Friday, July 29, 2011

Răzbunarea, arma prostului

Rămâne să vedem cine este prostul!
Până atunci, conducerea bisericii ramane cu rusinea de a-și executa proprii slujitori!

http://www.ziuadevest.ro/actualitate/22071-rzbunare-oarb-in-consiliul-eparhial-timioara.html

13 comments:

  1. Dom'le redactor, clasicii raman impreuna pana la moarte! Fi pe pace

    ReplyDelete
  2. De cate ori atrageam atentia ca Nicolae e un ipocrit am fost acuzat ca sunt de partea lui paisie. De acum vedeti singuri ca toti sunt la fel. Mai ales vicleanul asta batran care s-a ascuns mereu si a facut mult rau. Tot ce e la ora actual in biserica banateana e opera acestui batran. Timotei o leguma care a facut praf aradul, lucian dornic de a ajunge cat mai sus calacand cerand bani la nesfarsit protilor, iar paisie un parvenit, dornic si el de putere. Asta e rezulataul si mostenirea pe care ne-o lasa mos nicoale. O biserica slabita din temelii,plina de compromisuri teologice si morale si fara slujitori devotati. Sasaujan a trebuit sa plece de la arad, achimescu a trebuit sa plece din banat fiindca nu li s-a gasit loc. Dar avem oameni multi....dar .....si mai avem si multi naivi care nu stiu sa citeasca printre randuri viata reala. Nu va mai lasati impresionati de batranetile unui om care a imbatranit in compromisuri. Fiti obiectivi, a tradat pe cand alti se jertfeau si mureau. A tradat si va fi tradator pana la sfarsit.
    A pierdut eparhiile din diaspora a serbiei si a ungariei, va pierde si hunedoara. Va fi o mitroplie ciuntita, mica, fara insemnatate. Asa s-a luptat pt binele obstesc dezamagit a nu stiu cata oara.

    ReplyDelete
  3. frate, dar stii ca ai dreptate !
    PARCA NI S A LUAT UN VOAL DE PE OCHI...
    FII PE PACE, NU DEZARMAM, MERGEM INAINTE CU LUPTA NOASTRA CEA SFANTA SI DREAPTA!
    JOS CAMARILA PAISIACA!
    si daca mai are un dram de buna cuviinta:
    SOLICITAM RETRAGEREA LA MANASTIRE A ECUMENISTULUI NICOLAIE!

    ReplyDelete
  4. Singura salvare este sa facem un miting sau mai multe, in care sa cerem retragerea IPS Nicolae la manastire, pentru felul cum rasplateste binele cu rau!
    Si asta cat mai repede, pana nu devine PS.Paisie eligibil de a candida la functia de mitropolit!
    Mai are un an si ceva si devine eligibil!

    ReplyDelete
  5. "Pe cine nu lasi sa moara,nu te lasa sa traiesti.."..doar se stie asta.Si totusi...aveti nelamuriri?indoieli?regrete?..Inlaturati-le.mergeti PERSONAL la seful vostru si vorbiti cu el.deschis..de la suflet la suflet.D-zeu va va ajuta!

    ReplyDelete
  6. Inca nu am gasit ca adoptata modificarea statutului BOR cu minim 7 ani pe eparhie pentru schimbare de scaun... A fost sau nu adoptata ?
    Era o propunere a lui PF Daniel.
    Oricum, cred ca acum se vor linisti treburile si
    PS Paisie impreuna cu IPS Nicolae vor stabili oridinea... toata sustinerea pentru ierarhii nostrii.

    ReplyDelete
  7. Numai cu ei si de ei SA AI PARTE si ziua si noaptea-n vis!!!
    DAR pe NOI-CEI PROSTI dar MULTI-mai slabeste-ne!!!

