Thursday, July 21, 2011

1-1

Blocada paisiacilor a fost spartă!

 http://www.debanat.ro/2011/07/ips-corneanu-a-primit-inapoi-doar-jumatate-de-semnatura/

http://www.oradetimis.ro/mitropolitul-banatului-si-a-recapatat-dreptul-de-semnatura-din-partea-sfantului-sinod/actualitate/2011/07/21/


Dacă ar exista onoare printre cei din Consiliul Eparhial care au instrumentat uzurparea, acum ar fi momentul să și-o manifeste! DEMISIA de onoare! Nu ratați această ocazie, ar fi ultima, să arătați că sunteți totuși creștini responsabili!

Oricum, LUPTA CONTINUĂ!

15 comments:

  1. cam aiurea. juma' de semnatura??? iaca si daniel! sa impace si capra şi inorogul. jenant ptr patriarhie....

    ReplyDelete
  2. Apa de ploaie, nimic schimbat. Oricum ar fi, sa semneze Inaltul si sa contrasemneze Paisie, sau sa semneze Paisie DACA Inaltul nu poate, e tot una. Uzurpatorul e tot pe locul lui, conducerea e la el, toti ai lui sunt bine mersi, Paisie continua sa detina controlul prin acolitii lui infiltrati la toate bisericile si situatia ramane la fel. Nu va mai imbatati cu apa chioara, nu se va mai rezolva nimic, suntem la mana acestui ticalos si supusilor lui si cu asta basta. Nici un comentariu de la Romanesti,a fost acolo la hram, cu Toie, mana lui dreapta, nimeni nu a fost in zona sa ne spuna ce si cum. Un lucru e clar: Paisie detine controlul si nu va putea fi rasturnat.

    ReplyDelete
  3. Paisie e sprijinit de Streza, a carui doctorant este si de altii de la Bucuresti, s-a straduit sa intre in gratiile multora de la Bucuresti si s-a descurcat. De acord, e bine infiltrat, nu vom scapa de el.

    ReplyDelete
  4. Sperăm că dreptatea va învinge până la sfârşit.Că vor veni vremuri liniştite în bisericile din Banat şi preoţii care nu fac parte din clica Paisiacă vor trăi în tihnă.Mitropolitul nostru merită tot respectul şi dragostea noastră.Fără el eram mulţi terminaţi definitiv.Dumnezeu să ne ajute în continuare şi să sefacă curăţenie în Arhiepiscopie, afară cu Popescu, Boacheş,Pereş ,Sfercoci şi să aibă grijă DNA-ul de ei.

    ReplyDelete
  5. de acord cu antescriitorii mei!
    NU S-A SCHIMBAT APROAPE nimic!
    paisiacii sunt la locul lor TOTI !
    va mai putea vladica nicolae sa-i IMPRASTIE ?
    aceasta i intrebarea!
    ...este ca in hamlet, nu i asa?

    ReplyDelete
  6. No, se mai iese la Catedrala acum sau nu? Sau se iese doar pe jumatate?

    ReplyDelete
  7. am castigat doar o batalie. razboiul va fi castigat atunci cand jegurile ordinare, in frunte cu paisie, vor parasi mitropolie.
    pana la curatenia finala nu va fi liniste. paisie va agita in continuare, pt ca el nu poate trai altfel.
    scarbosii astia trebuie eliminati.
    trebuie sa luptam in continuare.
    sa nu ne culcam pe o ureche, razbunarile lui paisie vor continua.
    sa nu ne bucuram, pt ca starea de tensiune din mbt va continua.

    ReplyDelete
  8. De acum va fi şi mai rău, răzbunacii lui Paisie nu vor sta.Vor lovi, vor ataca , doar pt. a se apăra pe ei.Dar până la urmă tot vom învinge.Cred în înţelepciunea Mitropolitului nostru, şi ştiu că ne va apăra. Să dispară Paisie, Popescu, Boancheş, Sfercoci, Pereş şi mai sunt cîţiva.Este nevoie de linişte.Vom lupta şi ne vom apăra,până vom scăpa de ei.

    ReplyDelete
  9. va plangeti ca niste babe!
    nu i de mirare ca isi face de cap clica pasiaca!
    pe forumuri sunteti activi dar sa iesiti la lupta pe fata , ba!
    ia sa iesim in fata la mitropolie sa i cantam domnului paisie o cantare, cum ar fi de la puya:sa emigram in vest, sa vedeti ce faina treaba ar fi...
    cu popii nostrii in frunte!
    spre ex.un american ce canta fara arginti, intr un parc din new york despre ROMANIA...
    http://www.ziare.com/international/america/un-american-canta-despre-romania-intr-un-parc-din-new-york-video-1109231

