Saturday, July 2, 2011

Licitație ratată?

Citim pe site-ul oficiosului că la ședința consiliului eparhial s-a hotărât reluarea unei licitații pentru vânzare de parcele de pământ.
Arhiepiscopia s-a transformat în agenție imobiliară!!!
Și mai au tupeul sclavii paisiaci să conteste cele semnalate în presă că mafia paisiacă are interese majore imobiliare!
Nu putem spune cum arată culisele afacerilor derulate cu pământuri pentru că nu am fost la negocieri, însă din afară arată ca naiba!
Și au mai avut tupeul să ridice problema asta când a venit la Timișoara Mitropolitul Olteniei! Cusută cu ață albă! Chiar nu le e rușine?

http://www.mitropolia-banatului.ro/noutati.php?readmore=948

Cât sunt comisioanele?
La cine trebuie să mergem ca să participăm și noi?
Erau niște întrebări retorice, sper că v-ați prins!

8 comments:

  1. Domnule redactor, felicitari! Sigur aveti harul si ocazia de a comenta lucruri de toata comedia incepand de saptamna viitoare! CARAMBOL CLASIC!

    ReplyDelete
  2. in subsidiar,paiSIE se autodefineste ca "presedintele Consiliului Eparhial Timisoara"!
    la prezidiu se afla si"delegatul sf sinod"!
    ba inca si avocata diavolului,coana larisa ileana gavrilescu,cateaua pe care paiSIE o asmute in procesele cu preoti socotiti vinovati dinainte si in alte cauze imobiliare-vezi procesul pierdut cu concesionarii celor 100 ha de la SAG-ori civile, platita cu sute de mii de lei, pt ca desi exista in organigrama mbt post de jurist nu se scoate la concurs, din ordinul paisiacului!
    in rest cain-i,protoporci, si alti porci,indeajuns de libidinosi incat sa l pupe fatarnic pe al lor sef satanael, ca sa le mearga bine...
    vai lor!

    ReplyDelete
  3. Mai fratilor am inteles ca va deranjeaza comportamentul lui paisie si daca e asa cum scrieti aveti dreptate. Dar nu stiu ce legatura are comportamentul lui cu faptul ca e tigan, daca e, daca ar fi roman sau alta natie nu ar putea avea un comportament asemanator? Daca voi sustineti ca el e tigan, eu am vazut si romani care se poarta asemenea lui si chiar si mai rau. Una e sa se protesteze fata de ceea ce face si cum se comporta si alta e sa nu convina cuiva faptul ca e tigan, in cazul ca ar fi.... Dumnezeu stie.
    Si daca el nu e capabil, cine ar fi capabil sa administreze sau mai bine zis sa gestioneze situatia care e acum in Banat?
    E urat si pacat fiindca s-a ajuns aici, trebuia vazut de la inceput si cercetat ce fel de om este Paisie si ce naravuri are si pe urma sa fie numit si ales vicar in Banat. Asa se intampla cand nu se incepe cu inceputul....pacat, urat si nasol. Asa se discrediteaza Biserica. Acum cred ca protestantii si catolicii salta de bucurie cand vad ce se intampla in Biserica Ortodoxa.

    ReplyDelete
  4. De ce postezi, omule, de doua ori??? Vrei sa iesi in evidenta? Ti-am citit comentariul, de la prima postare. Sa fii sanatos!

    ReplyDelete
  5. precizare: noi nu suntem rsisisti, dar nici nu putem uita zicerea romaneasca, ce graieste asa
    tziganul cand ajunge imperator...
    si alte multe ziceri ce i se potrivesc manusa, tziganului din tziganesti-arges, ajuns imperator-tiran-Uzurpator!
    sa si schimbe fratele ionghe firea-metanoia-si mai vorbim!
    da io in prostia mea cred ca se simte bine in pielea lui, "un lup imbracat cu blana de oaie"!
    de aceia se pare ca i plac...mielutzele, la cina!

    ReplyDelete
  6. erata: a se citi RASISTI
    mea cupla

    ReplyDelete
  7. da, dar totusi...ionel popescu nu tigan si faptele lui sunt la fel de uarate, deci...care e mai tigan?

    ReplyDelete
  8. erata: a se citi "nu-i tigan"

    ReplyDelete