Wednesday, March 6, 2013

Numele de cod este...

ŞANTAJISTUL!

Parcă am fi într-un film de Sergiu Nicolaescu! 
Pardon, domnule Nicolaescu, nu trebuia să vă implic, mai ales că nici dumneavoastră nu aţi mai vrut să aveţi de a face cu specia asta de ninja!

Faptele săvârşite de făptuitorii Pavel Cristian, Cuza Alin Mihai şi Zărie Mihaela, cu acceptul şi sub protecţia episcopului vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Timişoarei – Ion Gheorghe, pe numele clerical Paisie Lugojanul, care sub ameninţarea expresă ori manifestată prin gesturi şi explicaţii cu acelaşi subînţeles, formulate înainte de semnarea contractului de muncă, cum că «nu vor mai fi angajate» ori, după angajare, în sensul că «îşi vor pierde locul de muncă», exercitată de făptuitori asupra membrilor echipei de implementare, cu scopul de a-i determina pe aceştia să consimtă şi să accepte cedarea unei părţi din salariul lunar obţinut în urma activităţii prestate în cadrul centrului educaţional reprezentând sume de bani curpinse între 300-500 lei de fiecare membru, pot întruni conţinutul material al infracţiunii de şantaj, prev. şi ped. de art 194 alin. 1 C.p., în condiţiile art.41 alin.2 din C.p.

Cei patru riscă între 6 luni şi 5 ani de închisoare, conform Codului Penal din România.

1 comment:

  1. Deja Paisie este contestat si de cei care fac parte din Consiliul eparhia. Ieri la sedinta a fost intrebat de respectabilul Revolutionar al BCOR despre ce sciu ziarele dar Tziganul a dat SICTIR!l.

    ReplyDelete