Tuesday, August 7, 2012

Total war în culisele Arhiepiscopiei Timişoarei

După dezvăluirile făcute de Ziua de Vest despre furturile petrecute la Arhiepiscopia Timişoarei din fondurile europene destinate proiectelor POSDRU pentru copiii amărâţi, la sediul din C.D. Loga nr. 7 de dau adevărate războaie pentru a acoperi toate urmele acestei tâlhării!
Muşamalizarea dosarului a început cu eliberarea din funcţie a celor implicaţi şi schimbarea lor cu păpuşi manevrabile. S-a început de la contabilă şi s-a încheiat cu uşile de la apartamentul preasfinţitului!
Cum însă, astfel de acţiuni nu sunt niciodată ieftine, războiul a avut costurile lui. Au fost golite casele de bani ale Arhiepiscopiei, iar planurile de a înapoia banii măcar angajaţilor de la centrele desfiinţate au fost zădărnicite. Aşa că s-a pus biciul pe popani şi s-a trecut la japcă pentru datorii, pentru că foamea de bani este mare. Victime colaterale au căzut şi coriştii de la catedrală care s-au văzut deposedaţi de remuneraţia pentru serviciul lor.
Până aici, au căzut deja capetele contabilei, consilierului economic, unuia dintre coordonatorii de proiect. Nu le plângem deloc de milă, însă ne mirăm de atitudini!
Dar lucrurile nu se opresc aici!



Având o lipsă de peste 200.000 roni, care totuşi nu sunt de ici de colo atunci când nu-i mai ai, sau când vrei să-i plătească alţii pentru tine, s-a trecut la planul de injectare a banilor, ilegal, pentru a încerca o rezolvare delapidării făcută de PS Paisie împreună cu Pr. Cristian Pavel şi Pr. Alin Cuza. Cum planul includea aterizarea banilor la casierie, bineînţeles că angajata de acolo le stătea în cale. Aici intră în acţiune încă o coadă de topor. Faimoasa, deja, familie Lehaci! Mehala! Vă spune ceva?


Familia Lehaci a fost instalată în fostul fief al PS Paisie, cu căţel cu purcel, imediat după decapitarea Mehalei. În contradicţie cu Statutul BOR, toată familia Lehaci a făcut parte din organele de conducere parohiale. Dar ce contează conflictul de interese, atunci când interesul PS Paisie este unul personal. Mai mult doamna preoteasa Lehaci ajunge contabilă la Arhiepiscopia Timişoarei, fără a avea studii economice (absolventă de psihologie, cu master în resurse umane la FEAA), dar era nora unor foşti informatori ai securităţii ceauşiste care pe vremea revoluţiei făcea liste cu muncitorii de la BEGAPAM care voiau să iasă în stradă ca să-l dea jos pe nea Nicu!
În fine, astea sunt deja istorie, însă vorba aia, ce naşte din pisică, tot şoareci mămâncă!
Revenind, doamna contabilă, preoteasă, primeşte ordin să-i facă raport disciplinar casieriţei, şi fostului cosilier economic, în urma căruia se găsesc ceva lipsuri, 27.000 roni şi se face act de eliberare din funcţie pentru casieriţă şi de imputare pentru Boancheş!
Actele au fost pitulate printre altele în mapa pentru Mitropolit, în speranţa obţinerii unei semnături.
Din nefericire pentru complotatori, IPS Nicolae a fost, începând cu data aceasta, vigilent, pentru că s-a ars cu ei de atâtea ori, şi a refuzat punerea în practică a acestei mizerii.
Cu toate acestea PS Paisie a rămas cu uşile blindate, cu sisteme de siguranţă împotriva efracţiei, poate de frica mascaţilor, montate la intrările apartamentului!
Nu pot să mă abţin de la a vă împărtăşi o picanterie despre familia Lehaci: Domnul preot Lehaci s-a ales cu preoteasa încă de când aceasta a fost eleva lui! Cu alte cuvinte domnul preot Lehaci este obişnuit cu încălcarea legilor, la fel ca şi iubita lui soţioară.
În plus fac un pronostic: noul paroh de la Mehala va fi Lehaci!

