Wednesday, December 28, 2011

Hoțul strigă hoții!

La Fabric, doar nu credeați că în altă parte!
După ce a ciordit aparatele de fitness din sala de sport a școlii nr. 5 care erau depozitate în clădirea recuperată de biserică de la ministerul educației, și le-a depozitat în subsolul casei parohiale (pentru doamna preoteasă, cred, sau poate pentru angajați, să aivă și bicepșii lor ceva de făcut), părintele Floca s-a gândit că nu ar fi bine să fie și el jefuit de alții, epitropi sau cântăreți sau diacon sau ceilalți popi.
Așa că a hotărât să facă film protejat,
și a instalat Sex camere de supraveghere, sau patru?
Ce mai contează, dacă e Sex sau altceva!
Oare când dă el iama la cutia milei oprește sistemul?
Sau trebuie să șteargă după aia banda?!
Totul pe principiul: Hoțul strigă HOȚIIIIII!!!!!!!

http://www.ziuadevest.ro/eveniment/26256-big-brother-la-biserica-sf-ilie-din-fabric-.html

9 comments:

  1. Oare de ce nu ne mai mira nimic la fabric-sf ilie?
    a se vedea si la case mai mari:BATAIA E RUPTA DIN RAI? la betleem....la betleem...vai,vai vai!
    mhttp://www.ziare.com/social/biserica/bataie-cu-maturi-intre-preoti-si-calugari-in-bethleem-video-1142073
    pe cand o "batuta" si la fabric,pt ciolan!

    ReplyDelete
  2. protoporku cerbu il cultiva asidiuu pe ps lucian!
    vezi:http://www.episcopiacaransebesului.ro/photogallery.php?photo_id=9417
    dupa ce a fost bruftuluit de domnu paisie a fugit la slujba arhiereasca de la ohaba-matnic, sa se jeluiasca si sa ceara indurare-a se citi prelungire de mandat...in viitor!

    ReplyDelete
  3. NORMAL ca incompetentul de cerbu tre sa si sustina pozitia cumva mai ales ca si cerbisorul sau vrea sa l faca astia popa la lugoj langa tasu si dc pai nu vrea ramane varianta ..... ati ghicit ..lucian BRAVOO!!!!!

    ReplyDelete
  4. De ce esti imbecil si te legi de copii? Daca ai ceva cu cerbu si ai sange in instalatie, iesi la interval cu numele si cu fapte concrete.
    De rahati si de ratati ca tine, anonimi, e plina lumea. Sa-ti fie rusine!!!

    ReplyDelete
  5. de ce ma leg , pentru ca nesimtirea e fara margini.de ce a trebuit sa l puna chiar pe baiatul lui diacon, de ce nu ia gasit alt loc, eeeee.... ca iese damsa la pensie si hop ,top in locul lui. is satul de nepotisme si de mizerii de genul asta,de ce sotia protopopului cerbu e angajata la magazinul bisericesc? chiar asa? sa ti pui tot neamu angajat in protopopiat? asta i curata nesimtire,asa ca imbecil esti cel care ai scris mai sus cs nu vezi

    ReplyDelete
  6. nu doar sotia lui cerbu e angajata la protopopiat.vezi Faget,Deta,Timisoara, vezi preotesele angajate la parohii. Nu nimic ilegal si nici de nepotism nu poate fi vorba.E normal sa slujeasca toti la acelasi Domn. Asa ca, frustarea sau frustarile pe care le ai, nu isi au temei.Tot un ratat esti!

    ReplyDelete
  7. serios si HRISTOS in ochii tai probabil e un ratat asa cum a fost in ochii unuia dintre talhari,asta e normalitatea sa ti angajezi nemurile in protopopiat ,asta e firescul in mitropolie promovarea in functii pe baza de rubedenie minunat cata dragoste de bise....oooo bani e pe aci

    ReplyDelete
  8. nu doar in mitropolie,ci in toata patriarhia e asa,fratele meu.cauta-ti locul in alta biserica, daca nu esti multumit!nu vei putea sa faci nimic.asta e sistemul!

    ReplyDelete
  9. da noi am facut sistemul mai mare decat pe hristos asta e problema, biserica a ajuns o institutie care elibereaza hartii ,si alte celelalte

    ReplyDelete