    ReplyDelete
  10. NO COMMENT
    Mitropolitul Banatului poate semna, din nou, actele oficiale. Hotărârea a fost luată de Sfântul Sinod, care a revenit asupra deciziei din mai, în urma căreia Înalt Prea Sfinţia Sa Nicolae a rămas fără drept de semnătură. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Constantin Stoica a precizat, la Radio Timişoara, că Mitropolitul Irineu al Olteniei a constatat că, în mare, problemele din cadrul Arhiepiscopiei Timişoara au fost rezolvate, astfel că s-a revenit asupra deciziei. Episcopul vicar al Timişoarei, Paisie Lugojanu, se va ocupa, în continuare, de problemele liturgice, pastorale şi curente, iar Mitropolitul Olteniei va continua să supravegheze activităţile Arhiepiscopiei Timişoara.(22.07.2011)

    ReplyDelete
  11. Nu mai avem pentru ce lupta, jocurile au fost facute de mult. Suntem asa naivi ca vrem sa ne punem cu mafia din BOR. Nu l-ati vazut azi pe Paisie la liturghia de la Patriarhie, la ora 10 dimineata pe Trinitas Tv? Pacat daca nu. La iesirea cu Sf. Daruri, dupa pomenirea Patriarhului, a fost pomenit Paisie, care slujea alaturi de alti 2 ierarhi.
    http://www.basilica.ro/ro/stiri-patriarhie/sfanta_liturghie_arhiereasca_la_catedrala_patriarhala_2853.html. Dintre toti ierarhii prezenti, Paisie e unul dintre cei mai bine vazuti la Bucuresti.
    Redarea semnaturii pentru Ips Nicolae seamana cu cadoul ce il facea Pilat de ziua lui, eliberand un condamnat. In preziua zilei de nastere, Ips Nicolae primeste un fel de semnatura inapoi, praf in ochi si gata. Asta ca sa fie liniste. Nimic, dar nimic nu se va mai schimba de acum, din contra, mafia paisiaca se va dezvolta bine mersi si va preospera, fara sa se poata face ceva pentru a impiedica asta. Toti vor ramane pe pozitii si se vor bucura in continuare de tot ce le ofera pozitia si influenta. Acum se vor bate mai tare cum sa intre in gratiile lui Paisie. Stiti ca toate bisericile, si din oras si de la sate au cota parte catre mitropolie, cota ceruta lunar de Paisie? Cand merge undeva sa slujeasca, ia banii stransi la acea biserica in ziua respectiva? Nu va disparea nimeni, sunt prea puternici vampirii astia. Nu va mai continua nimic, si daca va continua, e degeaba.

    ReplyDelete
  12. Dragi crestini ortodocsi,
    Am dus o lupta apriga "din umbra", postand, sub anonimat multe comentarii, poate prea multe, cu ce am stiut despre situatia din biserica si despre preoti, tot ce am scris a fost adevarat, pentru ca aveam informatiile din surse sigure. Si mai eram de spus unele lucruri, pe care nu le-am mai spus, ca nu mai avea rost, lumea cunoaste situatia si stie faptele ticalosilor. Am tot sperat sa fie dreptate si adevar, sa invinga binele si sa mergem in continuare cu fruntea sus. Insa mi-am dat seama ca e degeaba. De acum, raul se va intinde si mai mult si tot ce a fost bun si moral si corect va pieri. Nu mai am curaj sa intru in nici o biserica si mai ales, mi-e greu sa vad preoti si sa ii ascult, chiar la televizor. Stiu ca nu sunt toti la fel, ca poate mai sunt cativa buni printre ei, dar se vor pierde, ca nu vor avea incotro, ca sa supravietuiasca trebuie sa intre in hora si sa joace cum li se canta. Am fost blestemati cu acest episcop, cu invataturile si stilul lui, cu controlul si acolitii lui. Poate ne meritam soarta, sa fim condusi de un astfel de om lipsit de scrupule si de frica de Dumnezeu. De acum, el e "Dumnezeu" aici pe plan local, iar noi trebuie sa ne impacam cu aceasta idee. Si sa ii acceptam pe toti cei ai lui, caci vor ramane pe mai departe asa cum au fost si pana acum. Nu voi mai continua sa imi amarasc sufletul si sa imi fac pacate luptand pentru ceva ce nu are nici o rezolvare. Nici o revolta nu isi va mai avea sens, pentru ca nu mai e nimic de facut, din pacate.
    Doamne ajuta!

    ReplyDelete
  13. Frate,stiu ca esti amarat,dar nu avem vie sa DEZNADAJDUIM!
    ar fi o mare LASITATE din partea noastra!
    Totusi este o victorie ceia ce s a intamplat ieri in sf sinod.si au recunoscut greseala si au indreptat o!
    Stiu ca sunt atatia oameni capabili, loiali,cinstiti si muncitori intre slujitorii arhiepiscopiei timisoarei si la buna vreme vor razbate la suprafata !
    Merita fiecare strop de sudoare depus pentru aflarea Adevarului si indepartarea UZURPATORILOR!
    pas cu pas,umar langa umar,suflet langa suflet.
    Int-o Buna zi, va rasari si pentru noi banatenii timiseni soarele Dreptatii.
    SUS FRUNTEA!
    Sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa ne ajute sa IZBANDIM!

    ReplyDelete
  14. Bai, o belesc pe Doamna Invatatoare de la care ati auzit de cuvantul "Uzurpator".
    Ma duc la ea la scoala si o belesc...

    ReplyDelete