Friday, March 9, 2012

Urma scoate turma

http://www.ziuadevest.ro/eveniment/28240-preoii-renegai-de-paisie-la-loc-de-cinste-in-faa-deinuilor-politici-.html

După ce pseudo-administratorii Arhiepiscopiei Timișoarei i-au cadorisit pe dușmani cu note administrative de 7, chiar și după ce au solicitat azil canonic în alte eparhii, ceea ce în practica administrativă normală este o ilegalitate - notele respective trebuiau înaintate în cel mult 15 zile de la transfer, iată că necinstitorii de paisiaci au reușit, din nou, pentru a câta oară și până când, să-i mai dea o dată cu tifla domnului Paisie!
Ne întrebăm unde a fost, oare, preotul desemnat de arhiepiscopie să aibă grijă de Penitenciar? Din sursele noastre am aflat că respectivul nu este văzut deloc bine în instituție! Este nemulțumit, întruna se plânge de faptul că Arhiepiscopia l-a păcălit când l-a numit acolo, colectivul de acolo îl marginalizează pentru comportamentul său fățarnic, cu alte cuvinte PULBERE...
Ce e de remarcat, că la manifestare au fost desemnați să participe doar opozanți ai regimului Paisie!
Ce să însemne acest lucru?

12 comments:

  1. "masura masurata,clatinata si cu varf ".
    cu varf si indesat va primii si domnu paisie
    intr- o buna zi !

    ReplyDelete
  2. La Arad parintele Mircea Cricovean este apreciat de preoti, diaconi si credinciosi!!! Este un om de valoare si un preot cu frica de Dumnezeu!!

    ReplyDelete
  3. si Parintele Mircea Munteanu ESTE APRECIAT LA JUSTA SA VALOARE!
    CU BINECUVANTAREA PS LUCIAN MIC, SLUJESTE SI LA FRATII NOSTRII ROMANI DE LA VARSET!
    VREDNIC ESTE!

    ReplyDelete
  4. Eu nu-i contest meritele Parintelui Cricovean, Doamne fereste!, dar ma intreb, daca sinodul de la Oradea isi va putea aplica, punct cu punct, prevederile, astfel ca la Arad va veni paiSIE, ce va face Parintele Cricovean? Se va intoarce la Timisoara sa fie sub aripa IPS Sofronie, Arhiepiscopul Timisoarei si Mitropolitul Banatului?

    ReplyDelete
  5. Nu e rau ce se intampla. Insii din imagine sunt prevazatori. Prospecteaza terenul. Isi cauta viitori prienteni. Incearca exercitiul real al libertatii.Construiesc ziua de maine. Si, cu siguranta, la viitoarea iesire din penitenciar, vor face o conferinta de presa cu adevarat interesanta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu, eu cred ca sunt acolo caci au cunostiinta de mila crestina.Daca toate sunt asezate in curgere fireasaca o sa stie unde sa vina cu pachete la corpul din penitenciar ce se va numi " Arhiepiscopia Timisoarei"!

      Delete
  6. In legatura cu manifestarea: http://tvt89.bridgeman.ro/stiri.php?istire=15197

    ReplyDelete
  7. Parca mai renaste in noi o mica speranta cand aflam ca preotii care s-au opus urgiei paisiace nu au ajuns pana la urma pe drumuri.

    ReplyDelete
  8. DOAMNEI MEISSNER,
    http://theologhia.wordpress.com/tag/arhiepiscopia-ortodoxa-romana-din-america-si-canada/
    PS.AR FI O SOLUTIE SA CUMPARAM O BISERICA DE LA CATOLICI SI SA MIGRAM CATEVA MII DE ENORIASI ACOLO!
    AM INTELES CA ESTE LOC PENTRU ROMANI, MAI ALES IN AMERICA DE NORD.
    FARA PAISIE SI GASCA LUI...
    DESI SE PARE CA ICONOMU BOANGHEN ARE VIZA DE CANADA PREGATITA...

    ReplyDelete
  9. O Doamne! Din biserica asta noi inca mai facem parte!

    ReplyDelete
  10. http://mitropolia-banatului.ro/?p=5833
    In vizita pe la popii talibani instalati...pe sest!
    popa paroh de blajova,la dreapta dlui pai, are bietul de el privirea ratacita!
    iar protoporku cerbu, se uita pierdut!
    oare de ce?

    ReplyDelete
  11. Are privirea ratacita pentru ca e un dobitoc si un lingau, asa a fost toata viata lui si tata-su, niste ,,manivelanti,,. Asa ii trebuie daca a crezut in popia facuta in vremea lui Paisie Labareanu. Si ala ce sta in visiniu in spatele lui Paisie? Fomistul ala? Ala e un ,,retard,, care se baga sa scrie si el pe net la comentariile anti-ma-sa. Cerbu, e clara situatia, nu are rost sa discutam! Asa ca nu mai puneti poze cu analisti ( a se citi exact cum vreau eu, hahaahah) ai clubului BOR.

    ReplyDelete