Sunday, February 12, 2012

Mergem până la capăt!

Dacă tovarășul Savu, informaticeanul sau economistul, nici el nu mai știe ce e, și cei dimpreună cu dânsul cred că semnând și depunând la Poliție plângerea care să ne închidă gura, au reușit cumva să ne sperie, atunci paisiacii sunt chiar proști!
Mergem până la capăt!
Mai mult, vă asigurăm că vom fi aici, la pândă, să vă vânăm toate mârșăviile și să le dăm pe față, ca să știe lumea cu cine are de a face!
Cu niște ipocriți!
Deci, nu s-a terminat!
Luați de aici!
http://www.ziuadevest.ro/editorial/27429-o-scrisoare-nedorit.html

8 comments:

  1. Azi la Mitropolie va fi celula de criza! Iar sedinte, discutii: cum sa faca sa astupe gura lumii care spune adevarul! Din ce in ce mai fain!

    ReplyDelete
  2. "Scrisoarea nedorita" este mai mult de cat Ridicola! Si ce o sa faca de acum Arhiepiscopia? O sa deschida procese pe banda, ca deh, sa va redea voua judecatorii demnitatea pierduta si balacarita? O sa rada tribunalele in hohote! E o scrisoare ridicola!

    ReplyDelete
  3. Da, pare greu de imaginat, dar Biserica are ca ierarh un astfel de personaj, care are ca prim si ultimul scop manipularea, folosind orice mijloace in atingerea unicului sau scop.

    ReplyDelete
  4. http://www.ziare.com/timisoara/articole/sfidare+legi+preotul+ionel+popescu

    ReplyDelete
  5. http://www.debanat.ro/2012/02/paisie-si-camarila-sa-s-au-pus-pe-plangeri-penale/

    Si asta "Intru Domnul" sau "Cu voia Domnului". Uite cum isi bate joc Paisie si Ionel de Biserica!

    ReplyDelete
  6. Paisie in loc sa semneze aricole si carti, semneaza plangeri penale. Frumos! Probabil conteaza la dosarul pt cadru didactic universitar! Oare nu ii crapa obrazul de rusine lui si sefilor din Universitatea de Vest ca tin o asemenea lichea? Binecuvantarea sau statutul de episcop tin loc si/sau eludează cerintele minimale pentru ocuparea unui post universitar?! Fara modestie, Paisie este cel mai slab cadru didactic universitar nu numai din UVT, ci din Romania! De ce? Nu a scris nimic! Doar plangeri penale, jalbe si reclamatii!

    ReplyDelete
  7. Arhiepiscopia Timişoarei se alătură campaniei, iniţiate de Brigada 18 Infanterie „Banat”, de ajutorare a sinistratilor din judeţele Buzău şi Vrancea, afectaţi de căderile masive de zăpadă din ultima perioadă. În acest sens, şi într-o primă fază, Arhiepiscopia Timişoarei a achiziţionat alimente neperisabile, pături şi apă plată în valoare de 6.000 lei, precum şi lumânări in valoare de 6800 lei pe care le-a donat spre a fi transportate pe calea aerului cu o cursă specială a armatei.
    De asemenea, Arhiepiscopia Timişoarei a adresat unităţilor bisericeşti din eparhie, protopopiate, parohii, mănăstiri dar şi credincioşilor sensibili la suferinţa semenilor din judeţele amintite, rugămintea de a contribui la această colectă cu alimente neperisabile şi apă. Acestea pot fi trimise la punctul de colectare al Garnizoanei Timişoara, piaţa Libertăţii 5.
    Persoană de contact: Pr. Radu Bogdan tel.: 0742143737
    de pe arhiprafuitul sait mbt CERSETORIE POPEASCA !
    oare ce ar fi daca si ar dona toti consilierii mbt veniturile nesimtite primite?
    nemaivorbind de arhiraul pai,care are 10.000 lei -luna !
    ps:nu uitati sa i dati tel lui popa dop, dimineata pe racoare...
    asa cam pe la 4-5 cand este somnu militozaurului-popan mai dulce!

    ReplyDelete
  8. o fi adevarat,d-na Lia?February 27, 2012 at 4:30 PM

    Scuzati deranju’

    In primul rand, va rugam frumos sa ne scuzati ca va deranjam. Sau, poate, ca va inoportunam. Daca de-acum va stam in gat, atunci ce-o fi mai tarziu?

    Precampania inzapezita si electorala a declansat in Timisoara o adevarata isterie, la care au luat parte politicieni, ziaristi, escroci, nebuni, lunatici si fani ai feisbucului. Primii care s-au aruncat la cashcaval au fost lipitoriile de la publicatia Opinca Timisoarei, organ online si din cand in cand print (moca) abonat la fondurile publice si private portocalii. Ciracii actionari -demni de Protectia Minorelor – au lansat oferte elucubrante si abracadabrante, sub forma unor oferte electorale, de toata pleazna. Zecii si zeci de mii de euro viseaza opincarii sa primeasca in gusa de la partidele si candidatii oficiali. Vor primi ceea ce merita: o suma echivalenta cu incasarile de publicatiile distribuite. Nu calculam accesarile online de la Opinca Timisoarei pentru ca acolo totul functioneaza precum la Aeroportul International TM. Adica, la eurocent!

    O alta panarama a presei de semiscandal este Noaptea de Vest sau mai exact publicatia unei “evlavioase” doamne. Dupa ce l-au afurisit pe bietul Paisie de l-au zapacit de tot, acum zilnicii bat la usa viitorilor sponsori electorali cu aceleasi ganduri ca si cei de la Opinca Timisoarei. Si doamna cu “evlavia” va primi tot…dupa reteta de mai sus!

    Mai exista si alte publicatii de cacao in Temeshwar, cum ar fi Ceasul de Timis si Von Banat la care activeaza cate un tandem de ciumpalaci cu pretentii de mari connnaisseurs in ale politicii de Bega si Bucuresti, dar despre care se stiu mult prea multe. De exemplu, cei doi matauzi de la Ceasul de Timis sunt renumiti pentru baletul informativ si echilibristic pe care il practica de ani de zile. Ceilalti doi de la Von Banat nu sunt mai departe si practica jocul la doua capete…ale PDL.

    Pe langa publicatiile inchegate mai exista si corespondentii locali. Cel mai renumit este un ziarist celebru care desi apare la Antena 3 este girat si tras cu sforile din interiorul PSD si PDL.

    Despre ziare si ziaristi ne vom ocupa mai putin, pentru ca vrem sa ii deranjam pe stapanii lor. Pe politicieni! Acestea fiind zise, va dorim dezapezire placuta.

    Scuzati dreanju’!

    Sursa-http://scuzatideranjul.wordpress.com/

    ReplyDelete