Sunday, February 16, 2014

Video șoc!!!

Un paroh pus de PS Paisie Lugojanul predă la seminarul teologic învățături rasiste!
Actualul preot paroh de la Mehala antisemit!
Mehala un bastion de luptă împotriva țiganilor!

VIDEO ȘOC!!!

De la catedră: Ion Antonescu a făcut bine ce a făcut!!!
De la catedră: Țiganii trebuiau exterminați!!!

Toate de mai sus predate elevilor de la seminarul teologic!!!
Dacă nici asta nu e penal, atunci despre ce să mai vorbim!

39 comments:

  1. Daca omul acesta acum este preot, daca Biserica a trimis in ogor un asemenea semanator, daca Paisie l-a uns primul dintre preotii unei importante biiserici din Timisoara, daca Biseica spune ca nu este exclusivista, vor trebui luate masuri in consecinta.
    Nu se va intampla nimic, pentru ca acest derbedeu ajuns preot face parte din garda lui paisie Lugojanul.probabil c[ este momentul ca alte organe competente ale statului sa se sesizeze din oficiu.
    Seminarul teologic timisorean trebue desfintat!
    Facultatea de teologie din Timisoara trebuie desfintata. Un sef de catedra de talia lui Nicolae Morar nu are ce cauta in formarea viitorilor slujitori ai altarului. Nu am auzit de Nicolae Morar facand parte dintr-o comisie de doctorat. Nu-l cheama nimeni in afara de o prezenta la un neoprotestant! iata: acest preot profesor este produsul invatam]ntului teologic de pe malurile Begai! Alte comentarii de prisos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. De ce te-a suparat asa tarea ce a zis , te simti cumva, se stie ca tiganii ne fac de ras pe ori unde ,ce tot o dam atata cu discriminare .Ar fi bine daca ar veni Antonescu sa continue exterminarea ,ca altfel nustiu cum scapam de tigani .

      Delete
  2. Pai ce va suoara asa tare ,acest profesor are perfecta dreptate !!!!! tiganii ne fac de ras peste tot , ar fi fost foarte bine daca ar fi scapat ANTONESCU de ei !!! mie misepare ca exprima un punct de vedere general valabil in romania despre tiganii !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca ai astfel de opinii nu esti mai bun decat cei care au fost condamnati de Tribunalul International de la Nurenberg, sau cel care a condamnat crimele impotriva umanitatii petrecute in razboiul din Yugoslavia. Ideea de exterminare din capul vostru nu arata decat incompetenta de a rezolva crestineste o problema de educatie! Astfel de atitudini nu au nimic de a face cu crestinismul, iar cei ce le profereaza nu se pot numi crestini, doar criminali!

      Delete
    2. Tu ori esti tigan ori nu nebun , tu nu vezu ca tiganii distrug tot ! tu nu vezi ca s-au inmultit peste masura ciorile astea si nimeni nu ia nicio masura sa mai reduca din numarul lor sau macar sa le stopeze inmultirea. Ce va tot cacati pe voi cu masuri care nu au din start nici un efect , cu tiganii nu poti trai sunt ca ciuma .Antonescu a fost un EROU NATIONAL !!!

      Delete
    3. Daca trebuie sa fiu tigan pentru a-mi arata dezgustul pentru astfel de opinii, atunci, da, sunt tigan!
      Insa tu esti un criminal!

      Delete
    4. Si prost gramada esti nu doar tigan !!! da ce sa faci te intelegem ca esti invidios ,nu o sa ajungi nicio data la nivelul lui Lehaci .

      Delete
  3. SI EU SUNT RROM.
    MA SOLIDARIZEZ CU CEI CARE SE IMPOTRIVESC URII FATA DE OM, DE ORICE CULOARE SI RELIGIE AR FI EL.
    ACEST ASA ZIS INVATACEL TREBUIE DAT PE MANA ORGANELOR ABILITATE!
    SADESTE URA IN TINERI.
    SI CARE MAI SUNT SI SEMINARISTI ORTODCSI !
    PRIN EDUCATIE CORECTA SI INVATATURA IUBIRII CU TOTII PUTEM FI MAI BUNI:EVREI,MUSULMANI,CHINEZI, INDIENI,AMERICANI, EUROPENI ETC.
    SCRIS ESTE MILA VOIESC IAR NU JERTFA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toata lumea doreste sa scapa de tigani, care sunt ca ciuma distrug totul in jururl lor !!!

