Wednesday, March 21, 2012

Minciuni paisiace

Site-ul Mitropoliei Banatului a emis un comunicat prin care faptul că trâmbiţatul Regulament intern al Arhiepiscopiei Timişoarei a fost întocmit, prelucrat angajaţilor şi semnat de aceştia, iar întocmirea lui respectă statutul BOR şi legislaţiei munci!?
http://mitropolia-banatului.ro/?p=5874
Cu totul neadevărat!
Marea majoritate a angajaţilor arhiepiscopiei nu ştiu nimic despre acest lucru. Doar angajaţii de la centrul eparhial şi ai protopoiatului II au auzit câte ceva despre el, şi spun, sub protecţia anonimatului, că este un abuz. Restul protopopiatelor nu au cunoştinţă de existenţa lui.
Mai mult, contrar intenţiei administraţiei eparhiale de a motiva împotriva celor semnalate în mas media în legătură cu acest regulament, regulamentul nu poate intra în vigoare pentru că nu respectă legislaţia muncii în vigoare, (nici măcar pe cea de dinainte de '89) şi este încă un pumn în gură plasat angajaţilor instituţiei. Se dovedeşte, încă o dată, năravul dictatorial al şefilor Arhiepiscopiei faţă de subordonaţi.
Ne-am obişnuit însă cu minciunile proferate de slugile paisiace, dar suntem îngrijoraţi de acest nărav foarte păgubos pentru biserică!

4 comments:

  1. este ideea lui ionel sa faca un cachiti mic. are la baza mai multe documente contrafacute de care, cica, ar fi luat cunostinta si IPS Nicolae si care le semnase! Profita popescu de zilele mai putin bune ale vladicului si le baga sub nas si lui...de exemplu ieri, i-a spus Vladicul ca nu este senil...spanul ingalbeni...pentru o cllipa...

    ReplyDelete
  2. Mai copii, orice regulament din orice institutie se intocmeste CONFORM LEGII !! Altfel, este o maculatura. Dar nu este o problema, suntem obisnuiti de mediocritatea celor de la Centru. Ionele!!! Subtire! Mai intreaba si tu pe Larisa, nu fa asa de capul tau!

    ReplyDelete
  3. LARISA ILEANA GAVRILESCU-TIITOAREA UZURPATORULUI ?!!

    ReplyDelete