Monday, March 26, 2012

Trilaterala s-a spart

Săptămâna trecută la Arhiepiscopia Timişoarei a avut loc spargerea definitivă a Trilateralei. Pricina de scandal a fost încercarea PS Paisie de a-l schimba pe Consilierul Economic Boancheş. Încercarea Ighemonului a reuşit doar pe un sfert!
Un sfert, pentru că a pierdut mai mult decât a câştigat, dar nici nu a rămas fără rezultat.
Totul s-a transformat într-o ceartă ca la uşa cortului, ... a cortului paisiac, pentru că restul erau obişnuiţi cu altfel de imobile!
Totuşi, Boancheş s-a dovedit cu sânge în instalaţie, pentru că a dat la picioarele lui Paisie de faţă cu el şi cu IPS Nicolae! I-a spus de la obraz că e necinstit, hoţ, răzbunător, etc., etc. Răspunsul s-a dovedit a fi pe măsura lui Paisie! Adică, a confirmat ceea ce a acuzat consilierul! În plus, a reuşit să-l scoată din pepeni şi pe IPS Nicolae, care i-a promis că e ultima dată când nu-l ascultă!
Să fie oare aşa?
Noi zicem că nu! Dar o să vedem!
La final, însă, tot Paisie a reuşit să-l scurtcircuiteze pe Boancheş, care nu mai are voie să semneze vreun act administrativ! Îl semnează Kovacs şi contrasemnează aşa-zisul coleg al lui Boancheş, Sfercoci!

Eheeei! Amintiri, amintiri! Acu' s-a dus d... tot!

1 comment:

  1. Arhiziaristule! Hai sa o spunem pe aia dreapta: pai tie nu ti-ar conveni sa furi de sa stingi cativa anisori, sa iti tragi palat de IMK 21 si un cont de 300 000 coco, cat spun gurile rele si apoi sa te dea afara?!!!!!

    ReplyDelete