      Delete
  4. "Fiecare pasare pe limba ei piere!". Apropos, misto treling(i) are sfintia sa. Ma gandesc ca s-a asortat cu o pereche de pantofi de lac. Deci, sunt profund dezamagit ca nu s-a postat echipamentul intreg al profesorului. In ce priveste orele predate de paroh sunt pline de invataminte din Sfintii Parinti, pe care si le-a insusit de la ierarh probabil conform zicalei "cum e turcul asa e si pistolul". Asteptam din partea Arhiepiscopiei sa-l mute intr-o alta parohie (probabil tot paroh) dupa modelul Alin Cuza cu sintagma lui "discriminare pozitiva".

    ReplyDelete
  5. Eu il cunos, este un preot ,profesor si un OM minunat , nu-l judecati daca nul cunoasteti !

    ReplyDelete
  6. Chestie filmata acum 7 ani (2006 - 2007). Cineva a dorit sa faca un crestinesc rau! De ce nu am vinde si cladirea mitropoliei tiganilor!

    ReplyDelete
  7. Cornel Petroman, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, ne-a spus că filmul a fost realizat în urmă cu câţiva ani, iar Andrei Lehaci a fost profesor suplinitor la clasele cu profil teologic de la Liceul Pedagogic "Carmen Sylva".

    "Filmarea a fost făcută în anul 2011. E adevărat că ceea ce a spus profesorul nu cadrează cu profesia de cadru didactic. În prezent, Andrei Lehaci nu mai este în învăţământ, el este preot paroh la biserica ortodoxă din cartierul Mehala", a adăugat Cornel Petroman.
    Din lac în puţ
    Dacă unui cadru didactic nu i se permite să aibă manifestări xenofobe, cu atât mai puţin un preot nu are dreptul să exprime asemenea păreri, ca să nu mai vorbim că, în filmuleţ, fostul profesor se gândea să-i omoare pe ţigani.
    sursa>renasterea banateana de azi
    ps>cineva minte! ori comunicatul mbt ori 'generalul"de la ISJ timis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pana la urma ce a zis asa rau bietul profesor , ati sarit oti pe el pentru nimic , ori cum toata romania,si toata europa gandeste la fel despre tigani ca trebue exterminati.

      Delete
  8. Nu o fii facut postarea obezul de muresan alin? ...scriu muresan cu m mic ca e un ..caca...ala vomota etren

    ReplyDelete
  9. De ce minei nu ii critica pe tigani pentru palatele lor constuite ilegal in centrul orasului , de ce nimeni nu-i condamna pentru hotiile , crimele , violurile, rapirile, amenintarile si toate infractiunile pe care acestia le fac !!!!
    Tara de cacat , in care tiganii au ajuns sa faca legea iar noi romanii ne omoram intre noi cu legi tampite contra discriminari .

    ReplyDelete
  10. Reactia Arhiepiscopiei absolut jenanta. Raport intocmit de o comisie asisderea – jenanta!
    Cele patru puncte a comunicatului debuteaza cu reactia institutiei de a apara un element care a adus deservicii majore institutiei BOR. Prin urmare, socotesc ca fiind inacceptabil primul punct si partea a II-a a punctului secund. Amintesc cititorilor ca organismul consistorial al Arhiepiscopiei Tm judeca cazuri in care sunt date sentinte grele pt actiuni minore in comparatie cu acest caz. Arhiepiscopia trebuia sa-l judece mai intai in consistoriu, lucru ce nu ni se spune: este amintita decizia permanentei. Banuim ca, Consistoriul nu a apucat sa se intruneasca. Si atunci vin si intreb: CE ROL ARE CONSISTORIUL EPARHIAL DIN TIMISOARA? De asemenea in urma aparitiei acestor dovezi, forumurile au fost umplute, evident de parintele Lehaci prin actiuni de sustinere. Un alt element care-l descalifica ca si slujitor al Bisericii. Arhipiscopia trebuia sa anunte ca a fost judecat, schimbat din functia de paroh si trimis la vreo manastire o luna, doua. Noi stim ca are familie si nu vrem moartea pacatosului..., dar limbajul folosit este unul de birt. Iar daca BOR mentine preoti birtasi in parohiile urbane din Romania are foarte mult de pierdut. Accentuarea ideii ca mizeriile verbale au fost scoase acum x ani, nu face decat sa descalifice Biserica. SA INTELEG CA PUTEM SA-L HIROTONIM PREOT PE SILE CAMATARUL, CA DOAR CE A FACUT S-A STERS? Sa fim seriosi!

