Sunday, August 7, 2011

I told you so!

http://www.debanat.ro/2011/08/postul-preotului-mircea-cricovean-a-fost-scos-la-concurs/

Nu degeaba și-a bătut gura presa, lucrurile s-au adeverit! Interesul sutaniștilor este banul, iar la fabricanți, măcelul nu s-a terminat. Urmează toți cei care nu vor fi de acord cu cedarea clădirilor.
Cel mai bine ar fi, dragi consilieri, să vă dați demisia, ca să nu fiți părtași la mișelie. Aveți curajul să ieșiți din circul astă, ca să nu vă pomenească de rău urmașii! Oricum, urâciunea a rămas înscrisă în istorie!
Suntem, din nefericire, în plină dictatură ecclesiastică!
Este epoca de aur a tiranilor cu mitră!

12 comments:

  1. sustinatorii lu' flocaAugust 7, 2011 at 4:17 PM

    Cautam popa fara obligatii sau raspunderi, de orice natura ar fi ele!
    Viitorul ocupant al postului nu va putea fi mai intelectual decat floca, asta e sigur, altfel ce facem? Punem un carturar sub papucul unei cozi de topor!? Pai de asta am vrut sa scapam de Cricovean!!! Asta gandea cu capul propriu, gospodarea biserica brici, citea, scria carti, mai preda si pe la facultate unde, bineinteles, ii invata si pe altii ca e bine sa-l ai pe Dumnezeu in gand, sa fii bland, integru, citit; nu s-a lasat cumparat de paisie ca si ultima tarfa (precum s-au lasat altii de la Sf Ilie!), om periculos, ce mai!
    N-avea somn noaptea de cum s-adune bani de pe la sponsori, in mod legal, sa tina cantina, sa restaureze pictura in biserica, sa-i puna si caldura pt vreme de iarna, iar cimitirul sa nu mai fie o aratare din evu' mediu. Pai da-astia ne trebe noua? Legali de-astia care nu vor sa incalce legea? Da' unde se cred, frate? Pai cantina ne trebuie noua? Da' ce, scrie undeva la Sfantul Statut cum ca BOR e casa de binefaceri, sau asociatia filantropia? Si nici nu platea taxa de smecher la nasu' paisie, care e, stie toata lumea, sfant martir cu moaste-n viata! De unde pana unde atata nesimtire?
    Bezmeticu', de zbierat nu zbiera in biserica, nu ameninta pe nimeni cu jandarmii sau politia, nu urla ca un apucat prin sedintele de consiliu parohial sau eparhial, n-a mintit in public, n-a constrans pe nimeni la a-i face voia, n-a uzurpat nici un mitropolit. Procletu' are si familie sanatoasa si n-are nici tiitoare sau copii din flori. Si nu in ultimul rand, mai are si tupeul cras sa se inchine la Hristos si sa nu-l aplaude pe nasu' paisie. Pai de-astia ne trebe noua??? Pai nu stie natangu' ca nu indeplineste nici o conditie din fisa postului? Pai unde se crede, la Biserica?
    Deci, asa nu! Nu, nu, nu, nu, nu! Vom lupta crancen impotriva oricaror astfel de porniri, si pt propasirea conducatorului nostru paisie si a vicelui ionel popescu, 500 de euro de la cumetrii... se stie! Fara numar!...tsa pa, tsa pa, tsa pa, tsaaaa...

    ReplyDelete
  2. Am o nelamurire, poate ma lumineaza cineva! Sunt destui oameni in Tm care sustin ca paisie e model exemplar de preot, si anume ca slujbele tinute de el sunt inaltatoare, ca merge si impartaseste copiii cu probleme de la spitalul de copii. Bun, am zis eu. Pe mine personal, care am trait pe piele proprie rautatile acestui personaj malefic, nu ma poate convinge nimeni ca dansu' e inger de lumina dumnezeiasca. Iar la o slujba facuta de dansul la Sf Ilie, la care am asistat, am epruvat multe sentimente, numai de inaltare nu!
    Cum se face atunci ca dansul, daca e simbol de asceza si viata duhovniceasca de jertfa pt celalalt, se comporta ca un tiran marunt, un spirit razbunator de cea mai joasa speta???
    Iar ce este mai mult, DIALOGUL pt dansul e mai rau ca fierul incins. Se presupune ca fiind calugar, se si roaga, ceea ce inseamna VORBIRE , DIALOG, COMUNIUNE cu Dumnezeu, ori la cea mai mica tentativa a unui om simplu in directia dialogului, dansul pune pumnul in gura si vine politia!
    Deci, tot ce face personaju' asta nu se pupa deloc, decat daca:
    a) are personalitate dubla/multipla;
    b) slujeste la doi domni;
    c) este mason = s-a lepadat de Hristos.
    Sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea de cele de mai sus, ca nu sunt de dorit defel in viata, si sunt de plans si nu de luat in batjocura!
    Intrebarea este: de ce cara intr-o mana apa si-ntr-alta foc si otrava? E strategia de a invalui raul cu firimituri de bine, pt a lua ochii, pt a-i duce pe cati mai multi la pierzanie, pt a genera un razboi ecleziastic civil?
    Oricum tot ce a facut si face e scris, nu mai poate sters si-l descalifica din start pt multe primeniri de-acum inainte.

    ReplyDelete
  3. http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/adevarul-timisoara-postul_fostului_paroh_scos_la_concurs_la_fabric_0_531546931.html
    UN CARTOF PREA FIERBINTE.
    punem pariu ca va fi admis la"euro-concurs" pt sf ilie fabric, un popa-taliban paisiac?

    ReplyDelete
  4. M-am convis: Paisie este intr-adevar partea negativa. ca orice crestin,mi-am zis si eu:nu-l cunosc,nu-l pot judeca.cum am ajuns la concluzia de mai sus?..nu conteaza.cert este ca am inteles: nu e un om caruia sa-i iei apararea.de altfel,gestul lui fata de cel care i-a fost invatator, nedreptatile de care se plang altii, si care-l numesc personaj malefic, spun mai mult decat cuvintele mele.sunteti pe drumul cel rau,d-nule Paisie! v-o spune un om care n-are nici o legatura cu biserica sau cu popii.Rousseau spunea "omul se naste bun de la natura.Societatea il corupe si-l degradeaza.".adevarat mi-am zis.dar depinde de el care parte o lasa sa invinga:buna sau rea.putem alege...pun pariu pe cat vreti ca ceva sau cineva v-a ofticat tare mult! zilele astea,vreau sa spun

    ReplyDelete
  5. ai grija,prietene.s-ar putea sa pierzi pariul cu un popa-taliban paisiac la sf.Ilie! pune-ti un cunoscut sa candideze si atunci te vei convinge.daca insa vei castiga pariul,atunci..mi se va face si mai greata de lumea aceasta!

    ReplyDelete
  6. cum de si-a dat seama al doilea anonim seama oare ca este implicata si masoneria in mocirla din BOR si care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite?
    felicitarile mele

    ReplyDelete
  7. http://www.youtube.com/watch?v=T052RPp1u10&NR=1

    ReplyDelete
  8. paisie-UZURPATORUL, se face frate politichia(curva)... sa ajunga mitropolit?!
    http://www.debanat.ro/2011/08/paisie-joaca-la-doua-capete-pentru-a-ajunge-mitropolit/

    ReplyDelete
  9. UN PATIT DE PE URMA NETREBNICULUI DE PAISIEAugust 8, 2011 at 10:01 PM

    Jigodia asta ar fi in stare s-o vanda si pe maica-sa, numai sa ajunga mitropolit. I s-a spus in repetate randuri ca nu va fi mitropolit niciodata si de asta forteaza lucrurile cu o patima demna de domeniul patologicului, doar-doar s-o putea prin MIEROSENIE, FARISEISM SI VENALITATE.
    Prosti or fi politicienii care-i mai dau crezare, dupa tot ce-a facut samavolnicul asta. DACA SI-A BATUT JOC IN ULTIMUL HAL DE MANA CARE L-A HRANIT, N-O SA-L APUCE SIMTAMINTE DE CARACTER NOBIL in fata unui politician, orice culoare politica ar avea!!!
    Omul asta nu e as in maneca nimanui, ci dimpotriva, e bomba LA PURTATOR!!! Te vinde de trei ori pana la usa si are etica tarfei: daca-l scuipui, zice ca ploua! Aviz eventualilor oameni care vor sa faca afaceri cu barba neagra asta!

    ReplyDelete
  10. Si el pt.altii!!!

    ReplyDelete
  11. ha,ha,ha..sa ma rog pt.paisie?? ha..cand s-o ruga si el pt.altii

    ReplyDelete