Tuesday, August 9, 2011

Unii răsuflă ușurați

Fără să conteze că s-au făcut de miru lumii, domnii de la mitropolie și-au urmărit strict interesele. Caracteristic nesimțirii de tip tzigănesc, paisiacii au mers înainte ca boii, călcând peste cadavre cu o seninătate ce trădează până la urmă grave probleme la cap. Însă jurămintele în barbă trebuie ținute, indiferent ce!
Chiar indiferent de orice reacții la nivelul unor membri ai SS al BOR. Fie vorba între noi, până și IPS Laurențiu a făcut ca trenu' când a auzit de transferul la Sânpetru, iar PF Daniel nu a dormit vreo câteva nopți ca să repare greșeala tâmpului de la Timișoara.
Oricum, cei care se bucură cel mai mult de finalul evenimentului sunt unii de la Facultatea de Teologie din Timișoara (în special cei care nu au doctorat pe specialitate), pentru că au mai îndepărtat un concurent la vreun post de conferențiar cu doctorat în teologie, cu perspective pentru post de profesor conducător de doctorat.
Și iac-așa, Timișoara a mai scăpat de încă unul, care se adaugă la lista prigoniților, din care pomenesc doar pe pr. prof. dr. Jivi și pe pr. prof. dr. Achimescu. Lista continuă, dar nu are rost să vă plictisesc.

http://www.ziuadevest.ro/actualitate/22345-preotul-mircea-cricovean-repartizat-la-catedrala-din-arad-.html

3 comments:

  1. cricovene, cat te plateste paisica pentru show-ul asta de diversiune ?

    ReplyDelete