Thursday, July 14, 2011

Promisiune pentru PF Daniel

Dacă îl luați pe paisie de aici, închidem blogul!
Și gata cu scandalul ăsta!

23 comments:

  1. REZOLVARE CLASICA

    ReplyDelete
  2. Interesanta propunere.Numai ca exista o problema,anume ca blogul asta e cunoscut de putina lume,si chiar daca era ceva gen Antena 3 vs. Traian Basescu & PDL,nu stiu daca prezenta interes pentru PF-ul nost' intr-o masura incat sa-l mute pe Ps Paisie.Paisie Spagoveanul este tinut in brate de Streza,alt onorabil,si ii va da drumul in mocirla,doar daca isi va simti,el(Streza) sau Ciobotea,imaginea amenintata de vreun bulgare de cacao.Abia atunci se vor lepada de Paisie,si chiar mai rau se vor lepdada decat Petru in curtea arhiereului.Gasca asta de popi din BOR,incepand de la martirul de Cricovean,pana la teodosie de la cosntanta sunt niste hoti.Taiati-le popilor toti banii,si fara taxe la morti,si vedem atunci separata pleava de grau.Ce zici Cricovene,lasi tu Fabricu' pentru o parohie de 20 de oameni din banatul sarbesc?Nu cred,ca te lasa si ea,Daniela-Adela.Mai bine inchizi tu blogu' de pe acuma'si reiei pupaturile la paisie.

    ReplyDelete
  3. CAMPANIA PENTRU INDEPARTAREA domnului paisie,SI A GASTII SALE,VA INCEPE IN MOMENTUL RECASTIGARII DREPTURILOR CHIRIARHALE DE CATRE IPSS NICOLAE!
    NICI O JAVRA NU PLEACA DE BUNA VOIE DIN FATA MACELARIEI:
    ORI O ALUNGI CU BATA ORI CU VORBA,DUPA RASA SA!

    ReplyDelete
  4. nr 539 in lista de petitii pro ips nicolae
    doamna horvath silvia spune:
    Consecinta clara a transformarii Bisericii Ortodoxe, in societate comerciala,mai nou Biserica Ortodoxa se ocupa de acte si fapte de comert, atat de urate de Mintuitor; Era firesc ca Mitropolitul Banatului sa fie tinut deoparte, pentru ca inteleptii in ale futisagului sa isi poata desfasura misiunea neortodoxa in liniste si pace !!!!
    Doamne ajuta !
    ps.parca pe comentariile libertatii s a mai scris asa, la fel si pe blog!
    vai, vai,vai !

    ReplyDelete
  5. corectura:
    se potriveste si "futisagului"-in original, dar si FURTISAGULUI,cum probabil a dorit sa scrie si sa ne transmita si noua stimata doamna silvia!
    PS:sa auzim de mai Bine, fratii mei intr u Hristos Domnul!

    ReplyDelete
  6. Domnule Redactor,va rog a se posta si Casa Domnului din Sanandrei.
    Asa ceva,nu se poate,e strigator la cer ce se intampla.Va multumesc!
    http://www.opiniatimisoarei.ro/exclusivitate-pizza-%e2%80%9cdiavolo%e2%80%9d-casa-domnului-din-sanandrei-sau-cum-se-pune-pe-picioare-afacere-casa-parohiala-locul-care-se-tineau-parastasele-si-pomenile/14/07/2011

    ReplyDelete
  7. daniel este exact ca si ei. altfel cum poate tolera pe unul ca teodosie, ale carui abuzuri nu se mai sfarsesc si de care stie o tara intreaga si sa sa nu i se miste un fir din din barba pt ca distruge o institutie si vietile preotilor din mitropolia dobrogei care nu i se supun orbeste. situatia este identica in acest ultim caz si in arhiepiscopia timisoarei. si paisie iarasi nu pateste nimic, inca este incurajat sa fac artificii financiare. si cate or mai fi si in alte mitropolii si nu ajung informatiile pana la noi.
    nu pot sa cred decat ca patriarhul este capul lor, capul rautatilor si numai pt. ca tolereaza asemenea oameni(e mult spus oameni-poate jeguri).
    credinciosii nu sunt niste dobitoace, sunt oameni informati -o parte, nu mai cred orbeste in biserica si reprezentantii ei, iar acesta biserica ortodoxa de acum va pierde pe mana ei.

