Monday, August 15, 2011

TAXIII!!!



Timișoara, ca oraș turistic, oferă tot felul de atracții, însă vreau să vă povestesc de una foarte bizară.
Dacă vii în Timișoara, neapărat trebuie să iei un taxi de la Catedrala Mitropolitană și să faci în așa fel încât taximetristul să observe când îți faci o cruce mare, pentru că după asta, vei auzi tot felul de lucruri despre ... paisie! Cum se poartă cu popii, cum se poartă cu credincioșii, unde le-a făcut amantelor vile, și cum pleacă noaptea de la Mitropolie și se întoarce dimineața pe furiș. Dacă insiști, poate vei face un tur prin calea Șagului ca să vezi una din vilele cu pricina!
I love Timișoara! Orașul în care taximetriștii povestesc despre amantele episcopului vicar! Atracția turistică din top!

16 comments:

  1. poate ne spune cineva adresa vilei cu pricina, sa mergem in "pelerinaj" !
    asteptam noutati de la ruga de la lugoji.

    ReplyDelete
  2. Deja ati dat-o in desene animate!
    Mos Craciun, acum Taxi.
    Eram fan al acestui blog, dar pe vremea cand aduceati dovezi concrete cu acte stampilate de la mitropolie!
    Domnule redactor...!!
    Fara ceva concret, e poveste si nu se rezolva nimic!
    Vorbe poate spune oricine!
    Diferenta dintre minciuna si adevar sunt probele!
    Asta vor oamenii pe acest blog, PROBE!
    Pt ca asa ne-ati invatat!
    Nu desene animate, stimate domnule redactor!

    ReplyDelete
  3. era fain de pus paisie in loc de taximetrist;mai facea un "ban pe langa",k si asa nu-i ajung milioanele de euroi ptr case,vile(la munte?!? langa pr.caius din lugoj?!? k a fost in "inspectie de santier...";de verificat draga redactie...e pe bune!

    ReplyDelete
  4. Se face haz de necaz, nu mai e nimic de facut. Si nici nu va mai fi. Trebuie sa acceptam ca asta e situatia si asa ramane, e gata.

    ReplyDelete
  5. Cu oameni de teapa lui paisie nu mai merge nici vorba buna, nici revolta dreapta ori ironia, pt ca unii ca astia nu MAI AU RUSINE DE NIMENI SI DE NIMIC, NICI MACAR DE HRISTOS!!! Se folosesc de Biserica pt a-si motiva "actiunile de binefacere" si pt a-i manipula pe unii mai putin instruiti din tara asta, care sunt din ce in ce mai multi si la a caror indobitocire se lucreaza la foc continuu.
    Cei de-o teapa cu paisie sunt oameni marunti si ticalosi, cu toata stralucirea lor de tinichea.
    O modalitate de a supravietui astora si de a nu te lasa contaminat de otrava lor este A LE INTOARCE SPATELE! Nu a-i tolera, pt ca asta presupune a le accepta pornirile, nu a-i ignora pt ca stim ca exista, ci a le INTOARCE LOR SPATELE SI A-TI INDREPTA FATA SPRE DUMNEZEU! De ce? Pt ca intre Dumnezeu si satana nu incape invoiala nici cat un graunte de nisip!!!
    Fata intoarsa catre Dumnezeu ii asigura omului tot, iar cine are fata intoarsa catre paisie si vatafii lui, il are, in mod cert, pe Dumnezeu la spate (a se citi: pe planul ultim, daca si acela!).
    Hristos e pretutindeni, nu vine maria sa paisie sa-L aduca oamenilor, iar daca spui ceva ce nu-i mangaie urechile in mod placut, te ameninta cu iadul. Hristos nu-si trimite pilele (de-alde paisie), cunostintele si relatiile in teritoriu; vine personal! Si nu cere niciodata bani, cladiri, temenele sau tratament de covor rosu!!!
    Intoarcerea spatelui catre paisie si tagma-i si inchiderea conductei care le alimenteaza si anima patimile, cea a banilor, sunt metodele prin care astia sunt infometati progresiv.
    Azi moravurile s-au schimbat, iar a da bani la Biserica (ceea ce e crestineste) nu mai inseamna a ajuta Biserica (adica semenii tai, ceilalti oameni, pe Hristos din celalalt), ci a sustine financiar o iremediabila sleahta de profitori nesimtiti!!!
    Vrei s-ajuti un sarac? Gaseste-l (sunt din ce in ce mai multi) si da-i personal ce poti sa-i dai, din ce ai sau din ce esti ca om, si astfel intinzi mana cuiva sa se ridice de jos asa cum si Hristos ti-a intins-o tie (si nu de putine ori!). Asa vei avea si experienta unica sa-L intalnesti pe Hristos din alt om, sa-L privesti in ochi, si toate astea "PE VIU"; nu lasarea banilor truditi de tine, cuiva in care n-ai incredere, si al caror drum nu-l poti urmari. Zic incredere pt ca aici, in Banat cel putin, am vazut cum paisie si sleahta au contribuit si contribuie inca, la uciderea acesteia prin popii (ca asta sunt) prozeliti pe care-i injecteaza cu forta, ca pe niste droguri letale in venele sanatoase ale oamenilor.
    BISERICA NU E PAISIE SI GASCA!

