Friday, February 17, 2012

Emisiune Radio

Sâmbătă, la Radio Reșița - Emisiunea Religioasă, și Duminică dimineața la Radio Timișoara, doamna Lia Lucia Epure va detalia despre motivele pentru care s-a hotărât să apere decența din MBT, din momentul în care Uzurpatorul a încercat să se cocoțeze, sfidând orice canon al Bisericii Ortodoxe și orice normă a bunului simț, pe scaunul mitropolitan al Banatului, batjocorind pe titularul de drept al acestuia, IPS Nicolae.
Acest Uzurpator, care consideră că 95% din preoții Arhiepiscopiei Timișoarei sunt eretici și trebuie aruncați afară din cetate și arși pe rug, în frunte cu păstorul lor, IPS Nicolae, nu merită respectul nostru, cu atât mai puțin prietenia și dragostea noastră. Pentru cei mai mulți dintre bănățeni, nu este decât un vameș și un fariseu!

La fel și Harap Alb!?

Vă invităm să audiați emisiunile!

9 comments:

  1. arhiziaristule te rugam sa le inregistrezi si sa le postezi pe blog,daca este cu putinta!
    ar fi pacat sa ratam la "mustata" dezvaluirile dnei lia lucia epure, pe care o iubim si o salutam pentru tot ceia ce intreprinde spre curatenia din biserica banateana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu va suparati mult iubitorule de dezvaluiri ale iepuritei,dar de cand este o asa mare justitiara aceasta ziarista care nu prea e citita de catre nimeni,ce putere are ea sa faca curatenie?Probabil ca in toata nebunia si isteria provocata de duelul pornit de PS Paisie impotriva preotilor de dumineca,din care face parte si ruda iepuritei nu mai face diferenta ca aceasta era este in cadere libera.Nu este permis ca in Catedrala noastra in postul sf Pasti, ca tot am intrat in el,sa stea 10 12 preoti la spovedit cu blide langa ei pt a le umple,si asta sub directa obladuire a Inaltului.Asta deplang preotii semnatari ai petitiei,faptul ca li se duce tita de la gura,dar sa stiti ca asa si doar asa putem sa scapam de aceste larve ce se folosesc de biserica pt a face burti mari.
      P.S.DACA DNA EPURE IL STIMEAZA PE INALTUL PROPUN SA MERGA IN AUDIENTA SI SA-I TRANSMITA DAR PE NOI SA NE SCUTEASCA DE DULCEGARII DIN ASTEA IEFTINE.MULTUMESC

      Delete
  2. Da ! Corneanu este eretic !

    ReplyDelete
  3. Cine zice asta? tu?
    Ce zici tu este fix p...!
    Daca Nicolae e eretic, atunci tot sinodu este eretic, pentru ca nu a luat nicio m[sura impotriva lui!
    Deci si tu esti eretic pentru ca faci ascultare la eretici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. In decizia Sfantului Sinod din 2008 se spunea ca este ierttat, subliniez iertat ca urmare a pocaintei. La ceva timp, Corneanu declara insa intr-un ziar ca nu regreta nimic. Prin urmare, nu s-a cait si "iertarea" trebuia inlocuita cu o masura mai aspra: inlaturarea din scaun sau caterisirea. Sinodalii nu au insa curaj pentru a nu amplifica scandalul, preotii si credinciosii fiind spalati pe creier timp de 50 de ani cu ideile lui Corneanu, Asa ca l-au lasat in plata lui Dumnezeu. In cele din urma i-au retras dreptul de semnatura....

      Delete
  4. Pt PF Daniel si PS Paisie!

    http://www.gandul.info/international/papa-benedict-al-xvi-lea-le-cere-noilor-cardinali-sa-renunte-la-stilul-laic-al-puterii-si-gloriei-9246606

    P.S. Catolicii ne-au luat-o, ca de obicei, inainte.Domn Paisie, oameni ca tine vor fi istorie nu peste multa vreme. Dar o istorie neagra!

    ReplyDelete
  5. Ce parere aveti de noul hirotonit pe seama parohiei Iosifalău, Cosmin-Vasile Chiroiu ?

    ReplyDelete
  6. Este un baiat cumsecade, credincios si bun gospodar. Sunt sigur ca acest lucru se va vedea in organizarea parohiei. Vrednic este!!!

    ReplyDelete
  7. Ceva fain!!!!!!!!!!!!

    http://www.academiacatavencu.info/opinii/popii-nu-vor-mai-sfintii-automobilele-sub-2000-cmc.html

    ReplyDelete