    ReplyDelete
  8. Cu scuzele de rigoare,corectez "inteleptii in ale furtisagului"Va multumesc!!

    ReplyDelete
  9. Din cauza atâtor mizerii făcute de Paisie, Popescu Sfercoci,Boancheş, Cerbu,Păcurar şi cei câţive lingăi de ai loc, mulţi credincioşi vor pleca la alte culte, şi nu le pun nici o vină, deşi noi cred în Dumnezeu, nu în aceşti aşa zişi "preoţi", Ruşine vouă . copii voştri vor fii blestemaţi, dar nu vă pasă.Când vă treziţi, va fii tărziu.Păcătoşi ordinari, mai distrugeţi pe mulţi, blestemaţilor.Sunteţi capabili de cele mai mari murdării, îmi este scârbă.

    ReplyDelete
  10. HARTUITI REGIMUL DICTATORIAL PAISIE SI CLICA SA!
    PE ORICE CALE DEMOCRATICA: POSTATI PE SAITUL ARHIPRAFUIT AL MBT, PE CARE MAI NOU SE DEPUN CERERI DE OFERTE!;
    PE ZIARUL LUMINA DE BANAT
    PE ZIARUL LUMINA
    IN TOATE COTIDIENELE ON LINE LOCALE
    ACEASTA SE VA CONSTITUI INTRU-N NOU INCEPUT !
    ORI EI PLEACA ORI NOI LUPTAM PANA LA CAPAT CU HIDRA PAISIACA UZURPATOARE !

    ReplyDelete
  11. Da ce sa zic asta intr adervat este o problema ca oamenii pleca la alte culte?se pocaiesc ?hmmmmm asta tine de alegerea fiecaruia dintre noi nu de interesele unor popi jigariti care vor doar sa aiba enoriasi la numar sa le vina cat mai multi bani ......

    ReplyDelete
  12. Anonimului care face enumerari da nici macar nu stie sa scrie romaneste ii dau un sfat sa puna mana si sa mai citeasca pe langa gramatica limbii romane si biblia si sa nu mai blesteme el pe nimeni k nu e Dumnezeu ....nici macar vreu zeu ceva

    ReplyDelete
  13. Doamne, daca prostia ar durea, multi s-ar tavali in chinuri!!! In frunte cu prozelitii paisiaci.
    Nene anonimus de mai sus, blogu' asta nu e facut pt dumneata. Nu mai intra!!! Esti prea prost!

    ReplyDelete
  14. sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de un asa mitropolit!
    NEVREDNIC ESTE.
    O STIE TAT BANATUL !
    PS.DUPA 21 IULIE CAND VLADICA NICOLAE ISI VA RECAPATA DREPTURILE LEGITIME SA TE TII ...SCHIMBARI!
    domnu paisie,pleaca la rromii din vanuatu, unde a intarcat mutu iapa!
    dupa el,hidra ,si cele 9 capete...

    ReplyDelete
  15. Pentru Doamna, care se crede mare profesoara,
    si-l denigraza pe parintele nostru scump si drag, Paisie Lugojanul, eu va inteleg misiunea de a-i invata pe copilasi scrisul si cititul, dar urata acuzatie de uzurpare a Arhiepisopiei de catre Preasfintitul nostru Parinte Episop Vicar, imi da fiori... va doriti sa fiti aruncata intr-o scoala odioasa de tara, la margine de judet, plina de rrromi (cu 3 de r)...
    Asta se va intampla daca continuati sa raniti singura asteptare a Banatului, un Mitropolit tanar si puternic, in persoana lui PS Paisie, viitor Chiriarh si Inaltpreasfintit !
    Vrednic este !

    ReplyDelete
  16. Deci, din ceea ce salivezi tu, vrednice paisiac, toata zdroaba nostra a fost pentru adevar. Chiar si voi recunosteti ca este o incercare pe fata de a-l inlocui pe Mitropolit. Recunoasteti si voi, puii de naparca, UZURPAREA!!!

    ReplyDelete
  17. Fratilor, i-au murit laudatorii lu' paisie si l-au gasit pe unu', idiotu' sef, care sta la clapacioace sa ridice osanale samavolniciei sale barba neagra, alias paisie.
    SUNT DISPERATI RAU!!! CA TOTI SERPII, INAINTE DE MOARTE ISI SCUIPA VENINUL!