12 comments:

  1. Ticalosi multi in Biserica Ortodoxa! Preasfintitul paisie, din pacate, este in ceata lor

    ReplyDelete
  2. lehaci un mare idiot lingau si hot de moaste!!! cercetati sa vedeti cum face trefic cu moaste.

    ReplyDelete
  3. Este vorba de Lehaci Andrei?Scuze dar atatia sunt incat ii cam incurc

    ReplyDelete
    Replies
    1. De LEcraci de la mahala profilul de eleve

      Delete
  4. Legat de Parintele Andrei, ciocu mic;).Vorbiti sa va aflati in treaba...va merge tastatura alela, numa ca sa aveti ce scrie pe blog. Eu il cunosc foarte bine, mi-a fost diriginte. Un om de nota 20. A fost mai sever la seminar (si bine a facut) pentru ca nu poti deveni Preot oricum. Aberatii ce spuneti voi, hot de moaste? Sincer acuma...nu va este frica ca va bate Dumnezeu, aveti si voi copii. Va legati de oameni pe care nu ii cunoasteti. Ce treaba aveti voi cu parintii lui, si cu preoteasa? Uitati-va la voi prima oara, cat mintiti si ce faceti, apoi vorbiti de altii. Si daca nu stiati, el a fost asistent la seminar pe cand era Ioana la seminar, ultimul an. Mai informati-va. Vorbiti de parintii lui de parca i-ati cunoaste.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bai papagalule,Lehaci este un mare dobitoc si se pare ca așa te-a învățat si pe tine sa fii un lingau si pupincurist si sa-i fie Rusie pt ca l-a înjunghiat pe omul care la ajutat sa ajungă unde-i el astăzi. Așa ca n-o mai suge p••a cu Lehaci pt ca habar n-ai de ce se vorbește aici. Poate te ajuta Lehaci cu lecție

      Delete
  5. Probabil unii ii cunosc alta latura, sau asta vor sa vada. Eu il stiu de pe vremea cand era el in seminar la Caransebes, venea la Biserica din Mehala si facea pe lingaul, cand a ajuns Episcop PS Lucian mic era prieten cu el, cand a ajuns Paisie s-a facut prieten cu asta, dar asta doar din interes. Nu este atat de bun pe cat pare, linge acolo unde este dulce, venea la Mehala in strana si in Altar si facea pe mielul bland, pana a prin un pic de aripi, si acum zgarie, este un vai si amar. Dar ce ne mai miram cine se seamanana se aduna..Daca nu stiati el este din geratie cu Ranca de la Fratelia, alt lingau. Daca pica Paisie pica toti

    ReplyDelete
  6. Ranca este HOMOSEHUAL dar la initiativa lui Szilagyi aspandeste despre PS Lucian cum ca ar fi HOMOSEXUAL si ca Boanches si Szilagyi au plecat de frica lui Lucian. Paisie a rasplatit pe Boanches si Szilagyi cu recompense...din pacate, la Vali Boanches a fost retrasa farfuria de sub nas

    ReplyDelete
  7. Paisie este un om fara caracter. am auzit barfele acestea despre pS Lucian de mai mult timp dar ele raman barfe.Exista o diferenta inegalabila intre vrednicul episcop lucian si aventurierul impostor in ale teologiei vacar paisie

    ReplyDelete
  8. Nu stiu daca se poate spune ca Ranca este "homosexual", pentru ca ii plac femeile, dar poate ii plac si ......dar un lucru este clar, acela ca este un lingau fara margini, incearca sa se impuna si la Fratelia, da de ajunge paroh.Este genul lui Lehaci, nu degeaba sunt si prieteni sau cel putin au fost. Pupa in fund amandoi doar pe cine le ofera ceva in schimb, umbla amandoi dupa ciolan.Desi nu este din aceeasi generatie cu ei la fel de lingau este si Traila de la Catedrala, acum dupa numire in functia pacii este ca un cocos, merge cu pieptul inainte si nici nu mai saluta cat este de mandru, sau cel putin nu pe oricine.
    Toti sunt niste gunoaie

    ReplyDelete
  9. Traila este oltean...si olteanu nu e om

    ReplyDelete