Tuesday, March 6, 2012

Permanență cu scandal?

Azi, în permanența consiliului eparhial de la Timișoara, au fost discuții apăsate! Bilanțul contabil al lui Paisie la Catedrala Mitropolitană a "revelat" faptul că, sub glorioasa conducere a uzurpatorului, Catedrala a produs cu aproximativ 100.000 de euro mai puțin decât atunci când IPS Nicolae avea grijă de administrația ei.
Să fie sătui timișoarenii de Paisie, sau există vreun robinet de la vreo cutie uitat deschis spre Patriarhie?
Ne întrebăm și noi! În ambele cazuri însă tot de rușine este!
De asemenea, datorită scandalului produs în media de faptul că Paisie și acoliții au deschis un birt în Piața Unirii, "La Dom", pe numele Arhiepiscopiei, s-a ajuns la concluzia că trebuie concesionat către terți, ca să nu mai fie implicată direct biserica! Oricum, tot aia ar fi!
Mai mult, popa Drăgănescu de la Fratelia a fost lucrat de colegii săi, Ranca și Bălăngean, cu un dosar consistent care a avut consecințe dezastruoase: s-a pornit comisia de anchetă spre Fratelia!!! Sfercoci și protopopul au primit targhet de execuție! Pa, Drăgănescule!
Oricum, șifonare azi pe la consiliu! Popescu și-a luat-o pentru Drăgănescu de la Paisie, Paisie și-a luat-o de la Popescu pentru cele de mai sus!
Deocamdată 1-1!
PRELUNGIRI? Sau 11 metri? Ce ziceți?

12 comments:

  1. Ranca e un lingau paisiac. Face o emisiune de caca. Doar regizari ieftineala a la Flavia

    ReplyDelete
  2. arhiziaristule salutara ideia cu piranda!
    avem nevoie de date suplimentare:
    1.cum se cheama!
    2.de unde ie!
    3.cati ani are!
    4.are parinti? n-are!?
    poate ie fugita de acasa la...pirandelos!
    poate ie intr o manastire la saraca par exampal!
    daca o vad o strig...sa vina la cabinetul II ca are loc destul!

    ReplyDelete
  3. Buşa Lidia-Patricia, de 13 ani, a plecat de la adresa sa de domiciliu din municipiul Timişoara şi nu a mai revenit. Minora dsipărută are înălţimea 150-159 cm, greutate 50-59 kg, atletică, păr şaten, lung, cu cărare pe mijloc, nasul drept, faţa rotundă, ochi căprui. La data dispariţiei, fetiţa era îmbrăcată în bluză de trening, culoare roz, pantaloni negri, încălţată cu cizme înalte, culoare gri. Buşa Lidia-Patricia a mai plecat de acasă, fiind găsită în municipiul Lugoj.
    ps. a cautat-o cineva la concubinu ei in tziganime la maguri langa Lugoj?
    tare ma tem ca nu!

    ReplyDelete
  4. Bine ca nu s-a legalizat prostitutia ca altfel Arhiepiscopia ar fi deschis poate si un bordel pe langa birt. De fapt, e bine ca fiecare sa se ocupe de ceea ce stie el mai bine sa faca, asa ca in BOR SRL fiecare conduce afacerile la care se pricepe mai bine. Si peste toate afacerile conduce legea tacerii. Si peste legea tacerii, conduce insusi Daniel.

    ReplyDelete
  5. http://www.ziare.com/magazin/inedit/prima-biserica-parasutata-din-lume-intra-in-teste-1154780
    se anunta cursuri de parasutism pentru preotii din arhiepiscopia timisoarei!
    pentru cei cu deficiente de management!
    propun sa-l parasutam la basarabenii din transnistria pe ghitaion.
    ..............................................
    ps:stiati ca si preotesele tinere se pun pe facebook
    dati-le like(imi placi!) ca e tinere si vrea, vb unui cantec.

    ReplyDelete
  6. Iata adevaratul vinovat pt tot ce se intampla in ortodoxismiul romanesc!

    http://www.indiscret.ro/333/special/10171/-pastorul-cel-bun-se-va-lupta-direct-cu-patriarhul.html

    ReplyDelete
  7. Ceva misto - omul lui Daniel:

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/video-stupefiant-un-preot-injura-de-toti-sfintii-in-aeroport-970391.html

    ReplyDelete
  8. oricum la fel face si Paiul cand e nervos!(referitor la video-ul de mai sus.cred k face si mai rau decat popanul din aeroport!

    ReplyDelete
  9. Chiar asa sa fie ? Nu imi vine sa cred !
    Dar spune-ne mai multe cum l-au lucrat cei doi pe preotul de la Fratelia ? Eu ii cunosc pe toti de acolo. Preotul Draganescu mi s-a parut foarte de treaba, la fel ca si ceilalati de fapt. Nu pot sa cred ca cei doi tineri au dat mana cu necuratul si pot sa spuna minicuni!
    Mai este o vorba : schimbarea sefului , bucuria nebunilor.
    Doamne ajuta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Il stiu pe Ranca de cand a terminat seminarul la Caransebes, tot timpul a fost un lingau, asa s-a dat bine si pe langa Lucian Mic, incearca sa obtina ceva mai multa putere la Fratelia, a facut ordine si prin stana, si-a adus cativa acoliti di-ai lui sa preia stana (Lucian, Radu). E un gunoi, din cauza lui nu mai merg la Biserica acolo, oricum daca v-a pica Paisie pica toti cei din aripa lui. Draganescu, a stiut dintotdeauna sa conduca bine acea Biserica

      Delete
    2. !!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
    3. Senzational!!! Imaculatul Draganescu; binefacatorul Frateliei ?! Dupa ce devine fin al vistiernicului eparhial, ajunge Director (paznic) la fabrica de lumanari. Aici desfasoara o rodnica activitate (fratii preoti cunosc; lumanari vandute la negru, procentaj 50%-50%). In pararel se ocupa si cu "ciripitul" la Serviciul "Timpanul". Acum iata-l Mare Parcalab de Fratelia. Aici se implica doar in lucrari (sute de milioane, miliarde) din care poate sa curga banul. Locuieste in casa parohiala ocupand doua apartamente. Pai ce e prost? Proprietatile le-a inchiriat. Cea mai mare dorinta a lui Draganescu este sa fie: "Singurul, Unicul, Nepretuitul,Universalul...paroh". Raman la ideea ca nu poate depasi statutul de Parcalab. Saracutul!!! Inca traieste in Evul Mediu! Va propun celor din Fratelia sa-i ridicati o statue

      Delete