Thursday, March 14, 2013

PS Paisie îi face o aroganţă lui PF Daniel?

Cu tupeu maxim, după ce a fost nevoit să-şi retragă pila de la Gavojdia, PS Paisie Lugojeanul îşi permite aroganţe către Bucureşti. Cu toate că PF Daniel a intervenit pentru calmarea spiritelor la comuna de lângă Lugoj,


PS Paisie îl numeşte pe Emanuilă Vântu subinspector eparhial responsabil cu cateheza la Arhiepiscopia Timişoarei! Dacă nu a fost legal pentru Gavojdia, sigur este legal pentru Arhiepiscopia Timişoarei!!!
Pentru o aroganţă de acest tip, este greu de găsit autor! În orice domeniu, cu atât mai mult în biserică! 
Sau poate e blat cu Bucureştiul? Pentru "pila lui Paisie"?

23 comments:

  1. Intelegem sa ai pile si sustinatori, dar sa treci peste toti si toate in halul asta este greu de priceput. Mizerii umane. Intrebare! Cu ce s-a remarcat, ma, Ioane, pardon, Paisie, Vantu pt functia asta? Ha? (In afara ca e fratele...)

    ReplyDelete
  2. sa te tii cateheze pe capul popilor arhiepiscopiei.
    habotnicitus vantus

    ReplyDelete
  3. Va rog frumos sa respectati pe noul inspector, putina decenta, il cheama Emanoil nu Emanuel. Si am o curiozitate: acest nou inspector stie ce e aia o cateheza? Indiciu pentru cunoscatori: cuvintul cateheza nu se gaseste in cintecul Katiusha.

    ReplyDelete
  4. Revin: Ionel Popescu este cel care, pe cind era director la seminar, a acceptat transferul lui Vantu Emanoil de la scoala de cintareti Bucuresti in anul trei la seminarul Caransebes. Ghiciti de ce?

    ReplyDelete
  5. RATT PE BUTUCI!
    IN CURTEA RATT, SE CONSTUIESTE UN ANSAMBLU BISERICESC !
    VEZI SI:http://mitropolia-banatului.ro/paraclis-de-vara-pentru-parohia-timisoara-zona-tipografilor/
    CICA MULTIME DE CREDINCIOSI(OASE)AU FOST PREZENTI LA MARETUL EVENIMENT!
    URMEAZA, GRADINITA, SCOALA CU CLASELE 1-8 , liceul...si bineanteles faculta de teologhisiere!
    pofta ce-a poftit popa dimitriu si mamvra-paisie.
    aferim!

    ReplyDelete
  6. http://crash-sebastian.arq.ro/conflict-cu-pete-de-sange-la-arhiepiscopia-aradului/

    ReplyDelete
  7. Despre Daniel sustinatorul lui Paiu

    S-a apucat, in lipsa de altceva, sa isi bage nasul in Constitutia Romaniei. El, Daniel, vede o Constitutie-Molitfelnic. Asa o vede el, orbit, probabil de putere. Alo! Patriarhia! Sfintiile Voastre din SS sunteti orbi? Suntem in 2013, mileniul III, secolul XXI! Nici in perioada feudala Biserica nu a reusit sa domine politicul. Fara indoiala ca in Romania in atare situatii Daniel ar fi in stare de o Inchizitie, da, acum in mileniul III. Incredibil! Cu sistemul ascultarii, al abuzurilor, propun ei laicilor conducerea societatii. Incredibil!
    P.S. Poate-l propun sa-l bage pe Paisie in Constitutie, jenantii astia... Nu ar fi ceva iesit din comun pt animalele astea!

    http://www.basilica.ro/stiri/bpatriarhia-va-prezenta-pozitia-oficiala-a-bisericii-privind-revizuirea-constitutiei-romanieib_4756.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. domului paisie un sfat:ALEGE SCOALA !
      http://mitropolia-banatului.ro/album-foto-2/?album=1&gallery=24

      Delete
  8. Am asa o vaga impresie ca treaba asta e facuta tot ca sa inflameze spiritele, ceva de genul sa-ti dai singur pumni in "momitze".
    Nu vreau sa ma exprim asupra interesului.

    ReplyDelete
  9. simplitate si decenta in purtarea slujitorilor Domnului !
    citeste>http://www.ziare.com/international/papa/papa-francisc-sparge-tiparele-de-la-vatican-1224367

    ReplyDelete
  10. http://www.basilica.ro/stiri/patriarhul-romaniei-s-a-intalnit-cu-consilierii-sectoarelor-social-filantropice-ale-eparhiilor-din-tara-_4785.html
    ps."locotenentul" dlui paissie,popa-pomana-pavel,de-a dreapta pf daniel!

