Sunday, July 31, 2011

Scandaluri patronate de Harap Alb

"Radacina tuturor rautatilor este iubirea de argint, pe care unii, poftindu-o, s-au ratacit de la credinta si s-au strapuns pe ei insasi cu dureri multe".

De ceva vreme, BOR este zguduită de scandaluri care par interminabile, tulburătoare și dezamăgitoare. Însă, cum biserica este formată din oameni, iar slujitorii ei nu sunt neapărat sfinți, ca să găsim cheia în care să interpretăm cele ce se întâmplă, așa cum ne învață un clasic în viață - Robert Kyosaki - trebuie, neapărat, să vedem care este traseul banilor. Acesta ne va duce întotdeauna, când e vorba despre om, la autorul evenimentelor!

Vreau să produc aici o manipulare grosolană pentru a indica traseul banilor!

Asadar, în contextul celor de mai sus, scandaluri de tipul:

http://www.ziare.com/stiri/acuzatii/preotul-paroh-de-la-cotroceni-acuzat-ca-a-facut-sex-cu-unul-dintre-minorii-din-dosarul-iuga-1110454?utm_source=paisielugojanu.blogspot.com&utm_medium=WIDGET-RECENTE&utm_campaign=WIDGET-RECENTE

nu mai au importanță pentru sistem.
Sistemul este setat pe făcut bani, chiar dacă asta înseamnă să calci peste cadavre!

Rețineți! NICOLAE este în acest context Zmeul!
Ce s-a întâmplat cu zmeul? Și-a luat-o de la Harap Alb! Rău de tot!

Cu toate astea rămâne gândul că:

8 comments:

 1. Gandire CLASICA INCANTATOARE!

  ReplyDelete
 2. SCANDAL LA SF ILIE ASTAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  LA ANUNTAREA PLECARII CELOR DOI PREOTI, CRICOVEAN SI MUNTEAN, LUMEA A REACTIONAT A DEZACORD IAR DIAVOLUL DE FLOCA A RIDICAT SI TONUL LA ENORIASI!
  DUPA STILU-I SPECIFIC, A ANUNTAT POLITIA, CARE A VENIT!
  RETINETI!!!!
  DE AZI, 31 IUL 2011, POLITIA REGLEAZA TREBURILE IN BISERICA, LA ASERVIREA LUI PAISIE, JUPAN PESTE TOTI SI TOATE!!!!!!!!!!!!!
  INCA CEVA! SE SPUNE CA NICOLAE NU SI-A PRIMIT DREPTUL DE SEMNATURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEMNEAZA DOAR CA A LUAT LA CUNOSTINTA, ATAT!!!
  TOTUL A FOST O CACEALMA SI JIGODIILE ASTEA SI-AU BATUT JOC DE NOI TOTI!
  CUM SPUNEA CINEVA PE BLOG, SA AIBA PARTE TOTI CEI CARE-L SUSTIN PE MAFIOTUL DE PAISIE DE EL SI DE SCELERATII LUI, ZIUA SI NOAPTEA-N VIS!!!
  PARINTELE MUNTEAN A FOST DISLOCAT LA PENITENCIAR!
  DACA NE GANDIM CA I-AU FABRICAT UN DOSAR PENAL, TRIMITEREA LUI ACOLO E PROBABIL CA SA-L INTIMIDEZE SI SA SE OBISNUIASCA CU REGIMUL DE DETENTIE. ASTA E SUBINTELESUL MUTARII!!!!!
  SUNT NISTE SATANE CARE SE FOLOSESC DE HRISTOS PT A-SI INDEPLINI SCARNAVIILE!!!
  ASTIA NU SUNT OAMENI!!!!!!!!!! CI GUNOAIE PUTREFACTE CARORA, DIN PACATE, LI SE INCHINA SI ALTII!!!
  PT A SE MAI FACE CEVA, E NEVOIE CA PATRIARHUL SA VINA PERSONAL LA TIMISOARA SA VERIFICE INSUSI CUM STAU LUCRURILE!!!
  ALTFEL, SE DUCE PE APA SAMBETEI TOATA CETATEA TIMISOAREI!!!

  ReplyDelete
 3. Patriarhul este in spatele acestor masinatiuni!

  ReplyDelete
 4. ORICUM STIE BINE CE SE PETRECE AICI.
  IAR MIZA SUNT INTRADEVAR BANII SI IN PLAN IMEDIAT POSIBILA OCUPARE A POSTULUI DE MITROPOLIT CU UN ASERVIT!
  TOT CE AVEM DE NADAJDUIT ESTE SA NU FIE domnu Uzurpator!

  ReplyDelete
 5. e posibil sa-l rasplateasca pe Ciprian campineanu cu demnitatea de mitropolit al banatului pentru ca-i "in charge" cu ridicarea catedralei mantuirii. Vazusem varianta acesta mai demult, pe un alt site, dar atunci - era inainte de scandal/-uri - nu prea mi-a venit sa cred. Acum, fara s-o consider sigura, mi se pare o ipoteza de lucru pe care nu trebuie s-o ingnoram.

  ReplyDelete
 6. sa nu ne amagim ca patriarhul nu stie ce s-a petrecut la Timisoara ori ca nu stie care-i acum situatie. dupa marele, giganticul display de cult al personalitatii, cu ocazia implinirii a 60 de ani, am ajuns sa-l compar cu ceausescu. si pe vremea aluia, cand se chreltuial bani pe grandioase manifestatii, securistii ne picurau in ureche "of, dar ar afla tv ce s-ar mai supara!" da' ce, ala era chorobete, nu vedea ca pentru el se irosesc bani, energii si talente.
  Am ajuns sa vedem acum aceslasi deshantat cult al personalitatii la daniel patriarhul

  ReplyDelete
 7. mai fratilor s a intors pamantu cu fundu in sus!
  cum ar graii marin sorescu

  ReplyDelete
 8. cele ce se întâmplă, așa cum ne învață un clasic în viață - Robert Kyosaki - trebuie, neapărat, să vedem care este traseul banilor. Acesta ne va duce întotdeauna, când e vorba despre om, la autorul evenimentelor!

  ReplyDelete