Thursday, January 5, 2012

Update la Abuzuri...

În data de 8 decembrie 2011, Parchetul Timiș respinge contestația depusă de "Preasfințitul" la soluția inițială de NUP pentru preotul Munteanu, fost la Mehala. Așa se explică intervenția eșuată la d-nul Bâc, la ședința Adunării Eparhiale de la sfârșitul lunii decembrie 2011.
Mamba continuă să-și urmărească victimele!
To the Death!

4 comments:

  1. paisie si Bac: diferenta dintre un veterinar prost si inteligenta unui jurist de prima mana! Zici paisie si tragi apa sfintita de prostanacul de peres de la buda

    ReplyDelete
  2. desi fara legatura cu updat-ul,e bine de stiut:
    ".... la bisericuta din Piata 700 preotul paroh Marcel Vlaicu este pe făraş. Acesta nu mai este dorit de episcopul-vicar al Timişoarei, Paisie Lugojanul, care vrea să-şi impună o pilă acolo, pe popa Radu Bogdan. „Nu vreau să împroşc pe nimeni cu noroi. Îl cunosc însă de cinci ani pe părintele Vlaicu şi vă spun sincer: este un preot cum rar a existat. Un preot cu suflet de aur şi mult spirit întreprinzător. Nu vreau să cred că acesta va fi îndepărtat de la biserica pentru care a făcut tot ce i-a stat în puteri. Părintele Vlaicu este un înger! Dacă poţi spune despre cineva că e înger, atunci acesta este părintele Vlaicu. Despre Paisie? În viaţa mea, dacă nu am putut să spun despre cineva un lucru bun, am preferat să tac. Despre Paisie… nimic bun!”

    ReplyDelete
  3. ...La bisericuţa din 700 – nedreptate ca pe vremea lui Ceauşescu...

    A ieşit din închisoare şi a devenit imediat paroh la biserica din Pecica, judeţul Arad. A urmat apoi biserica din Miniş, de unde, în 1999, a şi ieşit la pensie. S-a mutat la Timişoara, iar acum slujeşte ca preot pensionar la bisericuţa din Piaţa 700. Nedreptăţile nu au fost făcute doar pe vremea lui Ceauşescu. Părintele Iuga întrevede o nouă nedreptate, similară cu cele pe care le puteau face doar comuniştii. Aceasta a fost comisă chiar în curtea bisericii în care slujeşte. Aici, preotul paroh Marcel Vlaicu este pe făraş. Acesta nu mai este dorit de episcopul-vicar al Timişoarei, Paisie Lugojanul, care vrea să-şi impună o pilă acolo, pe popa Radu Bogdan. „Nu vreau să împroşc pe nimeni cu noroi. Îl cunosc însă de cinci ani pe părintele Vlaicu şi vă spun sincer: este un preot cum rar a existat. Un preot cu suflet de aur şi mult spirit întreprinzător. Nu vreau să cred că acesta va fi îndepărtat de la biserica pentru care a făcut tot ce i-a stat în puteri. Părintele Vlaicu este un înger! Dacă poţi spune despre cineva că e înger, atunci acesta este părintele Vlaicu. Despre Paisie? În viaţa mea, dacă nu am putut să spun despre cineva un lucru bun, am preferat să tac. Despre Paisie… nimic bun!”, mai spune Iuga. Omul care a fost la un pas să ajungă în faţa plutonului de execuţie nu îl regretă niciun moment pe Ceauşescu. Susţine, însă, că cuplul Băsescu-Boc este mult mai periculos şi mai parşiv ca foştii comunişti din funcţii înalte.
    sursa:ziua de vest de azi 07.01.2012 dHr.
    de Soborul sf Ioan Botezatorul
    ps.LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE,IOAN,ION,IONICA,IOANA,IONELA...
    CHIAR SI dlui ionpaisiacu

    ReplyDelete
  4. ...supranumit si UZURPATORUL !

    ReplyDelete