    ReplyDelete
  8. BOR = INCOMPETENTA, GRANDOMANIE, BANI SPALATI, PERVERSITATE, MAFIOTISM
    Sunt niste gunoaie umane cei de la Mitropolie. Inchizitia si Mafia siciliana sunt mici copii pe langa ei. Aviz amatorilor de teologie: cine face ca pr Cricovean, ca el va pati! Coloana vertebrala dreapta trebuie franta si credinta in Hristos, oameni si principii sanatoase trebuie starpite ca fiind buruieni ucigatoare. Biserica viitorului apartine jigodiilor din sistemul BOR nu oamenilor. Si-atunci nu mai avem de ce sa mergem unde suntem priviti doar ca sclavi, dar sponsori! Cine intreaba ceva, se va pune jandarmeria si politia pe el SI EXECUTAT FARA DREPT DE APARARE!!!
    Sper din toata inima ca toti viermii din sleahta lui paisie sa plateasca in viitorul cat mai apropiat dupa dreptatea lui Dumnezeu, care sa le cada asupra-le, iar toate clipele de necaz, stres, mahnire sufleteasca si lacrimi suferite de fam pr Cricovean si a altor preoti care au fost la fel matrasite de eparhiotii din Tm sa le fie imputate insutit. Oricum, raul e deja facut si toate astea nu mai incalzesc pe nimeni, insa dupa asa ceva urmeaza iremediabil vremea echilibrului!!! Si vine sigur!!! Nu poti sa faci asa ceva si sa scapi!!!
    Iar mitropolitul Nicolae, daca nu mai e in stare sa conduca o mitropolie si "îi este peste puteri" sa mai faca ceva in functia pe care o are, sa se retraga unde stie! De asemenea perversitate si sadism nu credeam ca este in stare!
    Imi cer scuze pt unii termeni neacademici din postare, insa si ei sunt cuvinte ale limbii romane care denumesc o realitate pe care javrele de la mitropolie o intrupeaza, dar daca ma gandecsc bine, chiar palesc in fata satanelor despre care facem vorba aici.
    NU SUNTEM TOTI PROSTI

    ReplyDelete
  9. Fie ca va vrea Marele Alb fie ca nu, IPS Nicolae al banatului ar trebui sa se retraga. nu discut daca a facut (ce i-a facut Parintelui Cricovean)din senilitatea ori din rautate. in ambele situatii arata ca nu mai poate conduce. gata!

    In privinta celor 7 ani pentru eligibilitate a zis-o Marele Alb, paremi-se, cand cu alegerile de la Cluj, dar chiar daca nu-i votata asa se va face.

    credeti ca mai conteaza stradania saguniana de a da o pondere sporita laicilor in >Biserica? Nici vorba, ce zice stapanul, asa se face, ne-am transmutat in alte secole si in ale lumi, lumile ortodoxismului de rogojina moldo-valah dintre Cuza si pana la Miron Cristea.

    ReplyDelete
  10. articol special dedicat:
    Hotărârea Sfântului Sinod nr. 6542/ 23 iulie 2011 cu privire la activitatea de la Centrul Eparhial din Timisoara.
    rog postati Hotararea !
    se spune ca au fost impartite atributiunile intre ipss nicolae si pese paisie episcop-vacar la timisoara!
    semnaturi ca la...prefectura, claie peste gramada!
    ps. a nu se confunda sula cu subprefectura!
    prietenii stiu de ce!
    se pare ca ipss irineu al olteniei,supervizeaza pe mai departe mbt!
    TINE TI MINTE CINCI CUVINTE : E MAI RAU CA INAINTE!

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. antescriitorului meu, negru in ceru gurii!
    esti un biet epigon,care nu va calca niciodata pe urmele PC dr. Parinte Mircea Cricovean!
    probabil ca esti un preot, de n-ai mai fi.
    vai tie si vai celor ca tine!
    si sa stii:NU MOR CAII CAND VOR CAINII...

    ReplyDelete
  13. domnu paisie-uzurpatorul, slujeste maine la popa-care deschide sf scriptura,la birda !
    oare ce povete i da?
    si cati coco va "culege" pai,drept "multumire " ca vine in parohie si vin buluc enoriasii,ca la sf moaste?!

    ReplyDelete