Sunday, November 27, 2011

Reacție la petiție!!!!

Am primit la redacție un filmuleț cu o dedicație de la PS Paisie pentru contestatarii săi, cu mesajul:
"Mă doare in c.. de voi!"

Iată filmulețul:


3 comments:

  1. Nenorocire de bunaciune

    ReplyDelete
  2. A enspe mia dovada ca BOR nu are nimic de-a face cu Hristos!!! Sunt ca apa si uleiul sau ca doua drepte paralele, nici un punct comun!
    Tot ce se intampla in interiorul ei e o sfidare la felul in care a trait si vorbit Hristos.
    Ori ca scrie pe ea BOR sau ministerul de finante sau al economiei, e tot aia.
    Ca orice sistem bazat pe manipularea oamenilor, cica in numele lui Hristos, a ajuns putred si se va duce de rapa cat de curand. Hristos n-a pus bazele si nici n-a cerut cuiva sa-l institutionalizeze!
    Ce SIGUR nu va muri va fi Biserica Lui!!! Pt ca Ea e cea pe care o iubeste cel mai mult! Si n-o va lasa sa moara pt ca El ii da viata, zilnic!!!
    Pana n-o sa intelegeti astia care ati mai ramas pe-aici in cearta asta oarba cu srl-u' lu' Daniel si cu omu' lui in teritoriu, paisie, ca lupta asta va mananca de vii si va macina oasele si nervii, si ca intre voi si Dumnezeu calea e LIBERA, ca nu sta nimeni intre voi, nici BOR, nici papa, nici imam, rabin etc, sistemul religios care se hraneste cu sange si carne de om pt a-si perpetua minciunile si luxul, se va hrani in continuare cu sange si carne de om, ale voastre.
    Dumnezeu nu e conducator de multinationala de capitalism salbatic altoit cu sclavagism cu tente nazisto-staliniste. Sistemul si institutiile facute de om nu-L cuprind iar independenta BOR-ului fata de Dumnezeu, sau mai bine zis existenta ei larvara fara de El, o va duce la disolutie, cu tot cu catedrala neamului. Dar Biserica va trai!!!
    De ce cei mai mari sfinti pe care i-a avut pamantul n-au fost interesati de putere, marire, avere, influenta ecleziala, ai? Pt ca ei l-au vazut pe Dumnezeu si le-a fost de-ajuns, pt ca sistemul religios e o carpa ponosita care in curand se va rupe de tot. Hristos e viu in fiecare om de langa tine nu in sistemul lu' paisie et alii! Tot scandalul asta salbatic e pt a va da seama ca trebuie sa-l puneti pe Hristos in mijlocul vietii voastre, si nu sistemul BOR. Ia sa vedeti cum se ofileste afacerea.
    Sunt curios sa vad cum i-ar spune paisie unui preot ca-i ia duhul de la Dumnezeu, daca sa zicem, preotul in cauza, care nu pupa mana zburlitului, se gandeste sa tina Liturghii in alte locuri decat cladirea bisericii. Mai mult de-a fi dat afara din preotie, n-are ce sa-i faca. Adica sa-l ameninte cu niste foi, vax, putregai! Pt ca ce Dumnezeu da unui preot NU IA INAPOI, CHIAR DE-AR FI OMUL ALA IN SANT!!! Iar cine fuge de lumea asta desarta si de regulile ei idioate, impuse de stapani de sclavi, azi mai abitir ca niciodata, mai rau ca la 1907, e urmat de lume!!!
    DESTEPTAREA!!!

    ReplyDelete
  3. http://www.debanat.ro/2011/11/revine-mitropolitul-nicolae-la-catedrala/

    ReplyDelete