Tuesday, January 31, 2012

Paisie detectivul lui pește ...

Pentru că arde rău de tot scandalul provocat de purtările deosebite ale episcopului Paisie, și pentru că lumea a reacționat la astfel de tratament - vezi PETIȚIA - nenea Ion Gheorghe Vâtcă, alias Paisie Lugojanul, a trasat sarcini nevertebratelor de la sediu să raporteze orice mișcare din universul virtual. A introdus în fișa postului streptococilor de la mitropolie noi atribuțiuni de postaci, care să facă tot ce e posibil să denigreze eforturile societății civile de a da pe față mârșăviile paisiace și să ducă în derizoriu orice articol care apare în media.
Și iată că postacii s-au apucat de lucru!
La Mitropolie, cât e "ziulica" de lungă, frații siamezi au pe desktopuri paginile consacrate, ca să raporteze și să "posterizeze" - fie de la postare, fie de la posteritate, cum vreți - atitudini paisiace!
Exemple de comentarii cu nume deja consacrate, precum Viorel, le găsiți din de-ajuns pe Ziua de Vest.
Eh, dar joaca de-a detectivul nu se oprește aici. Nuuuu! Nenea Vâtcă (o să vă povestim noi mai încolo de unde Vâtcă), a dat circulară în arhiepiscopie ca oamenii care au semnat petiția să fie cercetați de preoții din raza cărora s-a făcut semnătura, să cerceteze persoanele respective, ca să dreagă cumva busuiocul!
Săracii popani ce să facă, or trebuit să se execute, bunînțeles că zadarnic, dar, na, nu puteau zice pas!
Ne bucurăm totuși că există ecou la eforturile noastre de a da pe față porcăria!
Apropo, azi nenea Vâtcă, și-a cam luat-o de la IPS Nicolae, pentru că s-a auzit că ieri, la Catedrală, creștinii au fost informați de mizeriile coloratului. Niște oameni curajoși au impărțit gratuit vreo mie de ziare cu bilanțul Uzurpatorului.
Sau poate nu l-a găsit Înaltu pe nenea Vâtcă? Pentru că dispăruse o vreme din Mitropolie!
Nu știu. Voi știți?

2 comments:

  1. Paizie asta e psihopat! paizie esti de tot rahatu si imala! dute-n mata

    ReplyDelete
  2. Cu toate acestea raman multe necunoscute nerezolvate. De pilda, la concertul de ieri seara dupa vecernie, de hramu catedralei, dna Lia Lucia Epure a intrat, vizibil tulburata in Catedrala si a asistat la o parte a concertului. Insa ghiciti cine a iesit din lateralul altarului sa ii tina companie? Prea onorantul Marius Florescu, purtatorul de cuvant al mitropoliei! Martorul nostru ocular spune ca s-au intretinut indelung, purtatorul de cuvant dand din cap aprobator la remarcile, neauzite, ale doamnei ziarist.

    Ce o fi la mijloc? Asta cu cine voteaza?

    ReplyDelete