Sunday, March 18, 2012

Paisie - semidoctu'

După ce că pe la UVT - Facultatea de Teologie unde e chipurile profesor înfruptându-se ilegal din banii statului român, adică din banii fraierilor care plătesc taxe şi impozite - nu trece să-şi facă orele, iată că domnul Ion Gheorghe, de capul lui se plimbă alături de domnişoare suspecte (aici a se citi printre rânduri că mie personal mi-e ciudă că Ighemonu are femei mai multe decât mine!!!). Halal ortodox! Halal călugăr! El aplică canoane numai când e vorba să distrugă pe alţii, în rest, când e vorba de el, nu sunt aplicabile, că doar poate să şi le dispenseze, doar e episcop şi poate face ce vrea muşchii lui!

Ne întrebăm dacă a avut mandat să participe la manifestare, pentru că e doar vicar, şi conform regulamentelor ar trebui să facă ascultare la şefu'! Sau a fost doar o linguşeală politico-culturală pe lângă potentaţii zilei, în stilul drăcesc caracteristic!?

http://www.ziuadevest.ro/actualitate/28474-paisie-menestrelul-lui-patapievici.html
PS. În poze, domniţa pare supersatisfăcută!!! La fel şi dracu!

4 comments:

  1. Dana Percec, doamna din poza, e casatorita si are un copil, dupa cate stiu eu. Mi-a fost profesoara. Imi pare rau ca prin aparatii de acceptare, alaturi de asemenea oameni ca paisie, se compromite in asa hal. O stiam altfel de om. Spune-mi cu cine umblii ca sa-ti spun cine esti! Asta daca e adevarat ca are legaturi de orice fel de natura, cu paisie. Daca nu, retrag cele spuse.

    ReplyDelete
  2. Nu are niciun fel de legatura... pur si simplu s-a nimerit sa se aseze pe scaun, langa Paisie. Nu mai aberati atata!!!!!!!!!!!! Parca ati fi un canal de stiri care inventeaza orice aberatie doar ca sa atraga audienta. Veniti si cu argumente, si cu documentatie bine pusa la punct, nu scrieti articole doar de dragul de a scrie :P

    ReplyDelete
  3. ti-e ciuda, ai? adevarul doare asa-i?

    ReplyDelete
  4. http://www.romaniaculturala.ro/articol.php?cod=18055

    ReplyDelete