Wednesday, February 19, 2014

Imaginea seminariilor teologice



Praf și pulbere cu Seminarul Teologic de la Carmen Sylva. Dascălii, zero barat! Poate ar fi mai bine să se desființeze.

62 comments:

  1. Jurnalist RETARDAT toata lumea a spus ca NUUU ERA PREOT IN MOMENTUL CAND PREDA LA SEMINAR si ca nu mai preda de multi ani [ dupa cum declarase si Inspectorul General al jud. Timis ]si el dobitocul care face emisiuni o tine sus si tare ce e preot , de ce dezinformeaza ?? pentru audienta pentru ca preotii si biserica ua facut si fac deliciul interesului public si masonii din presa nu pier nicio ocazie sa atace murdar Biserica . Remacati tonul ofensiv la adresa biserici si sadismul crunt cu care rosteste ostentativ aproape psihopatic cuvintele ''preot'' ,''seminar teologic'' , ''slujeste'' , '' Dumnezeu'' pe car il foloseste jurmalistul mediocru ,singurul lui scop este acela de a distruce cu ori ce pret biserica si credinta !! RUSIE PRESEI PENTRU LINSAJUL MEDIATIC

    ReplyDelete
  2. A ajuns si bufonul de mandruta sa ne dea noua lectii despre cum sta treaba cu biserica si popii cand el nu e in stare sa pronunte cuvantul pogrom corect.
    A esuat in toate proiectele lui, l-au dat afara de peste tot pe unde a fost si acum pt niste firfirei scurma rahatul si cauta mereu si mereu sa faca din Biserica raul suprem al societatii.
    Faza e EXPIRATA trebuia facut caz de ea la momentul cuvenit.
    Cine persevereaza pe aceasta tema face lobby pt scoaterea religiei din scoli si pt subminarea bisericii.
    Parintele Lehaci va suporta consecintele asta este, dar pe iude le rasplateste Dumnezeu.
    Ati obtinut ce ati vrut, ati aparut la tv, v-ati dat in stamba,ati primit like-uri pe facebook, probabil sunteti tare mandrii ca puneti umarul la daramarea invatamantului teologic dar E SUS SI VEDE !
    Sa va ajute Dumnezeu dupa cum e inima voastra !

    ReplyDelete
  3. http://adevarul.ro/cultura/spiritualitate/de-copilul-nu-botezat-nu-religie-scoala-1_5303215bc7b855ff567141b4/index.html
    EXTERMINATORUL ANDREI LEHACI, uns diacon si preot de PS PAISIE este o pilda vie a ipocriziei Bisericii. Cat mai ramane acesta in sanul Bisericii? Va urma reactia incercatului popor ales de Dumnezeu, poporul evreu si a poporului dreptcredincios de etnie roma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu are de ce sa nu ramana in sanul biserici , nu a gresit cu nimic fata de biserica !!!! nu poate fi sanctionat pentru o parere nevinovata spusa cu 7 ani in urma , preotia nu are treaba cu profesoratul .

      Delete
    2. MORAL,CEL CARE DA BINECUVANTARE ARHIEREASCA PENTRU PREDARE LA CATEDRA/ AMVON ,A CELUI BINECUVANTAT,TREBUIE SA SI RASPUNDA...!
      PAREREA MEA.

      Delete
    3. Parerea mea este ca trebuie sa mai lucrezi la exprimare !! mai treci pe la scoala . Si apoi poarta de grija celui binecuvantat si a ceiul ce binecuvinteaza , parerea mea !

      Delete
    4. io cu prosti nu am ce "discuta".

      Delete
    5. Moral nu trebuie cautat vinovati si pricini pt fapte prescrise si ispasite de persoanele in cauza.
      Prin tot acest malaxor de presa pr,Lehaci si-a invatat lectia.
      Moral, trebuie pus accent pe indreptarea penitentului, nu pe linsajul unui preot vulnerabil .
      Moral, nu trebuie instigat la o dreptate arbitrara chiar si a celor defaimati in cauza pt ca altfel spirala urii si a violentelor si nimeni nu a invatat nimic din istorie.

      Delete
  4. Ce se mai aude cu protopopi ? am auzit ca se pregatesc schimbari si la catedrala si la protopopiate .

    ReplyDelete
  5. Una peste alta, ma intreb... totusi tziganu Paisie nu s-a simtit olecuta discriminat? Vorba aia "inima de tzigan" sau "si el are un suflet (de tzigan)".

    ReplyDelete
    Replies
    1. De cine vorbesti tu ca este tigan? De tine cumva? Te rog frumos frustratule sau frustrato sa te prezinti,dar mai inainte sterge-te la gura!

      Delete
    2. Stim ca-l termina pe Suprasfintitu Paisie sa i se spuna "tzigan", nu tre sa o confirmi a nu stiu cata oara! Frustrat e el ca nu isi declara etnicitatea. Nationalitate = roman; etnic = tzigan. Care ar fi problema? E o crima?