    Ce au scris ei...

    „Referitor la articolul intitulat “Un preot timişorean transmite învăţături rasiste elevilor de la seminarul teologic”, apărut în ediția online a publicației ”Ziua de Vest”, la data de 16 februarie a.c., ora 23:33, semnat de Ovidiu Mărăscu și preluat de mass-media, facem următoarele precizări:
    - materialul video postat pe pagina publicației amintite, îl prezintă pe un fost profesor suplinitor din cadrul Liceului Pedagogic ”Carmen Sylva” din Timișoara, în perioada 2006-2007, fără a fi deținut calitatea de preot la momentul respectiv;
    - Arhiepiscopia Timișoarei regretă situația cauzată și se delimitează ferm de afirmațiile fostului suplinitor, exprimate în urma cu 7 ani, despre care nu a avut cunoștință;
    - în ceea ce privește climatul confesional în Arhiepiscopia Timișoarei, este binecunoscută armonia dintre toate etniile și cultele religioase, inclusiv cu cel mozaic, climat binecuvântat de Înaltpreasfințitul Părinte Nicolae – Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului;
    - în urma ședinței Permanenței Consiliului Eparhial, din data de 17 februarie 2014, preotul Andrei Lehaci de la Parohia Timișoara-Mehala a fost revocat din funcția de conducător al oficiului parohial.
    Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Timișoarei”

    Ce as fi scris eu...

    „Referitor la articolul intitulat “Un preot timişorean transmite învăţături rasiste elevilor de la seminarul teologic”, apărut în ediția online a publicației ”Ziua de Vest”, la data de 16 februarie a.c., ora 23:33, semnat de Ovidiu Mărăscu și preluat de mass-media, facem următoarele precizări:
    - - Arhiepiscopia Timișoarei regretă situația cauzată și se delimitează ferm de afirmațiile profesorului;

    - Permanenta Consiliului Eparhial al Arhipiscopiei Timisoara a luat act de decizia Consistoriului Eparhial (organul de judecata), prin urmare facem cunoscut ca parintele Andrei Lehaci a fost revocat din functia de paroh. De asemenea s-a luat decizia de a petrece o perioada de penitenta in una din manastirile Arhiepiscopiei, urmand ca dupa penitenta, doar in caz de indreptare, sa fie transferat la o parohie rurala;

    ReplyDelete
    Replies
    1. E clar ca esti prost si ticalos! Toti gandim asa despre tigani, nu te mai caca pe tine. Dorinta de a strica viata si de a marturisii, ca niste escroci securisti, dupa mai bine de 7 ani o parere a unui om nu cred ca atrage asa o pedeapsa. Mitropolitul a fost declarat colaborator al securitatii si a recunoscut el insusi si nu a patit nimic, de ce ar pati acest om ceva pentru o vorba fara urmari? Cine stie ce experienta neplacuta a avut cu preacumintii rromi. Sa fim seriosi, asta nu e motiv de pedeapsa asa dura! Trebuia, cel mult, o mustrare arhiereasca si atat! Defaimati un om pentru o vorba, cand cei mai mari sunt dovediti de coruptie cu acte in regula si nu patesc nimic. Ce rusine ca un alt preot si-a turnat fratele precum se intampla candva, intr-o vreme pe care o credeam apusa... m-am inselat maladia paratului s-a statornicit adanc in unii, mai ales in ipocriti.

      Delete
    2. Cel care ai scris comentariul trebuie sa fi bolnav ,ai scris ditamai cometariul doar ca sa acuzi un om pentru o parere !! Nu intereseaza pe nimeni ce crezi tu sau ce ti-se pare tie .Parintele Lehaci este un preot deosebit nici pe departe ''un betiv''. Consistoriul se ocupa de cestiuni serioase nu de flecuri ,spre deosebire de tine .

