr-o cocie9in loc de wolswagen) si traci de multe iepe(ca mangaiere ca nu-s arvocatile cu tine)

    ReplyDelete
  5. ba, Uzurpatorule, de ce racnesti in biserica? Crezi, Tu, ca Dumnezeu e surd!

    ReplyDelete
  6. Nu aveti pic de inima, orbilor!..nu sunteti de nici un ajutor, nimanui, cu comentarile de mai sus! Stati linistiti, Paisie va pleca si va va lasa tot ce va doriti. ba inca si in plus.atunci sper sa fiti fericiti! Amin

    ReplyDelete
  7. ce va lasa in spate, ma Paisie! cateva curve disperate! O sa le avem si pe astea de rezolvat! altceva ce mai lasa? Pe Radu bogdan la faculta? Ce mai lasa! Pe Alina fara bani de ....

    ReplyDelete
  8. ..futut.hai, zi,sau acum te-ai facut popa!!!..vreti curvele?..luati-le! vreti bani?..vreti pamanturi??..vreti functii?...luati, daca asta va face fericiti! dar luatile astfel incat sa aveti constiinta impacata! Paisie, da-le ce vor!!! desteptilor, cititi printre randuri! nu ma faceti sa continui!!!

    ReplyDelete
  9. Si lumea a stat si a inghitit urletele si jignirile apucatului??? Na, rau imi pare ca nu m-am dus la catedrala duminica.
    Ii lipsesc vreo 2 perechi de palme care, se vede treaba, nu i-au fost date cand a trebuit. Se zice ca pe isterici asa ceva ii calmeaza.

    Racneste si-l roade la ficati ca nu mai moare Nicolae odata, sa puna mana pe tot. In adancul sufletului se simte in plus la Mitrop. chiar daca e cu drept de semnatura. Nu-l mai vrea NIMENI!!!
    E chinuit, de-aia-i chinuie si pe altii! Iar vanitatea nu-l lasa sa vada. E mai rob decat toti robii, iar primul semn e, daca-i spui, zice ca n-ai dreptate!
    Nimeni nu-i mai orb decat cel care nu vrea sa vada!

    ReplyDelete
  10. Preasfintite, pleaca de aici! esti bagat in rahat pana la coate! PLEACA! PLEACA! PLEACA! Noua ni S_A APLECAT DE TINE! P L E A C A!

    ReplyDelete
  11. revelion (2012) fara gheion!
    duca- se pe pustii(le)nigeriei!
    ca si acolo sunt rromani migratori...
    ps.oare,exista inregistrari cu predica de ieri de la CMT?

    ReplyDelete
  12. Cine sta sa inregistreze prostiile pe care le debiteaza de obicei sarpele? Si uite asa s-a pierdut o perla importanta!
    De data viitoare inregistrez toate predicile omului negru!

    ReplyDelete
  13. http://stirileprotv.ro/stiri/social/stirileprotv-ora-19-00-un-preot-refuza-sa-ingroape-un-batran-fara-sa-fie-platit-video-revoltator.html

    ReplyDelete
  14. Bătrânul Porfirie zicea: “Orice om care ne jigneşte, ne face rău, ne calomniază sau este nedrept cu noi, este unul dintre fraţii noştri căzut în mâinile diavolului. Până ce-l întâlnim pe acest frate noi trebuie să plângem mult, să suferim dimpreună cu el şi să ne rugăm lui Dumnezeu, în linişte şi cu stăruinţă, ca-n ceasul dificil al ispitei să ne întărească şi să aibă milă de fratele nostru, victima diavolului. Şi Dumnezeu ne va ajuta, atât pe noi cât şi pe fratele nostru”.

    ReplyDelete
  15. AMIN spun tie frate antescriitor al mieu!
    mare adevar grait a parintele Avva Porfirie.
    dar, greu ne este sa ducem aceasta povara dulce a "iubirii vrajmasului"!

