Wednesday, March 13, 2013

Adevărat a ... grăit


şi asta zic "sfinţii" de la Arhiepiscopia Timişoarei:


În rest, NO COMMENT!!!

7 comments:

  1. Nu va mai saturati de atatea minciuni!!1 Chiar nu mai e nimic bun in presa banateana!!! Nu se sesizeaza nimeni ca infectati lumea cu minciuni si blasfemii!!!
    Nu este nicio bucatareasa la manastire. Nicio poveste pentru deliciul vostru. Doar MINCIUNI!!! MINCIUNI!!! MINCIUNI!!! Dumnezeu sa va ierte, ca sigur sunteti bolnavi si nu stiti ce faceti.

    ReplyDelete
  2. Era "normal" ca Ionel Popescu (autorul moral al manevrelor) sa o dea cu "legalitatea". Legalitate in fata careia nici patriarhul, chipurile, nu ar avea de comentat. Din nou jenant Mitropolia! Bine, bine, e libera din 13 martie, dar la ce ora Ionele?! Sic!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ionel Popescu este cel care, pe cind era director la seminar, a acceptat transferul lui Vantu Emanoil de la scoala de cintareti Bucuresti in anul trei la seminarul Caransebes. Ghiciti de ce?

      Delete
  3. HABEMUS PAPAM!
    asa au grait cei peste 1,2 miliarde de credinciosi catolici aseara la vederea fumului alb pe capela sixtina!
    pana la aparitia noului papa Francisc I,a fost intrebat de un reporter antena 1 purtatorul de cuvant al arhiepiscopiei romano-catolice din bucuresti, cum ar trebui sa fie noul papa?
    raspunsul sau m-a stupefiat!
    "sa fie un om sfant"!
    citeste si >http://www.gandul.info/puterea-gandului/francisc-i-parintele-saracilor-10666038
    asadar un papa al sarmanilor si al deznadajduitilor!
    un demn urmas al sf franciasc de asisi?
    se aude si la BCOR?

    ReplyDelete
  4. Ce te-a supefiat!!! Ce te asteptai sa raspunda un catolic despre papa? Doar ei cred ca papa este infailibil. Gresesc si ei cu toata infailibilitatea lor. Ca sunt oameni si omul e supus pacatului. Daca tu esti cumva ortodox, inseamna ca sti ca nu infailibilitatea slujitorului e lucratoare ci harul lui Hristos primit la hirotonire.

    ReplyDelete
  5. http://www.radiodobrogea.ro/386-revista-presei-joi/

    ReplyDelete
  6. Ce tupeu aveti ma, sa faceti un sait cu numele lui Paisie sa-l denigrati. L-ati intrecut pe satana.

    ReplyDelete