Wednesday, December 7, 2011

Discriminări de toate felurile

"Preasfințitul" Paisie este campion în a discrimia pe toți și pentru toate!
Are treabă cu catolicii - doar sunt "eretici" - la fel și greco-catolicii, și din cauza asta și IPSS Nicolae a devenit pentru el un "eretic", are treabă cu evreii, și ... mai nou cu musulmanii.... de fapt nu e nou, e nouă informația!

http://www.ziuadevest.ro/actualitate/25750-proces-halucinant-la-biserica-din-mehala-.html
Dar, ca să vedeți că totuși nu e chiar așa, "Preasfințitul" Paisie discriminează pe toată lumea, chiar și pe creștinii ortodocși!
Uite o mostră de act:

în care se ordonă discreționar ca toate parohiile de pe cuprinsul Arhiepiscopiei Timișoarei să nu colaboreze sub nicio formă cu o anumită firmă, care nu era pe placul "Preasfințitului" Paisie, pentru că era firma care executase lucrarea de la Catedrala Episcopală a Caransebeșului, știut fiind faptul că "Preasfințitul" Paisie nu îl suportă pe PS Lucian, tot prin filiera Ardelean Sebastian (Ardelean Sebastian, fiind cercetat penal pentru furt calificat - furtul schelei de pe Catedrala din Mehala).

4 comments:

  1. Ardelean, stie greaca! In rest, betiv ordinar, dement cu ochi sticlosi ce vadesc ca este aproaper de prapastie...SCHIZofreNIC

    ReplyDelete
  2. Episcopul de Varna cu limuzina "Obama" a demisionat!
    sursa :ziare com
    ps:si domnu paisie a primit in dar o donatie de 38.000 euro, reprezentand o masina de lux ww pasat.
    asa graia ionel pupincurescu:ne a facut de ras episcopos paisie, a luat binecuvantare(formal) de la ips nicolae si a purces la cersit prin reprezentantele auto din banat!
    halal sa i fie!

    ReplyDelete
  3. alta si mai tare in ORA DE TIMIS
    Au ars poze ale Patriarhului și ale mai multor parlamentari. Revoluționarii au protestat din nou în Piața Victoriei.
    nb: a TIMISOAREI-oras martir!
    io cred ca mai prindem o mare revolta populara...

    ReplyDelete
  4. Pe site la Mitropolie apare o poza de la Giarmata Vii unde in spate este pr.Vlaicu de la 700 oare de ce? Ce i se pregateste? Rocada cu Suciu?

    ReplyDelete