    ReplyDelete
  16. ttp://www.episcopiacaransebesului.ro/stiri/sinaxa-staretilor-si-staretelor-din-mitropolia-banatului-943912800.html
    MITROPOLITUL BANATULUI ESTE IRINEU! VA ESTE CLAR?

    ReplyDelete
  17. asa este!
    O RUSINE MAI MARE PENTRU IPS NICOLAE NICI CA SE PUTEA !
    in concluzie:SUPERVIZAREA MBT DE CATRE ips irineu MITROPOLITOS DE PRAZILIA,este in VIGOARE!
    SE AUDE SI IN MASS MEDIA BANATEANA?!

    ReplyDelete
  18. surse(in)credibile din anturajul MBT, dau ca sigura plecarea domnului paisie,"cat de curand"!
    de ispravile sale a aflat cu lux de amanunte insusi PF DANIEL,iar ips nicolae, dupa exemplul MS mihai I, a trecut la boicotarea anumitor actiuni si acte ale cuplului ionelas-paisie, prin (contra)semnarea lor, la pastele cailor...
    ce va fi va fi.

    ReplyDelete
  19. Paisie nu va pleca de aici pana cand Nicolae este in viata! Daca nu era sustinut, Paisie nu putea misca nimic. Sinodul este pe fata impotriva Vladicului Nicolae! Doresc exterminarea lui si modul lent dar sigur este tocmai schimbarile pe care Paisie le face in cult si administratie. Se stie bine ca pe Nicolae lucrurile acestea il macina si de aceea se merge pe linia trasata de ,,sus". Nu va asteptati la minuni! Nicoalae a pierdut razboiul! Paisie nu pleaca de aici! Intreg Consiliul Eparhial este de partea lui! De partea mitropolitului mai sunt vreo cativa de la catedrala(Vana, Mitiga, Goanta)poate Radu secretaru IPS, arhim Satana si cativa batranei de prin ramasitele monarhiste. a era sa uit de Cricoveanu numai ca el isi doarme somnu de veci Balteamu, Epuroaica si alti dementi nu pot sa-nteleaga ca viitorul apartine tinerilor nu unor epave...

    ReplyDelete
  20. Sa-l lasam pe Dumnezeu sa lucreze! Nu se stie niciodata cum si ce va mai fi

    ReplyDelete
  21. pentru "November 8, 2011 8:49 PM"

    ai avut cumva impresia ca, venind la Bucuresti Regina Spaniei si alte vlastare inrudite direct si personal cu niscaiva capete incoronate si, prin aceasta inrudite cu Majestatea Sa Regele Mihai, viitorul in Europa ii apartine lui Basescu?

    ReplyDelete
  22. paisie are o singura orerta din partea noastra a enoriasilor :1 sa ne lase PLEACAAAAAA ,2 nu se poate pune nici la degetul mic al mitropolitului nostru NICOLAE,al lui CRICOVEANU,MUNTEANU,POP etc cares adevarati preotii.3 dar cind pleaca sa-si ia cu el pe popescu,lungoci,bonchis,floca,cosma,munteanu si pe toti cei pus in functi si parohi fara merite. PS am uitat pe catelusul de szilaghi .veti fi luati la puricat fiti fara grija trebuind sa dovediti averile pe care le detineti[casi,bani,masini,firme etc]

    ReplyDelete
  23. l-aţi pe sfercoci, morar, pe lingăii de cerbu, păcurar şi mai câţiva preoţi care pupă toată ziua la ei, îşi spionează colegii şi apoi dau raportul. Este o tensiune şi o scârbă în toate protopopiatele .Nu se mai satură, se cred nemuritori şi dispun de sănătatea noastră şi liniştea noastră după cum le este suflentul.Nu sunt preoţi, sunt răspopiţi, păcătoşi, vanitoşi şi fără de Dumnezeu.

    ReplyDelete
  24. BANC: stiti care e diferentza dintre PAISIE(si clica lui) si restul preotilor onesti din MBT?!? RASPUNS: Paisie&Co au Harem pe cand restul....NU!

    ReplyDelete