      Delete
  11. Mai mare deserviciu face cel care umbla cu mizerii din astea! Sa pui cu interes vadit o cacata de opinie aruncata aiurea acum sapte ani! Doamne ce mizerie demna de persoanajele josnice ale lui Caragiale

    ReplyDelete
  12. Acest preot nu trebuia destituit pentru o vorba !!! pana la urma na gresit cu nimic !! iar cei care au mediatizat cazul lovesc permanent in biserica , Pr Lehaci este un preot foarte bun si cum secade si lumea il vrea incontinuare paroh , Arhiepiscopa a exagerat cu aceasta sanctiune abuziva !

    ReplyDelete
    Replies
    1. ...mai mult. trebuia hirotesit stavrofor.
      ca merita !
      vai si amar de acesti invatatori de lege...

      Delete
    2. Nu a gresit adimistratis ca paroh deci nu avea de ce sa fie destituit din aceasta functie .
      Dar ce sa faci invidia e mare !! si urla in unii ....

      Delete
  13. Ar trebui sa luati toate ziarele la rand si sa cititi comentariile referitoare la subiect. Majoritatea pledeaza in favoarea preotului Lehaci. Intreaga societate e satula de ceea ce fac tiganii, el a expus o parere pe care o au aproape toti romanii. Numai ong/urile cu interese ciudate sustin drepturile unor personaje periculoase si dubioase, asa cum sunt rromii si homosexualii. De ce sa ne ascundem, intreaga Europa e ingrozita de tigani. I-au expulzat ori de cate ori au putut, fara sa-i asume ca mai apoi sa ne oblige pe noi sa-i asumam. Omul are dreptate in ce spune, dar din pacate mitropolia a judecat pripit cazul, mai ales ca miroase a premeditare in a denigra si a distruge statutul unui om sincer. Din pacate nu realizam ca poate maine pica altul dintre noi in capcana unui escroc care filmeaza in ascuns pt ca intr/o zi sa ne tranteasca o inscenare asemanatoare. Daca noi intre noi am ajuns sa ne param, am ajuns rau. E o manipulare ce se intampla si o problema artificiala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aveti dreptate !! legea discriminari ar trebui desfiintata , nu face decat sa incurajeje tiganii la infractiuni !!! Parintele a exprimat un punct de vedere normal pentru ori ce roman sanatos mintal si fara interese parsive.

      Delete
  14. Oare cine vine paroh in locul lui? Va fi reconfirmat Shebi Ardelean? Sau Militozaurul Bogdan ca e din parohie? Sau Ghita Itineant? E interesant de vazut!!!
    Haideti sa facem pronosticuri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ori cine numia Itineat !! neamul asta de popi trebue inlaturati [nu prin exterminare ]

      Delete
    2. Poate Flipar balena ucigasa !!!!

      Delete
  15. Cine a filmat oare?

    ReplyDelete
  16. Nu se cunoaste inca identitatea celui care a filmat, dar postarea pe youtube a fost facuta de obezul si parsivul alin muresan. oare cator persoane le va mai face rau acest jeg?

    ReplyDelete
  17. Grupul de Reformă din Arhiepiscopia Timişoarei cere public dizolvarea Consiliului Eparhial Timişoara pe următoarele considerente:


    1. Lipsa unei reacţii ferme a Arhiepiscopiei Timişoarei;
    2. Nedelimitarea Instituţiei Arhiepiscopiei Timişoarei de limbajul trivial folosit de orice fost, actual şi viitor cleric/profesor de Teologie (“Bată-i Dumnezeu”; “în gura la toţi rahaţii”; “nu fiţi tâmpiţei”; “nu fiţi ghiolbani”);
    3. Necondamnarea xenofobismului, a discriminării etc.
    4. Neaplicarea unei sentinţe corecte pentru a descuraja limbajul vulgar al clerului. În caz contrar, mâine vom avea un nou exemplu nefast care va arăta cu degetul spre sentinţa “Lehaci” şi din nou veţi face discriminări;
    5. Lipsa de transparenţă a Arhiepiscopiei Timişoarei, privind motivele numirii unui preot tânăr, fără a se remarca cu ceva în posturi superioare;
    6. Necondamnarea publică a prestanţei educaţionale, care murdăreşte Biserica şi Şcoala;
    7. Nesoluţionarea onestă a cazului şi promovarea cuvintelor “fostului suplinitor”; “fără a fi deţinut calitatea de preot la momentul respectiv” etc. Expresii care nu aduc cinste unui comunicat BOR. Domnul Lehaci, este preot şi şef de oficiu, adică pe poziţii superioare;
    8. Neimplicarea organismelor statutare – Consistoriul Eparhial Timişoara – în soluţionarea cazului şi prezentarea sentinţei (demiterea din paroh) fără aprobarea Organului de judecată bisericească. Solicităm, public, prezentarea sentinţei Consistoriului cu afişarea datei întrunirii membrilor consistoriali;
    9. Neprezentarea unui document prin care Arhiepiscopia Timişoarei atestă că domnul Andrei Lehaci are/nu are binecuvântare a preda în învăţământ. Prin urmare, el acum poate preda oriunde;
    10. Nemenţinerea unui climat de cinste şi onestitate în rândurile clerului din Arhiepiscopie şi promovarea incompetenţei în posturi de conducere.

