Wednesday, November 23, 2011

Greva foamei pentru propria turtă

Nenea Savu, ditamai consilier eparhial, (fie vorba între noi de o probitate morală îndoielnică), face greva foamei pentru propria turtă. Acum când i s-a tăiat macaroana se precipită! Atunci când a tăiat el macaroana altora, a fost OK!
Păi se poate nenea fotografu'?
Apropo, se aplică legea cu divorțu' și consilierilor eparhiali?
Sau numai pentru popa prostu'?
Iar în legătură cu revoluționarii, ce-i prea mult strică. Nu credem că e normal să te aștepți la recompense din partea altora pentru că ai avut curajul să ieși în stradă în '89. Cei care au ieșit nu s-au gândit la așa ceva. S-au gândit ca să le fie mai bine la copiii lor. Echitabil ar fi ca doar urmașii celor care au murit sau au fost răniți să primească compensații. Altfel se numește că ai fost mercenar!


Nenea Savu, faptul că ai ieșit în stradă nu te face mai cocon decât mine. Diferența dintre noi doi este că tu ai pensia de la stat iar eu nu, adică tu ai fost și ești un mercenar, iar eu am făcut-o pentru copiii mei și nu am cerut nimic în schimb. In plus, eu nu mai vreau să-ți plătesc ție pentru asta!

4 comments:

  1. un mercenar de care se foloseste ionel popescu ca de o hartie igienica! Murdarita fiind, o arunci cu scarba la gunoi! Nici macar la toaleta ca se poate infunda cu cei de calitatea lui savu

    ReplyDelete
  2. Savule,Savule vezi ca roata se invirte cind tiam zis nu juca murdar teai ris iti bateai joc de toti ai uitat si de cei pe carei rugai in 89 sa mearga la consulatul sirbesc pe care te faceai ca nui mai cunosti cind erai linga lugojanu

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Intraiti, va rog,pe petitiionline.ro, pentru a semna petitie impotriva lui Paisie

    ReplyDelete