Thursday, October 18, 2012

Precizare



Nu ar fi prima, dar insistez!!!

Așa cum se poate vedea din titlul principal, toate articolele sunt generate de neregulile rezultate din activitatea PS Paisie Lugojeanul și a clicii lui de infractori din Arhiepiscopia Timișoarei, probate prin informații provenite atât din sursele interne ale Arhiepiscopiei cât și din altele, externe sistemului, așa încât, orice comentarii care fac referință la alte episcopii nu au loc pe acest site. În consecință, vor fi șterse!

Ca să fim înțeleși, acest site, s-a născut în urma abuzurilor pe care Paisie Lugojeanul le-a făcut asupra angajaților, studenților și credincioșilor din această parte a Bisericii, și are ca scop apărarea libertății de exprimare a acestora, ca ultimă redută a libertății într-un sistem totalitar și opresiv!

Având în vedere că angajații sistemului nu sunt apărați de nimeni în fața abuzurilor administrației - nu se pot adresa instanțelor civile fără acordul scris al abuzatorilor (??? opinăm aici că Statutul BOR este neconstituțional și abuziv) - am încercat să atragem atenția opiniei publice pe această cale asupra neregulilor din sistem.

Se pare că am reușit, într-o mare măsură, să tragem un semnal de alarmă, și că lupta aceasta nu a fost în van!

No comments:

Post a Comment