    GRA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am vrea nume si prenume ale semnatarilor acestui grup de reaforma! Reforma nu se face de jos in sus, ci invers. Se vede ca cineva are ceva personal cu omul. Nimeni nu e de acord cu actiunea voastra care miroase a santaj curat. O mizerie care se va intoarce intr-o zi in potriva celui care a lansat-o. A unuia care judeca cu asprime de parca el ar fi fara pata.

      Delete
  18. Consistoriul Eparhial Timişoara nicioadată nu a soluţionat nici un "dosar" conform Regulamentului de funţionare şi organizare al instanţelor bisericeşti, ci doar la comandă precisă, fără judecată conform articolelor din Regulament, fără anchetă în parohii, ci doar după "rapoartele" dirijate de Paisie şi/sau executat de pe scaun de către unii protopopi. Este o mascaradă în frunte nu "preainteligentul" Sfercoci, care este şi acuzator.Cine este el? Are dreptul de a face parte din Consistoriu, mai citiţi Regulamentul şi să vedeţi că este ilegal întrunit.Toate deciziile luate de ei sunt nule de drept.Vede cineva adevărul? Mia citiţi dragilor cu atenţie Statutul BOR şi Regulamentul şi să vedeţi cât sunteţi de nepăstuiţi şi abuzaţi.

    ReplyDelete
  19. Vad aici ca e plin de anonimi !!! De ce atat anonimat ,de ce faceti acuzatii din umbra ? Cine se ocupa de aceste aberatii de pe acest blog infect si publica astfel de acuzatii la adresa bisericii in opinia mea este manat de dorinta de a face rau sub pretextul Dumnezeu il v-a rasplati pe el in mod special ca a salvat BOR de niste preoti si ierarhi corupti.Astfel de lucruri nu pot fi insuflate decat de diavol ,sunteti infectati iar singura voastra salvare este " ...nebune , la noapte voi cere de la tine sufletul tau ... " ;" si vor iesi cei care au facut cele bune spre invierea vietii si cei care au facut cele rele spre invierea osandirii " ; " cine este fara de pacat sa ia primul piatra si sa arunce ..." Sunteti singurii vostri criminali ...pentru ca va sinucideti pe rand cu fiecare zi in care loviti in Biserica lui Hristos, in slujitorii ei,care indiferent de natura lor omeneasca alterata si pacatoasa ...in ei este fie ca voi acceptati sau nu ...deplin Harul Domnului Iisus Hristos ! Si circula neintrerupt de la preoti spre credinciosi, pentru ca Dumnezeu nu-i v-a pierde pe cei care se impartasesc din mainile lor , dar ii v-a pierde pe cei care nu o vor face din cauza ca "preotul este pacatos " !!! Mandria voastra este mai presus de orice rau ....pentru ca din mandrie au cazut ingerii ...li s-a impietrit inima in rau incat nu isi mai pot dori binele ....dar aceeasi capcana o intinde diavolul si omului pentru ca este cea mai sigura cale de a-i castiga sufletul in eternitatea intunecata unde ...singura bucurie va fi probabil pomenirea la Sfantul Altar a numelui sau de catre preotul " cel pacatos si corupt " Dar vorbind despre realitatile cele trecatoare , toate vor trece si acest episod si urmatoarele si probabil intr-un ceas nestiut de nimeni se vor auzi cuvintele " veniti la Mine binecuvantatii Tatalui Meu " catre cei desigur care si-au castigat acest drept si au castigat iertarea " ...si ne iarta noua pacatele noastre , precum si noi iertam gresitilor nostri ... "
    Privind cele ce apar aici nu trag decat concluzia ca actul soteriologic al Domnului Iisus Hristos l-ati facut zadarnic, iar asta nu pentru ca o spun eu ci pentru ca o demonstrati voi ! Voi credeti ca Dumnezeu o sa ia statutul BOR la judecata sa vada ce articole ati respectat si ce articole nu le-ati respectat ? Asa cum nu puteti sa amestecati aurul cu cenusa ...tot asa intr-un preot sau ierarh nu se pot amesteca Harul Lui Dumnezeu cu pacatele ! Noi nu suntem decat o combinatie intre Iuda si Petru cel care se leapada pentru ca nu facem altceva decat sa ne vindem unii altora , iar daca suntem deconspirati ne lepadam ca si cand nu ar fi fost vina noastra ! In fine ...