    ReplyDelete
  18. Noapte fierbinte,si la propriu si la figurat!!!

    un umil SFAT si un profund INDEMN,acum pe racoare:

    marelui,finului,subtilului,atotstiutorului sustinator al UZURPATORULUI PAISIE - sa incerce ca pana la intrunirea SS al BOR,pentru fiecare zi ramasa sa ne vorbeasca de minunatele fapte ale acestuia sau savarsite sub DIRECTA si ATENTA LUI INDRUMARE.Pentru o mai mare usurare a muncii,imi permit sa-i sugerez:

    1.-lucrarile executate la mitropolie - acte

    2.-manastirile Fardea si Romanesti,conceptul de rezolvare a problemelor- cu niste imagini ale manastirii considerate "PERLA BANATULUI" - cu niste imagini graitoare,daca se poate pentru a se ilustra paragina acestei manastiri simbol

    3.-lamurirea aspectelor conflictuale de la Facultatea de teologie - raspunsuri la articole aparute in presa locala

    4.-problemele legate de examenele si concursurile organizate in aceasta "MAREATA EPOCA" -idem

    4.-situatia atribuirii lucrarilor executate la diverse biserici si manastiri - articole de presa

    5.-gestionarea "CORECTA" si "NEPARTINITOARE" a patrimoniului MITROPOLIEI BANATULUI

    O zi,o clarificare edificatore !

    Fii barbat si raspunde provocarii,adu ARGUMENTE SUSTENABILE !

    SPOR LA TREABA !!!

    ReplyDelete
  19. http://www.piatasm.ro/tableta-saptamanii-22/

    ReplyDelete
  20. Pentru TROMPETA PAISIACA - ATENTIE!!! Foarte mare atentie - s-ar putea ca la varsta de peste 80 de ani (daca vei ajunge!) sa fii atat de neputincios incat sa NU POTI nici sa te rogi pentru iertarea greselilor tineretii !!!- vai tie si sufletului tau ce nu respecta batranetea!

    Si daca sufletul iti este atat de bun si intentia atat de curata si nevinovata,ai putea avea chiar o propunere, o recomandare:
    in viata fiecarui om exista si o anumita varsta, a III-a, cand din punct de vedere fiziologigic - recunoscut de medici - capacitatile fizice si psihice scad, e adevarat,diferentiat,dar este un fenomen real,de necontestat si dovedit clinic - chiar si in invataturile intelepte ale Bibliei varsta puterii si a intelepciunii depline este de pana la 70 de ani!
    Nu ar fi o rezolvare mai mult decat normala,una morala,fireasca si inteleapta ca dupa aceasta varsta sa urmeze pensionarea (asa cum e in lumea mirenilor),iar in cea a ierarhilor ar exista posibilitatea de a lasa pe seama celor mai tineri cele lumesti-adica problemele administrative ale obstei - si de a-si consacra timpul problematicii spirituale si a valorilor perene intru SLAVA DOMNULUI !
    In acelasi timp,la nivelul SS al BOR s-ar infiinta un SFAT AL INTELEPTILOR format din astfel de personalitati cu o vasta experieta si probitate morala - poate chiar cu drept de VETO !
    Ar putea fi o REFORMARE ASUMATA a BOR.
    Sa dau un exemplu de REFORMARE TACITA -probabil acceptata din motive pecuniare-:cununii religioase cu fast,mirese in alb,dar "fara prihana" - traditia populara,cutuma - acea lege nescrisa nu accepta altadata in fata altarului decat ALBUL IMACULAT al fecioriei! Altfel de casatorii erau binecuvantate de preot,dar desfasurarea lor era discreta.

    ReplyDelete
  21. Si RROMII sunt tot CREATIE DIVINA !!! -la tine poate s-a stins flacara de atata IUBIRE PENTRU SEMENI! Se vede cata DRAGOSTE FRATEASCA si RESPECT ai pentru OM - zamislit de insusi DUMNEZEU !!!
    Razbate atata ura,dorinta de razbunare si intoleranta incat ma mir ca mai poti respira;nu poti provoca decat un setiment de MILA - IARTA-L DOAMNE CA NU STIE CE ZICE SI MAI ALES CE FACE!!!

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete