Wednesday, August 3, 2011

Dezmințire

Ne cerem scuze pentru faptul că am afirmat că IPS Nicolae și-a primit dreptul de semnătură!
Decizia SS al BOR din 23 iulie 2011 nu menționează acest lucru.
În continuare, PS Paisie Lugojanu semnează actele Arhiepiscopiei Timișoarei, iar IPS Irineu asigură locotenență Mitropoliei Banatului.
IPS Nicolae nu mai este Mitropolitul Banatului din 20 mai 2011.
Din nefericire Patriarhia a dus de nas credincioșii din Banat! Asta spus frumos.
În rest, mai rău ca înainte!

6 comments:

  1. RECASTIGAREA SEMNATURII - MINCIUNA SFRUNTATA!!!
    Sa fie clar pt toata lumea: IPSS Nicolae NU A PRIMIT DREPTUL DE SEMNATURA INAPOI!!! Semneaza doar procesele verbale si ca a luat la cunostinta condamnarile la moarte, plus genocidul moral al oamenilor din Banat, emise de diavolii din Consiliul Eparhial in frunte cu diavolul-sef, ionel popescu, si adjunctul paisie, viclean copil de casa.
    Cine nu crede, sa verifice la mitropolie! Asta in cazul in care nu se pun jandarmii si politia pe el, tot din ordinele diavolului-sef si ale lui paisie!!! Ca, nu-i asa, cetatenii au ajuns sa finanteze sistemul de ordine al statului pt ca acesta sa fie garda personala a jigodiilor astora si pt a fi asmutit tot asupra oamenilor atunci cand intreaba de ce sunt calcati in picioare si insultati!!!

    ReplyDelete
  2. asa am ajuns!? sa/mi fie frica sa merg la biserica si de popi!?
    dar nici nu mai sunt curios sa merg la vreo biserica. nu am nevoie sa fiu unmilit de toate javrele. e trist sa traiesti fara biserica, dar nici chiar sa te tarasti la picioarele lor.
    cine se cred ei?
    e si vina tuturor fraierilo care/i pupa/n dos nu stiu de ce!si/i ridica in slavi pe toti perversii astia.
    vor veni vremurile triste in care ei vor tine liturghii pentru trei babe adormite, care le vor pupa mainile cu care iau spagi si ei se vor simtii, in schizofrenia lor, sfinti coborati pe pamant .

    ReplyDelete
  3. ma astept ca toti cei care au adus cuvinte jignitoare la adresa inaltului sa isi ceara scuze, asa cum au fost barbati sau au avut curaj sa scrie civinte jignitoare la adresa lui, asa as vrea sa ii vad cum isi recunosc greseala....daca au atata demnitate...
    tot mai aproape e hramul...ce atmosfera incordata va fi si in acelasi timp si trista pentru cele intamplate anul asta in Banat...
    pacat

    ReplyDelete
  4. polimilitia templului la sf ilie fabric??!
    http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/adevarul-timisoara-politia_la_parohia_fabric_0_529747390.html

    ReplyDelete
  5. ce scuze sa ceri? Nicolae ar fi put face mai mult. De ce a mai semnat si procesele verbale? E o minciuna mare. Mitropolitul ar trebui sa se retraga daca ar vrea cu adevarat binele mitropoliei si nu binele sau personal. De ce mai sta daca nu mai are nimic de facut? Nu ar putea sta tot asa de bine la o manastire, ingrijit de maici? Sa lase alt mitropolit care sa faca treaba in banat, nu sa ne conduca oltenii. Oamenii pe care i-a ales si i-a educat in felul sau il ingrijesc acum. Vedti ca roata se invarte in viata. La cat a stricat si la cat de in slava si necrutator a fost, fiind mereu invelit in spatele unei masti mimate de o blandete meschina, care de fapt era un joc ascuns al unui om ce isi urmareste interesul de a fi in scaun. Daca ar avea demnitate ar depune demisia si ar pleca, dar nu va face cum nu a facut nici dupa revolutie, nici dupa ce a cazut in erezie si s-a imparatsit la hibrizii greco-catolici. Asa ca lucrurile vor sta asa cum vrea el, mitropolitul care tine si mort cu o mana de scaunul arhieresc.

    ReplyDelete
  6. a semnat ca a luat la cunostinta ce se hotarase deja...el nu are nici un drept in mitropolie, nici o putere de decizie...IPS Antonie Plamadeala a stat mult si bine atrhiereu intr-un scaun cu rotile si a fost ok...probabil ca daca era si inaltu asa v-ar fi placut, dar asa va este incomod...oameni fara scrupule ce sunteti...acum 1-2 ani ii pupati mana si tot ce era nevoie pentru a va ajuta si acum il ponegriti...cat va mai rabda pamantul oare???

    ReplyDelete