Sunday, January 8, 2012

Arnold de Fabric

Ne bucurăm că a pornit de la noi, dar de atâta râs nu am mai putut scrie nimic!
Imaginile sunt suficiente, iar colegii de la Ziua de Vest și Debanat au pus punctul pe F!

http://ziuadevest.ro/actualitate/26426-pop-culturist-in-fabric-.html

http://www.debanat.ro/2012/01/popa-floca-face-culturism-in-casa-parohiala/

 Cireașa însă tot la noi este!
 Paparazzi la sala de forță de la Fabric:


Vedeți ce se ascunde sub reverendă?
Să vedeți la Paisie, cică are centura neagră la Karate, doar nu se lasă el la subalterni!
Uuuuu! Deja mi-e frică!

PS: Poza este prelucrată digital, este artă fotografică, pentru că reprezintă viziunea noastră despre SuperFloc de la Fabric. 
Ea rezultă din poveștile spuse despre el de credincioși, cum că, ignorând orice regulament de protecție a muncii, SuperFloc s-a îndeletnicit cu alpinismul pe candelabrele bisericii, și cu țapinăreala prin pomii parohiei! 
Deci, un SuperFloc inconștient!
În plus, am fost avertizați de SuperFloc că el nu are mușchii așa de mari, dar în curând o să ajungă chiar mai bine de atât! 

9 comments:

  1. am inteles ca urmeaza cateva poze din sala de forta a parohiei!
    sa vezi atunci enoriasele trecute de prima tinerete cum stau la rand sa le spovedeasca svartzanegher floca!
    cu nerabdare,un vizitator statornic.

    ReplyDelete
  2. Radeti voi, radeti insa situatia e neagra rau! Acusi se implineste anul de cand strigam ca si cainii la stele pe blogu' asta si NU SE FACE ABSOLUT NIMIC PT CA OAMENII SUNT LASI, IRESPONSABILI, VANDABILI SI BASCALIOSI!!! BANUL SI INFLUENTA MANANCA PE MULTI!
    Daca cei care au murit la revolutie n-ar fi murit, in secunda doi de la ridicarea semnaturii lui Nicolae, paisie si cu broscanii lui ar fi zburat de la mitropolie.
    Zic de ai d-au murit, ca aia au avut CURAJ, nu de-alde savu, sau pt prieteni, domnu selaina!

    ReplyDelete
  3. Mai degraba Terminator de Fabric!

    ReplyDelete
  4. lipsa "sange de taur" in instalatiile noastre?
    ia poftiti la o degustare, poate AJUTA la CURAJ !

    ReplyDelete
  5. de la domnu streza:toate veniturile de la sfintirea caselor de la Boboteaza se...chitanteaza!
    pazea ca vine directiva si aici.
    deocamdata, ordin de la pre stapananu, se inregistreaza venitul de la maslu si de la cutia milei, pe baza de procesuluverbal.
    mama ei de viata, isi spune in barba-i tuleiata, un popa abia popit, care creea ca toti banii intra in visteria lui...
    morala:domnu paisie si prearusinica boanghen EGAL love le!
    vai lor!

    ReplyDelete
  6. S-a curentat SuperFlocul!!!

    www.ziarullumina.ro/articole;1832;1;67365;0;Raspunsuri-duhovnicesti-Misiunea-pastorala-in-mediul-rural.html

    Atunci de ce nu ai rămas acolo ipocritule?!

    ReplyDelete
  7. (Ne)frate floca, imbecil esti dumneata si-o sa ramai asa pana cand Dumnezeu o sa decida altfel!
    Cum iti permiti sa atribui astfel de epitet unor oameni pe care nu-i cunosti?
    Nu ti-e rusine obrazului sa vii, cu pile, pistoane, si interventii ca de mai mult nu esti in stare, peste munca altuia, sa distrugi la comanda - ca personalitate, individualitate si putere de decizie cu capul propriu nici vorba sa ai?
    Nu ti-e rusine, nesimtitule, ca stai cocotat ca o patachina pe o functie pt care nu esti calificat, pt care nu ai nici un fel de credentiale decat inhaitarea cu unu' care a fost in stare sa-si ucida moral mentorul, pe cel care l-a ajutat sa se ridice de jos?
    Nu ti-e rusine, nesimtit ce esti, ca ocupi un loc pt care cel care a fost, este si va fi Mircea Cricovean, a dat examen, prin urmare dumneata esti in ilegalitate TOTALA?
    Nu ti-e rusine obrazului, nesimtitule, sa urli in biserica, sa institui sistem de penitenciar facandu-i pe oameni infractori din oficiu, sa te uiti la cati banuti poate fiecare da? Te-a facut Hristos atasat economic la Rai si nu stim noi?
    Nu ti-e rusine, obraznicule parvenit ce esti, ca n-ai facut nimic pt oameni si pt biserica de aici in afara de a distruge ca o termita muscata de o musca tete, tot ce au construit generatii de oameni inainte-ti?
    Nu ti-e rusine, netrebnicule, sa-ti faci campanie media prin articole menite sa-ti ascunda micimea, reaua credinta, vidul din predici, limbajul de lemn pe care il ai si realitatea putrefacta in care te afli si despre care oamenii oricum stiu? Nu vezi ca esti caraghios, ridicol si stai ca o gunoaie in ochii oamenilor?
    Nu ti-e rusine, nesimtitule, ca te comporti ca un vataf impotent pe bunurile altora, ca le distrugi si-ti bati joc de ele si de ei, si in final si de Dumnezeu?
    Mai poti, nesimtitule, dormi noaptea intr-o casa care nu-i a ta si-n care ai bagat sute de euro ca sa ai confortul pe care nu ti l-ai putea permite niciodata din bugetul familiei, cand in biserica toate plang: picturi, mobilier si oameni?
    Mai poti, nesimtitule, sa dai ochii cu oamenii cand ai aruncat pe apa sambetei un ajutor financiar obtinut cu greutate pt biserica de omul pe al carui loc stai clandestin? De hatru si orgolios ce esti ai vaduvit biserica lui Hristos de multe cele de trebuinta.
    Peste multe ai fost cocotat cu prajina, nesimtitule, caci la inaltimea asta a ridicat Cricovean statutul de preot paroh si pe cel al comunitatii din Fabric, SI MAI MULTE TI SE VOR PRETINDE!
    Nesimtit ce esti!

    ReplyDelete
  8. Tare as fi dornic sa-l vad pe popa Radu Bogdan in locul lui Vlaicu sa fie tratat asa ca si Floca, ca merita.

    ReplyDelete
  9. Copia comentariului in care i-am transmis nesimtitului parvenit de floca sentimentele enoriasilor sai, pe care ii facea imbecili atat pe blogul asta cat si in "Ziua de vest" si pe care l-am postat in ziarul "Lumina" la interviul dat de acest ipocrit mizerabil, A FOST STERS!
    Nu-i nimic, am scris altul.
    N-am crezut ca voi trai zile in care sa-mi dau seama ca vamesii din zilele lui Hristos, cu toate metehnele lor, erau mai curati moral decat multi preoti de acum! De ce? Pt ca macar aia nu s-au folosit de sangele nimanui ca sa adune bani si marire!
    Se vede treaba ca adevarul spus verde-n fata ii ingalbeneste pe unii!
    Majoritatea din cler sunt niste ticalosi si niste ipocriti, cu toata stralucirea lor... de aur curat, pleu garantat!

    ReplyDelete