    ReplyDelete
  6. Asa da...prefer desenele contra capului de mort.bun,acum ar ramane de cautat vilele si cerut explicatii pt.veniturile care au permis ridicarea acestora.Cine are ochi de citit sa citeasca.dar si mai bine ar fi ca cei care trebuie sa stie acestea sa ia la cunostinta.chiar si o anonima e buna, daca ajunge unde trebe", domnilor

    ReplyDelete
  7. de ce ignorati masoneria?

    ReplyDelete
  8. Pentru ca paisie nu e mason! E nebun de legat!

    ReplyDelete
  9. Asta cam asa e. Daca ne gandim ca masonii nu recruteaza idioti, ci materii cenusii cu greutate gen C. B. Stolnici si altii cu multa, multa, multa stiinta de carte la activ, in primul rand. De pupeze ca paisie s-or folosi, dar nu-si spurca nici aia clubul select!
    Alt argument ar fi ca si masonii cred in Dumnezeu, pt ca lupta impotriva Lui (nu poti lupta impotriva a ceva ce nu crezi ca exista, e stupid, ori masonii au o inteligenta luciferica, sau pt necunoscatori: nu sunt deloc prosti), paisie nu crede in nimic decat in el in oglinda, putere nelimitata si banul gros.

    ReplyDelete
  10. pe paisie in doare fix undeva de credinciosi si de speranta pe care o gasesc ei in biserica. are nevoie de turma doar in postura de adulatori si lingai de maini. paisie e combinatia fatala dintre rautate extrema si megalomanie in sensul patologic, plin de complexe, adora sa fie ridicat in slavi.
    joaca un teatru iefin rau de tot cu care nu impresioneaza dacat niste babe analfabete, provoaca greata la fiecare pas pe care il face de parca ar levita.
    personaj mai scarbos rar mi-a fost dat dat.
    in fond, paisie e produsul adulatorilor lui, al marunteilor ce il ridica in slavi pentru a-si face interesele si, nu in ultimul rand, al lui laurentiu streza

    ReplyDelete
  11. paisie de buna seama ca si a gresit cariera:
    putea sa fie un procuror neostalinist de prima mana!
    asa, ne am pricopsit cu el aici, nu fara un motiv!
    oricum,daca Domnul a ingaduit sa ne fie ionghe arhierau,de buna seama ca un motiv intemeiat a avut.
    pot numai sa fac o supozitie:SMERIREA noastra!
    apoi INDRAZNEALA noastra de a l scoate la lumina asa cum este de fapt:ipocrit,lacom,fustangiu si parvenit !
    sunt doar constatari si nu judecati de valoare...

    ReplyDelete
  12. felicitari anonimului care a scris si ne-a sfatuit sa ii intoarcem spatele lui paisie si sa ne indreptam fata catre D-zeu. un comentariu plin de intelepciune, rafinament si inteligenta.

    ReplyDelete
  13. frate arhiziarist,sa intelegem ca nu mai sunt subiecte de dezbatut?!
    iti ofer o oportunitate:
    foaia INVIEREA a arhiepiscopiei timisoarei, a imbracat straie noi!
    nu mai apare pe ultima fila itinerariul post factum al "iubitului nost frate" ionghe uzurpatorul!
    sa fie plecat in CO la Ibiza si sa joace pe masa soriceii?
    ps:am constatat cu bucurie ca se pot posta cometarii,FARA fi sterse, pe ziarul LUMINA editia de BANAT!
    de aceia fac un apel catre blogherii de pe acest sait sa incerce si ei "marea cu sarea" si sa posteze...
    inchei cu un cuvant de la ambasadorul germaniei-care pune la puct lucrurile in problema consulatului de la timisoara:
    “Pe cel care se fereste de schimbări, viața îl pedepseste” !

    ReplyDelete
  14. o caricatura cu dl paisie la mare credem ca ar mai revigora...blogosfera, care sta adormita!

    ReplyDelete
  15. Nu mai e nimeni pe blogul acesta? Oare de ce nu mai pot intra pe linkul de pe Curentul.ro. A fost cenzurat?
    Vrem noutati.

    ReplyDelete
  16. Nici eu nu mai pot intra pe Curentul.ro. S-a facut liniste aparent; cea dinaintea altei furtuni. Acu e momentul de glorie al lui paisie si adunatura-i, "the 15 minutes of fame". Universul nu doarme, insa, iar gloria precede caderea!

    ReplyDelete