    ReplyDelete
  11. sa ma ierte dumnezeu!sunt din salbagel(fosta parohie a lu popa vantu)!ne-a spart cu taxele!taxa pta aia,ptr aia de nu mai ramaneau oamenii cu banii din pensie!da pana unde!si mai statea si in caransebes,vezi doamne ca peoteasa era profa acolo....hai sictir ca e penibil ce se intampla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ia uite, bre, vreti popa far' de bani? Cum vine ista? Vrei slujbi? Platiesti, mai, platiesti. Harul coasta! Iar la Cs parintili se ruga pientru voi pacatosii. Nici rugaciuni nu mai vrieti impielitatilor? De aceia am pliecat la Timisoara sa ma plateasca Paisie din fonduri proprii, ca el nu se plange ca nu are de unde sa ma platiasca, ca si voi. La Timisoara sunt, bre, oameni buni, toate parohiile platiesc cota parte sa-mi faca salariul. Asta e iubirea aproapelui. Ne vedem la Caransiebes, ca eu tot acolo raman, ca salarul mi-l pune pi card.

      Delete
  12. pi card bre,pi card

    ReplyDelete
  13. uite bre ca mirge.trebe, bre,sa ne iubim aproapele.iar domnul Paisie nu-i chiar asa de far de inima,bre..

    ReplyDelete
  14. "Imi doresc o biderica saraca pentru saraci" - alo, la sinodali se aude? ori noi mergem dupa pravila P-S, adica Paisie + Spagoveanu k ori fara cip sau card. La palatul patriarhal s.a aflat au ba?

    ReplyDelete
  15. http://www.basilica.ro/stiri/ajutor-pentru-persoanele-aflate-in-dificultate-la-timisoara_4811.html
    ps>popa pavel,a purces la cumparaturi, pentru puradeii proprii!
    nu-i usor sa cresti 6 puradei din salarul de popa-ndau!
    poza este desigur masluita(arata alti copilasi nevinovati)!
    cred ca ar trebui sa intervina cineva sus pus, sa nu mai fie fotografiati copilasii cand primesc pomana de la biserica!
    ati auzit de milostenia fara reclama?
    io inca nu.
    totul este din interes!

    ReplyDelete
  16. Colaboratori:
    PS. Paisie Lugojanu, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei
    Exarh Arhimandrit drd. Simeon Stana
    Pr. Ic. Stavr. Dr. Vasile Muntean
    Pr. Ic. Stavr. Marius Florescu
    Prof. dr. Daniel Lemeniin atentia viitorilor studenti de la teologie!
    iata cine va sunt cadrele cu care va veti intalni din cand in cand...
    cat priveste corpul profesoral de baza,cititi si voi pe saitul facultatii de teologie din timisoara"mitropolit n.corneanu"!

    ReplyDelete
  17. bre!!!!vad ca,clanul Vantu s-a extins ca ciuma in Banat!Frate staret, frate consilier,verisor din Cutina mare preot consilier pe nush tiu ce...sa se duca la Moldavia ca ne-au capusat!pa si pu la revedere hienelor!!!

    ReplyDelete
  18. propun sa se cheme :MItropolia Paisie- Vantu& Co(sau Asociatzii)

    ReplyDelete
  19. de cei din neamul lui Vantu,numai de rau am auzit...frati,verisori au venit rupti in fund in Banat cu tot Clanul si vorba celui de mai sus"sunt CAPUSE" aici la noi!sa nu ne miram ca fac praf,incet dar sigur MBT-ul nostru!nu fac discriminari,dar...f...k off!!!p.s.:sa se duca tot Clanul Vantu,cu frati,surori,Verisori inapoi la ei,si acolo sa faca ce vor ei,dar nu legea in BANAT,caci BANATUL e al NOSTRU!

    ReplyDelete
  20. sustin ce s-a spus mai sus.nu se mai poate asa!multi studenti care sunt "de sange"din Banat nu mai au loc de Clanul Vantu(care sunt din Moldova)!S-o dau in Mama Masii de Treaba!unde e dreptatea?!cine e din Moldova sa se faca preot in MOldova...cine e din Banat, aici!Cine nu la el in Eparhie!cum mai ramane cu Cartea Canonica?!cred ca am zis totul!si m-am scarbit de manevrele ordddinare din MBT!

    ReplyDelete
  21. ba siLLica wrote: nix jumbix, duhovnicix! ”Patriarhul României le-a mai vorbit tinerilor preoţi despre modul în care trebuie să se comporte un duhovnic bun.
    „Preotul duhovnic nu are o putere de care dispune în mod arbitrar. El trebuie să chivernisească, să administreze, să împărtăşească această taină cu multă înţelepciune evitând două extreme: o asprime exagerată şi o îngăduinţă exagerată. De aceea, Canonul 102 al Sinodului al VI-lea Ecumenic Trulan din 692 spune că preotul trebuie să fie ca un medic care să cunoască şi vindecarea cu medicamente amare şi vindecarea cu medicamente mai dulci. Şi rigurozitatea sau asprimea sau acrivia şi îngăduinţa sau blândeţea după cum este starea sufletului persoanei. Dacă există prea multă îngăduinţă pentru cei nărăvaşi şi delăsători îngăduinţa este interpretată ca o aprobare a păcatului. Iar dacă este prea multă asprime atunci aceasta îl duce pe om la deznădejde“.
    La final, noii duhovnici au primit din partea Patriarhului României un aghiasmatar, o cruce de binecuvântare şi certificatul de duhovnicie.”
    mai aveti pana la deznadejde, naravasilor! capulaplecat copianu-l taie. numai sa pleaca.

    ReplyDelete