Sunday, November 6, 2011

Ipocrizie la MAXIM!

Știți cine e culmea nesimțirii în MBT?
Popovici!


De ce?
Să vă "esplic":

Domnul acesta, face parte, după cum știți deja, din Consiliul Eparhial, la inițiativa domnului Popescu. Și, așa cum ați văzut până acum, este cleștele cu care se bagă în foc orice opozant al regimului totalitar instalat la Arhiepiscopia Timișoarei.
Făcând pe Alba ca Zăpada, domnul Popovici a fost pistolul cu care au fost împușcați toți cei care au fost incomozi. De fiecare dată, acest domn a ridicat la fileu pentru Popescu sau pentru Nea Ion.
Dar, ce să vezi, acest domn nu este chiar așa de alb ca omătu precum se propune!
Culmea nesimțirii este chiar el!
Aflăm cu stupoare că domnul din poză a fost cercetat disciplinar de către senatul universității la care predă și a fost pedepsit pentru încălcări ale conduitei profesionale!
Și atunci ne întrebăm, cum nenea ăsta, pe care îl voi numi de acum înainte scârba asta, mai are tupeu să se afișeze în consiliul suprem bisericesc al Arhiepiscopiei Timișoarei?
Oare aceste lucruri nu se iau în calcul, oare mai are acest drept scârba, să fie membru al acestui consiliu, când probitatea lui morală a fost compromisă și demonstrată a fi reprobabilă!
Și când te gândești că acest om a întocmit decizii ilegale de imputare la preoții timișoreni, îți vine să-l scuipi în față!
Dar ce să zicem de preoți! Să vedeți ce face scârba din poziția de director adjunct al trezoreriei!
Trafic de influență la greu!
Face rost la prima mână de listele executaților și a firmelor problemă, și printr-un ONG interpus, pe care îl controlează cu prieteni de-ai lui, cumpără pe nimica active subevaluate.
WOW!!!!
De fapt Alba asta ca Zăpada nu este decât Muma Pădurii, tunată, și dată cu Channel XXX!

Somăm pe această cale pe IPS Nicolae Corneanu să suspende din funcția de consilier al Arhiepiscopiei Timișoarei pe acest individ, din motive de incompatibilitate morală cu această demnitate!

9 comments:

  1. idiotu asta de popovici SCARBA SCARBELOR propune la paisie ca popii sa nu mai primeasca nici salaru intreg pai mai prapaditule tu poti spune asta ca tu cu nemernicul de vicar popescu va intra lunar peste 10000 de lei lunar in buzunar! Nu va e rusine, ordinarilor?

    ReplyDelete
  2. Nicolae sa va fie clar: NU MAI ARE NICIUN DREPT! este un TOLERAT! A fost un puci Veritabil pregatit in mare liniste de Paisie cu Popescu!

    ReplyDelete
  3. nimic nu se mai poate schimba pana nu se scimba CHIRIARHUL! de alta data sper sa nu mai aleaga popescu membri din Consiliu si adunarea eparhiala! Singurul care poate face ordine la Timisoara este PS LUCIAN.

    ReplyDelete
  4. Subscriu si eu la cele de mai sus. AMIN - asa sa fie!

    ReplyDelete
  5. Mai baieti, stati pe pace! daca popescu a facut puciu, e logic, nu l-a facut fara sustinetea Pf daniel. Popescu va ramane vicar si daca vine Lucian si chiar daca vine PF Daniel. Nimeni nu misca in fata lui Popescu! Sinodu are o datorie morala fata de Popescu! NU VA IMBATATI CU APA RECE! Cand popescu a luat in deradere pe mama lui PS Lucian a facut-o la sigur! Popescu nu risca aiurea, nu servea pe PS Paisie fara acoperire cu calugarii de la Romanesti daca nu stia cum stau lucrurile! De ce nu sunteti realisti?

    ReplyDelete
  6. BREAKING NEWS! Ieri, la catedrala, in timpul predicii TIGANU a contestat calitatea umana a banatenilor si a balguit pe acolo ca cine loveste nin el loveste in BISERICA! Paranoicule, TU NU ESTI BISERICA! tu esti un imputit de parvenit! Tu esti DEMONIZATUL BANATULUI! Aiajuns sa ne certi si in biserica! Pai du-te la Arges, ma mahalagistule

    ReplyDelete
  7. PS Paisie e un om bolnav psihic! Trebuie tratat cu intelegere si multa mila

    ReplyDelete
  8. Nemernicu a terminat slujba la ora 13, 30. Oamenii din Catedrala erau epuizati. Face circ!

    ReplyDelete
  9. e omul pus de robu, membru marcant pnl acest domn. robu are o intelegere cu paisie sa ii aduca voturi sa iasa primar.

    ReplyDelete