Wednesday, November 23, 2011

Minciuni ceaușiste, sau reaua credință în formă continuată

Nu cu mult timp în urmă, mass media a informat opinia publică despre profitul BOR, documentat de la ANAF!

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/biserica-ortodoxa-are-profit-si-in-recesiune-cat-a-castigat-arhiepiscopia-tomisului-in-2010.html
"Nici arhiepiscopia de la Timisoara nu sta rau. A declarat un castig de 2,6 milioane de lei, adica 600.000 de euro."

Totuși, avem informații sigure că de la ultima informație fiscală prezentată mai sus, anul acesta Arhiepiscopia Timișoarei, sub directa conducere a domnului Ion Gheorghe, alias PS Paisie Lugojanu, a intrat intr-o mare gaură financiară. La ora actuală se ridică la suma de 65.000 lei. Deficitul bugetar la Arhiepiscopia Timișoarei, la ora aceasta este de 650 de milioane vechi. Nu e mult, dar față de cele ce s-au raportat până acum, diferența este de 620.000 de euro!!!
Oare unde sunt banii ăștia? Cu siguranță nu în datoria pe care parohia Mehala o are la Arhiepiscopie (document disponibil la panoul protopopiatului), care ar acoperi doar deficitul de buget de anul asta - 61.000 ron.
Dar restul? Unde e restul? Unde e restul?
Ca să nu mai facem vorbire de încercările disperate ale domnului Ion Gheorghe, alias PS Paisie Lugojanu, împreună cu domnul Vântu, alias arhimandritul Clement Vântu, de a vinde din pădurile mănăstirești!
Preafericirea Voastră, la Timișoara, sub luminata administrare a cetățeanului Ion Gheorghe, alias PS Paisie Lugojanu se pregătește devalizarea MBT.
Luați atitudine, vă rugăm, până nu e prea târziu!!!

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete