Tuesday, November 22, 2011

Se prefigurează un nou FABRIC

De data asta la 700!



Scenariul se repetă, la indigo, la parohia 700.
După ce popa de acolo s-a chinuit să facă funcțională parohia,

(așa arată acum:)


a venit vremea să predea cheile bisericii în favoarea familiei de tzigani care s-a instalat la MBT:
1. PS Paisie Lugojanu', bulibașa,
2. Bogdan Radu, puradelu' lu'
3. Bogdan Alexandru (proaspătul expert contabil judiciar, suspendat de comisia de disciplină de la București pentru grave abateri de la etica profesională în câteva expertize făcute pentru a presa darea de mită a celor expertizați) membru în stabor.
Să se fi hotărât această schimbare tocmai pentru faptul că Bogdan Alexandru a rămas fără cașcavalul de la așa-zisele expertize judiciare, știut fiind faptul că Bogdan Radu este fi'su, preot militar, ce ocupă ilegal, necanonic și imoral altarul de la 700, el trebuind să se ocupe de unitatea militară de pe Chișodei unde are și altar, iar biserica din 700 este una parohială! Mai mult puradelu să fie paroh???? Total în afara legii și a protocoalelor! Cred că dacă se va întâmpla acest lucru, Parchetul Militar ar trebui să se autosesizeze, iar preotul militar Bogdan Radu să fie dat afară din armată, pentru că legea interzice personalului militar să fie angajat în alte instituții chiar și ale statului.
Dar la noi e posibil orice, noroc cu IPS Nicolae care a sesizat posibilitatea implicării Arhiepiscopiei Timișoarei într-un nou scandal, a dat cu pumnul în masă și a reușit pentru moment să oprească mirarea!
Până când?
...
Până când mai suportăm la cârma Arhiepiscopiei niște personaje de toată jena!
Ce personaje...?
Păi cred că le-am pictat de ceva vreme suficient!
Din nefericire, PF Daniel are urechile astupate, și ochii legați!


 
URMEAZĂ PAROHIA DACIA!!!!

7 comments:

  1. SUS STINDARDUL !
    Felicitari echipei de redactie!
    pentru efortul depus .
    SE SCRIE IN PRESA LOCALA DE AZI DE UN POSIBIL DEMERS DE SUSPENADARE DIN FUNCTIE A UZURPATORULUI!
    sub titul :REVELION FARA GHEION.
    arhiziaristule, rugamu-te sa initiezi CAMPANIA !
    ca nu mai putem RABDA !
    si daca preotii nu vor semna-de frica-vor semna sute de enoriasi si in special intelectualii de marca ai banatului!
    ultima solutie?
    O MARE REVOLUTIE duhovniceasca,DE INOIRE in biserica ortodoxa,incepand cu TIMISOARA !

    ReplyDelete
  2. PAISIE!!!...SA-TI FIE RUSINE!
    opreste-te pana nu e prea tarziu! nu vroiam sa ti-o zic dar nu ma pot abtine: de ai fii pomenit de 100 de ori la toate slujbele din fiecare biserica din tara, atata timp cat acest lucru va fi facut mecanic, nu valoreaza nimic.

    ReplyDelete
  3. bun, am vazut ca s-au pus niste cutii in catedrala pt saraci. tu sau altii, nu conteaza.nu zic, la cat de mult dau eu pe acolo, or fi fost de nu stiu cand. acum, Paisie, ai strans vreo cativa banisori. rezolva-mi te rog dilema: cum alegi saracul caruia sa ii dai, de unde stii daca merita sau nu? posibilitati: 1. verifici intreband in stanga si-n dreapta; 2-nu intrebi pe nimeni, incerci sa crezi in partea buna a omului si-i dai o sansa. riscul?..sa te frigi rau de tot. dar, ce zici, nu-i mai bine asa: mai bine ma frig eu decat sa am pe constiinta ca altul a patit-o din cauza mea!? ...ai strans banii pt. copiii de care vorbeam? ti-am spus: mi-am pus in cap sa fac ceva pt. niste copii. daca eu nu reuseam trebuiau sa reuseasca altii, care odata mi-au inchis gura, dar care acum au fost, punctul meu forte pe care am mizat in caz de nereusita si care vor continua damblaua mea. sa nu indraznesti sa nu-i sprijini!!!. poimaine plec sa rezolv detaliile. cand ma intorc , poate imi dai si tu ceva banuti. inca mai astept. am sa pun o cutiuta la catedrala, sa pui ceva banuti acolo. si te rog, fara ifose de conducator. Sa nu indraznesti sa treci pe langa cutiuta mea si sa nu pui banii!!!

    ReplyDelete
  4. Si acum Paisie, legat de articolul de mai sus: cum indraznesti sa te porti asa cu oamenii? fie ei popi sau orice altceva? Sa vii si sa iei pt a da altora care iti sunt tie pe plac ceea ce altii s-au chinuit sa faca? sa iti fie tie si celor "prieteni" cu tine bine! ce te face sa crezi ca merita sa faci asta pt. pretenii tai? confortul unora intemeiat pe durerea altora!!! cat crezi ca o sa tina?! sunteti de GROAZA! asa de pe fata faceti lucrurile!! data viitoare am sa-ti zic o poveste. poate vei invata ceva din ea!!

    ReplyDelete
  5. nu prea cred ca are curaju sa se apropie de protopopul Bude! Cei din Dacia au si dat terenurile. Sa-ndrazneasca, paisie sa vina-n Dacia cu atac la preoti si la bude ca va pati ce a patit calugarul dibn Dobrogea! Va fi decapitat, il vom face din tzigan blond!

    ReplyDelete
  6. Cand a venit patriarhu la Sibiu, Paisie al vostru povestea la profesorii din sibiu si strainatate -nu dam nume- sau ca bude a facut falsuri sauca nu se poate intelege cu corneanu sauca el are o misiune imposibila IPS! Concluzia celor de acolo a fost cat se poate de clara! Tziganul este BOLNAV PSIHIC!

    ReplyDelete
  7. ai vazut ce scrie mai sus, d-le Paisie! DECAPITAT! sa-ti zic povestea de care vorbeam, o poveste de pe vremea regelui: nu foarte demult, regele nostru, milos din fire, a hotarat sa-si rasplateasca soldatii intorsi de pe front, dandu-le fiecaruia cateva hectare de pamant si diverse functii. asa se face ca un anume domn Popescu a fost numit administrator pe unul din domeniile regelui. Boierii, lacomi cum le e firea, s-au gandit ei ca au prea putin bani si n-ar fi rau daca i-ar inmulti? cum? folosindu-se de domnul nostru Popescu, care impartea banii taranilor. si d-nul Popescu a acceptat. in mainilor oamenilor ajungeau bani falsi.dar intr-o zi, oamenii s-au intors cu banii la d-nul nostru Popescu. " boierule, nu merg banii, da-ne altii". Si domnu Popescu, ce a facut atunci? a hotarat sa le spuna ciao boierilor. a doua zi, insa, ia-l pe domnu Popescu de unde nu-i! a fost scos mort, dintr-o fantana..din pacate, domnul Popescu n-a inteles sa se retraga la timp, daca aceasta mai era posibil. asa ca, ai grija! si vezi, sa nu uiti sa umpli cutiuta mea cu bani!

    ReplyDelete