Wednesday, February 8, 2012

Așa după cum ne-am obișnuit

Consiliul Eparhial a hotărât să se facă plângere penală împotriva ziarului Ziua de Vest!
Asta e foarte bine!
Pentru că de acum să vezi rufe spălate în public!

Se împlinește zicerea:
Ai grijă ce gândești ca să nu te ia gura pe dinainte!
Ai grijă ce vorbești ca să nu trebuiască să scrii!
Ai grijă ce scrii pentru că va trebui să semnezi!
Dacă semnezi, să nu te miri!

17 comments:

  1. Da este foarte bine, cei care au luaat hotararea vor trebui sa se prezinte in fata judecatorilor si personal pentru a spune exact de ce se considera lezati. E super, vor trebui sa raspunda la toate intrebarile incomode care li se vor pune, nu va fi in folosul lor daca vor refuza sa raspunda , nu vor bate campii cu raspunsurile la interogatorii pentru ca nu le va permite nimeni si vor fi nevoiti sa motiveze aspecte care nu prea credem ca le vor face cinste si, toate astea in fata oamenilor....LA VEDERE.

    ReplyDelete
    Replies
    1. s-o credeti voi ca aveti intru totul dreptate!!...mai umblati prin judecati si veti vedea!

      Delete
  2. ARE DE LUCRU SI AV.ILEANA LARISA GAVRILESCU !
    CAM CAT SA FIE ONORARIU EI?
    DE LA CATEVA MII DE ...EURO IN SUS!
    ORICUM NU S-A DORIT DE CATRE CAMARILA PASIACA INFIINTAREA CORPULUI DE INSPECTIE SI CONTROL IN SUBORDINEA CHIRIARHULUI...
    PS.OARE IPS NICOLAE A SUBSCRIS LA ACEST DEMERS PENAL!?
    daca da, este de ...PLANS !

    ReplyDelete
  3. Ce faina veste, abia asteptam sa vedem cum prezenta in salile de judecata a mai marilor Bisericii, va face deliciul publicului, sa vedeti atunci audienta, vor veni si televiziunile , se anunta o telenovela de durata ce va avea o audienta de nedescris.

    ReplyDelete
    Replies
    1. super...misto. nici ca se putea mai bine. Draga Mitropolie roaga-te ca stimabilii avocati sa te iubeasca din tot sufletul. altfel?..caputis. daca n-o vor face renuntati la serviciile lor.
      ..ce tampenie!!..un lucru care se rezolva asa de usor daca mitropolitul vostru vroia!!!...ce telenovela!!...offfffffff, ce pacat! nu uitati totusi sa anuntati data primei infatiseri.

      Delete
  4. Paisie si Ionel au convocat Consiliul Eparhial cu un singur scop! Sa nu semneze ei plangerea penala. E curvesc! Ei vor spune: "Consiliul Eparhial a hotarat, NU NOI!".
    SI DE FAPT CINE ESTE CONSILIUL EPARHIAL? NU PAISIE SI IONEL? Restul e moloz! Lucratura draceasca!

    P.S. Conform art. 50 lit. e din Statutul BOR este nevoie de binecuvantare pt o asemenea manevra: preotii de la episcop; episcopia de la Sfantul Sinod! Cum, Arhiepiscopia Timisoarei este enclava? Asadar, rog cei chemati in dosar sa aminteasca si sa reclame la Sf Sinod, ca la Timisoara, membrii Bisericii (Cons Eparhial -Ionel si Pai) intocmesc chemari in judecata/plangeri penale fara binecuvantarea superiorilor! Sa scoata Ionelus foaia cu binecuvantarea semnata de Sf Sinod, conform Statutului BOR!
    Cata rautate! Si ce are daca Ziua de Vest sicaneaza Arhiepiscopia? Era frumos si decent sa stea deoparte! Ce biserica! Jeguri! Vezi Doamne, Doamna Epure le-a lezat jegosilor Ionel si Paisie demnitatea. Ce sa va povestesc! Astea dupa ce fura de se sting! Curata nesimtire si rautate! Acum vor pierde!

    ReplyDelete
  5. Nu e adevarat arhiziaristule!

    http://mitropolia-banatului.ro/?p=5485

    Doamna Epure este doar amenintata!

