Friday, February 14, 2014

Cine scoate religia din școală?

Chiar BOR însăși, cu atitudini de genul inchizitorial:

sau

Atitudinea de stăpână de sclavi pe care o are BOR față de societatea românească va declanșa din ce în ce mai multe reacții de tipul:


Din nefericire pentru BOR, aceasta se bazează prea mult pe un procent pur scriptic care însă nu se susține faptic, arogându-și drepturi pe care nu i le-a acordat nici măcar Dumnezeu. Și anume acelea de a dispune asupra libertății omului de a crede sau nu.

PS: Până la urmă, propunerea domnului Cernea se va dovedi a fi una providențială, dacă va avea izbândă, pentru că va fi palma de care are nevoie BOR pentru a se trezi la realitate.

8 comments:

 1. Acea profesoara are DREPTATE !!!! FEMEILE CARE FAC AVORT PACATUESC , cititi Sfintii Parinti si vedeti acolo ce spun ei despre avort [ cred ca pe Sfintii Parinti nu-i putem acuza ca sunt paisiaci .... nu?!] asa ca nu a gresit cu nimic doaman profesoara , ba chiar din potriva i-a invatat pe copii adevarul .

  ReplyDelete
 2. Iarsi aia de la ASUR vorbesc despre libertate, ei care fac campanii agresive pro/poponari! Normal ca nu le place Biserica si normalitatea, doar sunt pe dos. Oameni stricati, nici nu merita bagati in seama, cu astia se duce de rapa umanitatea.

  ReplyDelete
  Replies
  1. asa este , de ce nimeni nu se revolta fata de sectanti :care te abordeaza pe strada cu tot felul de carti si revinste , sau care suna la usa sa iti bage pe gat minciunile lor , si iti umplu cutia postala cu pliante si reviste ...etc.

   Delete
 3. Stati punit, nu sariti asa! Ce stiri au "transpirat" de la sinod? A ce miroase: a primavara, a sofroniada, a lucianiada ori a ioanidiada de HarCov? Chiar nimic, nimic?

  ReplyDelete
 4. Asociația Civică Banat trage un semnal de alarmă în privinţa abuzurilor la care sunt supuşi elevii din judeţul Timiş. Consiliul director al asociaţiei constată cu îngrijorare creşterea numărului de fapte abuzive din şcolile din Timişoara, prin care se impun de către dascăli reguli, valori şi limite religioase şi politice unor copii aflaţi la vârsta la care nu pot lua decizii singuri şi nu pot alege ce este bine pentru ei.

  http://www.tion.ro/asociatia-civica-banat-spune-stop-abuzurilor-din-scolile-din-timisoara/1383713

  ReplyDelete
  Replies
  1. nu e vorba de niciun abuz !!! nu mia bateti capii , iar faptul ca dascalii ''impun'' niste reguli este foarte bine , asa si trebuie !! iar despre orele de religie ele sunt neaparat necesare ,suntem un popor increstinat acum 2000 de ani si trebue sa ramanem crestini .

   Delete
 5. ”8. Ci voi înşivă faceţi strâmbătate şi aduceţi pagubă, şi aceasta, fraţilor!
  9. Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii,
  10. Nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu.
  11. Şi aşa eraţi unii dintre voi. Dar v-aţi spălat, dar v-aţi sfinţit, dar v-aţi îndreptat în numele Domnului Iisus Hristos şi în Duhul Dumnezeului nostru.
  12. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu mă voi lăsa biruit de ceva.
  13. Bucatele sunt pentru pântece şi pântecele pentru bucate şi Dumnezeu va nimici şi pe unul şi pe celelalte. Trupul însă nu e pentru desfrânare, ci pentru Domnul, şi Domnul este pentru trup.
  14. Iar Dumnezeu, Care a înviat pe Domnul, ne va învia şi pe noi prin puterea Sa.
  15. Au nu ştiţi că trupurile voastre sunt mădularele lui Hristos? Luând deci mădularele lui Hristos le voi face mădularele unei desfrânate? Nicidecum!
  16. Sau nu ştiţi că cel ce se alipeşte de desfrânate este un singur trup cu ea? "Căci vor fi - zice Scriptura - cei doi un singur trup".
  17. Iar cel ce se alipeşte de Domnul este un duh cu El.
  18. Fugiţi de desfrânare! Orice păcat pe care-l va săvârşi omul este în afară de trup. Cine se dedă însă desfrânării păcătuieşte în însuşi trupul său.
  19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
  20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.” Ep.1Cor.6:8-20

  ReplyDelete