Monday, July 11, 2011

Robotzi, episodul următor

Ia uitați-i pe F(l)oca și (Cos)mo!

http://www.debanat.ro/2011/07/un-nou-scandal-pecuniar-la-biserica-sf-ilie/

Din nefericire, domnul paisie va spune: "mă doare hap la cuc" de fabricanți!
Dar e trist ce ușor se pierd niște bani, care și așa vin foarte greu la bisericile de parohie!
Oare fabricanții se vor constitui parte civilă într-o plângere penală împotriva celor implicați în pierderea banilor? Așa ar trebui! Sau asta se întâmplă numai acolo unde popanii nu ascultă orbește de Șăfu'! Da, așa-i. Dacă nu asculți de Șăfu' o iei pe coajă! Dacă asculți orbește, și dacă ești penal, scapi!
Până la urmă, fabricanții au rămas cu paguba!
Apropo, cică la înscrierea la post F(l)oca a mințit că are casă în Timișoara și de asta a cerut transferul. Acum fabricanții află cu stupoare că domnul respectiv cere vreo 50.000 ron ca să-și amenajeze subsolul de la casa parohială, că nu are unde să stea! Păi, nenea, ai fost de acord să dai banii înapoi și după aia mai ai tupeu să ceri bani să-ți facă fabricanții casă?! Ție chiar nu ți-e rușine deloc? La orice om normal i-ar fi!

6 comments:

  1. Amandoua slugi pupuindosiste paisiace sa raspunda penal pt ce au facut si fac. Mai ales cozma care a vrut sa-si insuseasca bani care nu sunt ai lui. Un talhar ordinar si mizerabil cu pretentii de om cult si educat. A lua bani care nu sunt ai tai se cheama FURT!!! Asta a vrut de fapt sa faca! Fiinta abjecta cosma asta.
    Iar floca sa se stearga pe bot de dorinte pecuniare si rezidentiale. A venit aici ILEGAL, din fundu' fundului si se crede miezu' din dodoasca, exceland doar in incompetenta, mediocritate si linguseala la seful de clan!
    La carcera ar trebui sa stea astia amandoi, nu in biserica!

    ReplyDelete
  2. popa cosma isi traieste propria neputinta...
    ce a fost si ce a ajuns!
    un iuda dornic de inavutire cu orice pret!
    spre a sa cadere...
    cat priveste pe popa floca:vai lui, managerului defectuos, care va baga in FALIMENT parohia sf ilie,fabric vest din timisoara.
    si avnd in vedere de personalitati sunt in consiliul parohial, cu atat mai mare este JALEA !

    ReplyDelete
  3. propun administratorului blogului un parteneriat on-line cu manastirea fardea pentru promovarea magazinului de vesminte arhieresti,preotesti, diaconesti etc!
    toate blogurile care se respecta, de la o vreme produc si beneficii materiale nu numai de suflet!
    motto:
    cine de la noi va cumpara,zeciuala lui paisie va da!
    sau Lume,lume,cumparati vesminte cu fir de aur si fir de matase imprimate cu miros de pasiflora de sa de ie pe spate ale vostre consoarte!
    cum vi se pare!
    astept reactii la cald.

    ReplyDelete
  4. apropo, stiati ca......manastirea fardea este inconjurata de gard electrificat? ca a fost un scandal (inabusit imediat) din cauza ca s-au curentat cativa credinciosi?
    CARE E ROSTUL GARDULUI ELECTRIFICAT?
    E STRIGATOR LA CER!

    ReplyDelete
  5. scandalul a fost inabusit pt ca paisie merge acolo toata ziua..la romanesti nu merge.ce a facut cu manastirea de la romanesti??poate vrea sa o stearga dupa harta pt ca e manastirea de suflet a lui ps lucian.de cand a venit episcop paisie a distrus aceasta perla a banatului'. sa-i fie rusine.

    ReplyDelete
  6. zau, asa ceva nu s-a mai pomenit. manastire inconjurata de gard electric!
    ce au de ascuns maicutele de acolo?
    parca ar fi manastirea in afganistan! sau baza de la guantanamo!
    te iei cu mainile de cap cand vezi ce au in cap popii astia! daca totusi au in cap sunt doar idei paranoide sau excrocherii.
    zau, ca ramai traznit!

    ReplyDelete