Saturday, December 24, 2011

Stratagemă paisiacă

Pentru că blogul nostru deranjează în mod evident imaginea "Preasfințitului", tare de tot, paisiacii continuă să îl atace constant. Asta pentru că blogul arată adevărata față a demonicului episcop!
Uite ce au mai inventat de data asta:

www.paisielugojanul.blogspot.com
Ultima găselniță!
Și uite așa, cine încearcă să se informeze despre adevărata față a "Preasfințitului", nu este din Banat și nu știe că Lugojeanul, nu se scrie nici așa nici așa, ci doar Lugojanu, cade în plasă.
Norocul că Opinia publică vs. Paisie Lugojanu s-a consacrat deja!!!
Efortul este "lăudabil" dar futil!

Sfat: nu cumva să vă înscrieți ca followeri pe blogul respectiv, că ajungeți să informați paisiacii despre identitatea voastră!

Nice try!

10 comments:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=FlWadsiqAtA

  ReplyDelete
 2. multumim de informatie!

  ReplyDelete
 3. hei voi, anonimus!
  va astept maine la catedrala mitropolitana a timisoarei( a mitropolitului!) ca sa i uram de "bine" domnului paisie si ortacilor lui din sobor!
  se aude?!
  pe maine la 9,30!
  ps:va propun colinda cu tzapu!
  colinda-colinda, scoate capra-n tinda si da i fan sa roada si pup-o sub...streasina!
  pa paisiacilor!
  MERRY CHRISTMAS!

  ReplyDelete
 4. Am vazut la Tv - transmisia directa, catedrala patriarhala - pe Paul Lambrino cu Lia, sotia sa. Poa' sa-l pupe asta doi si-n k pe patriarh, nu doar sa-i pupe mana, ca pentru Europa nu ei sunt "casa regala" sau "princiara". Tot Regeke Mihai, ctitorul Catedralei Mitropolitane din Timisoara, A Universitatii de Medicina si Farmacie Timisoara, a Universitatii "de Agronomie" timisoara etc. etc. etc, reprezinta "casa regala".
  dar, pentru informarea celor interesati, sa aflam si noi cine-i Lia Trif, consoarta lui Paul Lambrino, despre care "catavencu" scrisese a e un "os domnesc cu mult zgarci":
  http://www.hanuancutei.com/forum/content/Francmasonerie-Istoric-Evolutie-Dezbateri-/4337/Masonerie-Si-Dinastie/

  ReplyDelete
 5. priviti cu cata darnicie a tratat Casa Regala Romaniei Biserica stramoseasca di Savarsin de Craciun!
  ...sa fie cocosei ori ducati de aur?!

  ReplyDelete
 6. ...am uitat sursa:http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Familia-Liturghie-Biserica-Ortodoxa-Savarsin_5_615588440.html

  ReplyDelete
 7. PAZEA SPAGOVENE!
  Razie pe Muntele Athos de Craciun: Un staret, arestat pentru frauda.
  ps:mai intai o vizita a inspectiei patriarhale pe la manastirea SARACA-timis.
  pe acolo mai trece din cand in cand vantura-prin lume,un anume arhimandritos-a se citi sparlitos de a averi nemuncite,clement vantu!
  da nici safu lui direct argeseanu nu se simte in largul lui...
  pe barba mea va spun...

  ReplyDelete
 8. in memoriam popa miculescu!
  arhiziaristule, se cade sa faci o pauza de la ospat si sa atasezi un comentariu...prietenesc!
  ca doar asa se spune in popor:despre morti numai de bine!
  vezi si comentul de pe arhiprafuitul sait-redesteptat-al mbt.

  ReplyDelete
 9. Pentru "Anonymous December 26, 2011 6:55 PM":

  "La sfârşitul slujbei, Principele Radu Duda a oferit bisericii un cadou special din partea Casei Regale. Este vorba de un set de şapte medalii de regent aurite, bătute de Monetăria Naţională, care întruchipează şapte sfinţi ai Bisericii Ortodoxe Române. „Sper ca anul care va veni să fie mai uşor pentru ei. Trebuie să ne strângem împreună şi să ne iubim mai mult. Cred că acesta e mesajul cel mai bun. Majestatea Sa va veni într-o altă zi la biserică”, a declarat Principesa Margareta.".
  Apud: http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/adevarul_timisoara-Familia_Regala-domeniul_regal_de_la_savarsin-Castelul_de_la_Savarsin-Regele_Mihai_si_regina_Ana-Majestatea_Sa_Regele_Mihai-Principesa_Mostenitoare_Margareta-Principesa_Maria-Catalin_Madaluta-Principele_Radu_Duda-Monetaria_Nationala_0_616138661.html

  ReplyDelete
 10. Pai, atunci, sa nu ma las nici eu a prejos sa sa va trmit si eu ceva legat de Familia Regala a Romaniei la Savarsin:
  http://www.analogtv.ro/2011/12/23/mos-craciun-regal/

  ReplyDelete