    ReplyDelete
  20. Filmare are 8 ani : DE CE nu a facut-o "amicul" nostru Gal Darius ( ca sa elucidez si misterul ...nu este Alin Muresan ) publica atunci ? A fost prea "socat" (cum spun ziaristii ), iar timp de 8 ani de zile nu a putut sa-si revina din acest soc ...incat a zis acum 2 saptamani : Frate nu mai suport socul asta, eu public asta sa-i distrug viata acestui om !! Probabil cineva i-a zis : DAR are familie ! Are familie? lasa-l sa ardaaaaa pentru ca a ponegrit minoritatea rroma din tara asta, saracii de ei ! de ce loviti in cei mici ? " Adevarat zic voua: Intrucat ati facut unuia dintre acesti frati ai Mei , prea mici , Mie mi-ati facut ... "
    Daca va deranjeaza acest comentariu si vreti sa imi raspundeti pe motivul ca v-am jignit si v-am pricinuit suferinta sau ati ramas "socati" ( totusi sper ca nu v-a dura 8 ani sa va reveniti ) fiti tari , mergeti la biserica, spovediti-va , impartasiti-va si veniti cu ganduri mai bune...si folositi-va identitatea ...pentru ca Dumnezeu nu v-a primit in Biserica Sa Prin Taina Sfantului Botez ca ANONIMI !!! Daca vreti sa luati atitudine faceti-o ca niste soldati ai Lui Hristos , ca urmasi ai Mucenicilor si Martirilor care s-au Jertfit si au suferit morti cumplite in numele Lui Hristos, faceti-o ca slujitori ... ca Sfantul Nicolae care a luat atitudine la Sinodul 1 Ecumenic ! Invatati sa va respectati intre voi , exersati iubirea ...adunati binele "bob cu bob" si claditi pe adevar ! Fiti intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii !


    ReplyDelete
  21. Gal Darius este cel care o facut publica filmarea uita-ti aici ce pagina de Facebook are ....pozele spun totu despre el.....si acuma ganditi-va voi ..... ati facut bine ca ati sustinut un asemenea om care ii posibil sa fi distrus viata unui profesor extraordinar ...https://www.facebook.com/gal.darius?fref=ts&ref=br_tf cu incredere intrati si vedeti adresa lui

    ReplyDelete
  22. Lehaci s-a fost mereu un mare invatat, dar vorbea ca la usa cortului. Asa a fost sa fie sa nu stea mult ca paroh. Pacat de Biserica din Mehala ca e in paragina

    ReplyDelete
  23. da era cam ciudat popa asta, si cu mama mea sa purtat ciudat,, cad i-a cerut sa ii miruiasca hainele, ca sa duc la o persoana foarte bolnava, i-a vorbit urat, ciudat, si tot nu am inteles de ce nu le-a mirut, bine ca l-au scos de la Mehala, e o Biserica foarte mare si frumoasa, nu stiu de ce nu are noroc de un paroh bun, si cu mintea intreaga, ca ps paisie a pus tot obsedati sa fie parohii la acesta biserica si tot au distrus-o pe biata Biserica si nu a mai pictat-o nimeni pacat

    ReplyDelete
  24. Doamne ce vocabular, nesimtitu ne face religia de rusine, serios, ne miram de ce presa ne acuza si ne critica pe noi ortodoxi, mai ales pe preotii nostri pt 1- sau 2 prostovani ca astaea, ne trebuie alt Episcop, asta numai asa obsedati ne da ca preoti, si pe cei buni ii detasiaza te miri unde

    ReplyDelete