Saturday, August 10, 2013

PS vine de la Pasie Smardoi!

Cel puțin așa se vede din revista presei:

14 comments:

 1. fostul staret de la manstirea romanesti, Prea Cuviosul RAFAEL,a aflat si el de mania PS PAISIE-batausul,cand a venit pe nepusa masa la manastire si a bagat un picior in usa staretiei de s-a facut tandari !
  staretul era plecat cu treburi la faget.
  Dl paisie se antrena pentru centura neagra!
  Cand staretul i-a cerut explicatii intre patru ochi la mitropolie,paisie i-a cerut pe data DEMISIA,in scris,care era deja scrisa de el.
  stiti ce i-a facut staretul rafael?
  i-a rupt in bucatele mici demisia,i-a aruncat-o in fata si i-a spus un sanatos'TE BAG IN MATA TZIGANE."si dus a fost, la alta manastire,ucraineana!
  unde sa nu il mai poate urmari.
  morala> si a trait fericit pana la adanci batraneti!

  ReplyDelete
 2. Prea Smardoiasul PAISIE,va evolua maine in runda finala,in local kombat,la catedrala mitropolitana, incepand cu ora 9,30.
  doritorii sa stea la rand dupa Bogdan Neaga.
  se pare ca ips nikolae a binecuvantat inclestarea.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Diaconul Neaga, nepotul fostului...-in alta situatie ati fi criticat nepotismele, dar acum da bine la mascarada.
   Observatia "Curajul său este însă la limita cea mai de jos." ati bagat-o ca sa nu se prinda lumea de unde aveti informatia. Eu, insa, il astept la tratament.
   Un psiholog

   Delete
 3. in memoriam PARINTELE GALERIU
  “Candva calaii erau de origine straina, iar acum noi, fratii, ne talharim si ne ucidem, sau ne vrem moartea unii altora!...”
  n.a.=moartea sufleteasca.
  CINE ARE OCHI DUHOVNICESTI SA VADA SI SA INTELEAGA.
  se aude dle paisie-cel-trufas?

  ReplyDelete
 4. BUNA SEARA PREASINTIA VOASTRA CE SE INTAMPLA CU PR ZAHARIA DE VA VORBESTE PE LA SPATE AM FOST CU PR ZAHARIA LA O CAFEA IN ORAS SI MIA SPUS CA E SCARBA DE CEIA CE FACETI DUMNEAVOASTRA LATI PUS PE PR CONSILIER LUNGOCI SORIN SA DEA BINECUVANTARI SI PE PR INSPECTOR SFERCOCI MARIUS. MIA CONFIRMAT CA AR PLECA MAINE DIN FUNCTIA PE CARE O ARE LA MBT DAR E TEAM CA O SA-L DATI AFARA DE LA PLOPI DAR MIA SPUS MAI UN LUCRU NU VEZI CA INCET INCET DUMNEZEU IL BATE PE PR SFERCOCI ESTE O PERAT SE BUCURA SORIN VREA SA AJUNGA PAROH IN LIPOVEI SI DE ACEA LINGE LA SFINTIA VOASTRA PREASFINTITE.

  ReplyDelete
 5. Ce se aude de izgonirea lui Bude de la Biserica lui Belean?

  ReplyDelete
  Replies
  1. noul preot paroh nu este binevenit acolo? ca de fapt, de asta era Bude acolo, ca sa il instaleze pe noul preot in locul lui Belean

   Delete
 6. daca nu ati stiut,sa va spun un MIC SECRET al lui Ninja-Paisie: tipul chiar detine la PROPRIU...tineti-va bine...bat tobele si gongul...:stiti ce?!CENTURA NEAGRA la Karate si are 2 dani inca din tineretile lui!nu credeti?!?sapati un pic si o sa va convingeti!asa ca...paziti-va mocile si fundul!Bruce Lee is back in town!

  ReplyDelete
 7. Spionii trebuie sa stie sa si ucida daca e nevoie!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ...sa ucida suflete?
   in speta de fata.

   Delete
 8. nu pleaca paisie pana in toamna si va veni preasfintitul lucian noul mitropolit al timisoarei iar ips nicolaie va ramane onorific .ca si pana acum nu mai face nimic isi trage ponoasele la vrut pe pai avem pai

  ReplyDelete
 9. secretomanie TOTALA cu prilejul sf sarbatori de joi!
  http://mitropolia-banatului.ro/programul-slujbelor-de-praznicul-adormirii-maicii-domnului-la-catedrala-mitropolitana/.
  oare, pe unde va haladui Prea Smardoiasu'?
  anul trecut le-a tras clapa celor de la Fardea, a "taiat-o" la Sibii,fara sa sufle un cuvintel.
  or asteptat enoriasii si maicile, de li s'or lungit urechile...

  ReplyDelete
 10. http://www.debanat.ro/2013/08/pentru-ca-n-aveau-pile-doi-tineri-au-fost-luati-de-fraieri-la-catedrala-mitropolitana/

  ReplyDelete
 11. Anonymous

  Are cineva idee cat mai domneste , nestingherit nici de cel mai elementar bun-simt , Ninja de Banat alias Paiasie Lugojeanu, Pitesteanu, vVsinescu????

  ReplyDelete