    ReplyDelete
  6. ULTIMATUM Pentru lia lucia epure?
    citind cu atentie comunicatul, intocmit de av larisa gavrilescu-introdusa de pai in c ep-de buna seama ca DA!
    ps:cand ma gandesc cata dragoste are camarila paisiaca de ips nicolae,"debarcat" de fapt din atributii...ma apuca mila de ei!
    pt ca scris este: MILA VOIESC NU JERTFA.
    paisie si camarilla lui se agata ca de un pai de orice numai sa ramana la CIOLAN!
    JOS CAMARILA PAISIACA !

    ReplyDelete
  7. fratilor,sunteti intr-o mare eroare!|Nu il mai bagati pe P.S. Paisie in toate laturile voastre,fie-va rusine pt cuvintele pe care le aduceti.Avem un PreaSfintit care nu mai sustine protocoalele cu care eram obisnuiti duminica de duminica si sarbatoare de sarbatoare,erau simple formalitati.Daca nu ne trezim la rugaciune adevarata am deviat de la rostul nostru in Biserica Ortodoxa.Stimati preoti, sunteti hirotoniti pt a sluji altarului deci rugati-va,nu va vaicariti ca niste muieri.

    ReplyDelete
  8. toti semnatarii hartiei emisa de mitropolie au 2 norme deci stau pe 2 scaune incepand cu ionel popescu ,peres plus toti consilierii si protopopii a venit timpul sa si aleaga ori la parohie ori la administratia bisericeasca,cum vine asta protopopii se verifica ei singuri avand in vedere ca sunt si parohi e nesimtire fara margini,hotie popeasca care trebuie sa se sfarseasca odata pt totdeauna.Si problema asta nu e numai la timisoara ci in cele mai multe eparhii

    ReplyDelete
  9. Da probabil o vor excomunica, sau afurisi pe dna lia lucia ca le a sticat lor viesparul;le a clatinat putin scaunele si iata ce comunicate si semnaturi dau toti cei de la CENTRUL DE HOTI IN NICI UN CAZ CENTRUL EPARHIAL

    ReplyDelete
  10. bogatul- popan nu crede niciodata saracului!
    credeti ca acesti popani mai cred enoriasilor lor saracia in care se zbat?
    adevarat va spun, ca nu mai au nicio legatura cu DUMNEZEU!
    SLUJIRE FARISEICA FARA DE EMOTIE SI TRAIRE DUHOVNICEASCA.
    este drept cu cateva exceptii, dintre preotii simplii...

    ReplyDelete
  11. Nu doar că cei de mai sus sunt plătiţi câte 2 norme, dar mai au angajate şi soţiile la protopopiate de ani buni, pe salarii bune, chiar şi pe copii lor, pe câd preoţii de la sate nu au salarii, şi din puţinul pe care îl iau, li se trage direct din plic bani, iar în loc de salariu găsesc chitanţe.Oare nu este infracţiune? nu este faptă penală? Cu ce drept se scot bani din plicul de salariu al preoţilor? Cei din Mitropolie nu ştiu ce este să nu ai din ce trăi.Sunt preoţi săraci, în parohii sărace, care se trag din familii de oameni modeşti, fără averi, fără influenţă materială, fiindcă nu au de unde.Dar cine îi crede!

    ReplyDelete
  12. Da nu l doare capu pe ionel popescu de salariile preotilor din parohiile mici, pt el e importanta imaginea ,sa dea bine in timisoara, el sa apara drept preotul model, halal de preot model .Toti consilierii din mitropolie au salarii serioase iar protopopii isi bat joc de amaratii de preoti.,astia is gunoaie nu oamenii bisericii.

    ReplyDelete
  13. nu fiti chiar atat de siguri ca ajunge PS Lucian mitropolit la MBT. chiar sunteti siguri ca mitropolia Ardealului, asa marita - hm!!! - cum va arata in curand, va fi de acord cu el, ca-l vor vota in Sinedriu? faci si PC Voastre socotaleala. la Sibiu vor fi (stati sa numar)5 voturi (1. mitropolit, 2. vicar, 3. Alba, 4. Deva-Hd, 5. Oradea), şi chiar nimeni nu ne garanteaza ca acestea toate, in bloc, vor vota cu CS. Cine a fost, oare, la Cs inaintea lui Lucian si ii e "precin"?

    ReplyDelete
  14. Epurica, Cricovenica (Tighi), Muntenica = Puscanica

    ReplyDelete
  15. da, dar ati uitat ca lucian a inceput sa l linga pe strezoc l a chemat la resita ,l au facut doctor hormonis pausa al universitatii de acolo,asa ca se invarte bine lucica

    ReplyDelete