      Delete
  6. D-na Epure scrie, in articolul "Cazul Lehaci - caz sau lectie?" ca "ZIUA de Vest a fost prima publicație care a identificat cazul, care a creat și sursa pentru restul materialelor de presă". Cum se face ca numai acum, dupa atatia amar de ani, apare inregistrarea, facuta in 2007, acum cand Inaltul Nicolae este grav bolnav - sa ma ierte Dumnezeu pentru exprimarea "are zilele numarate"?

    parca "Ziua de Vest" tuna si fulgera - nu impotriva lui Paisie, ca asta facem si noi, ici, si nu de ieri, de alaltaieri, ci de cand scriam pe forum la Curentul - in favoarea lui Lucian. Cum se face ce apare chestia asta chiar acum, cand Ziua de Vest este nerabdatoare sa-l vada pe al Mic Mitropolit la Timisoara?

    Puteti sa-mi dati un raspuns?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lia Epure sa ceara intrunirea de urgenta a Sfantului Sinod si inlaturarea din scaun a lui Corneanu pentru grave deficiente in conducerea Eparhiei, plus pacatele din trecut. O sa fie ales mai mult ca sigur IPS Ioan sau daca nu, eventual IPS Serafim Joanta. Cine crezi ca mai are incredere in episcopii propulsati de Corneanu? Timotei, Lucian sau Paisie probabil nici nu vor figura printre candidati, dar sa ai fie si alesi

      Delete
    2. Mai lasa-ne cu visele tale , Lucian va ajunge mitropolit, dar pana atunci este si va ramane IPS Nicolae mitropolit .

      Delete
    3. Daca ajunge Lucian, mitropolit, atunci Paisie o sa mearga la Caransebes, care eventual o sa se mute cu tot cu Eparhie in Mitropolia Ardealului, dupa modelul Oradiei si Alba Iuliei. O sa fie o simpla inversiune, in rest n-o sa schimbe nimic. Sinodul o sa vrea schimbari, fiindca e clar ca in Banat lucrurile nu merg bine.

      Delete
    4. Lucrurile merg bine !! problema e la tine ca nu le vei sau nu vrei sa le vezi depinde ce interese ai !!!

      Delete
    5. Nu am alte interese, in afara de binele Bisericii. Asta o spun in calitate de mirean si istoric neteolog.

      Delete
    6. Biserica este bine !!! tu ai ceva probleme .

      Delete
  7. Unde esti Lehaci, tata? Numai latri p'aci? Te-a pus epi la punct?

    ReplyDelete
  8. Opt ani de dictatură paisiacă la Timişoara

    http://www.ziuadevest.ro/actualitate/45165-opt-ani-de-dictatura-paisiaca-la-timisoara

    ReplyDelete
  9. Nu, Lucian nu ajunge mitropolit acum. daca nu vine Sofronie, atunci concurentii vor fi Ioan de Covasna si serafim. Pana deunazi, eu eram convins ca Serafim nu poate candida fiindca, dupa noile reglementari, nu poti fi mutat "pe orizontala", de la o episcopie la alta episcopie, de la o mitropolie la alta mitropolie, ci numai "in sus", vorba PF-ului; numai ca, in cazul lui Serafim lucrurile sunt un pic diferit, el vine de la o mitropolie din diaspora si, dupa toate probabilitatile, poate candida.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce va mai freaca grija de cien ajunge mitropolit !! ori cum Lucian e favoritul ,este banatean si poate sa-i inteleaga cel mia bine pe banateni ,ceilalti ar fi doar niste vinituri in banat ,si ar ajunge sa fie detestati ca si Paisie !!!

      Delete
  10. site-ul ziuadevest.ro a fost sabotat !!!!!!

    ReplyDelete
  11. Popescu l-a zburat pe Varan in Freidorf, dupa ce la adus de la Oravita cu surle si trambite

    ReplyDelete
    Replies
    1. De unde sti ca na plecat el de buna voie ?

      Delete
    2. Probabil ca vrea sa-l infiga Spanu paroh pe Varan la Freidorf. Doar Spanu l-a adus in Timisoara!

      Delete
  12. Sa ramana fanafaronul de Rosoiu pe dinafara care a instaurat o dictatura militara acolo printre unii a alungat cooristi si cantareti e drept inlaturand tot ce tinea de vrednicul preot Vasiu ..? Sau de munca lui Sorin Vasiu exilat la Giarmata tot prin uneltirile machiavelice a lui in cardasie cu Lautas . Asta cel sus amintit adica Rosoiu calca peste cadavre si seamana a dictator paranoic

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi pare foarte rau de preot Vasiu. Un adevarat preot . Cult ,studios , smerit, adevarat preot . Nu a avut loc de mafioti . Doamne , cum ii mai rabzi ca in numele tau sa savarseasca atatea faradelegi !

      Delete
    2. este foarte bine PARINTELE VASIU la GIARMATA!

      Delete
  13. Pr Rosoiu persecuta pe toti oamenii dragi lui Vasiu, acum o fii si mai rau, e un oltean infatuat!

    ReplyDelete
  14. Mai oameni buni faceti va si voi o viata! Faptul ca lasati comentarii pe un site stupid nu e viata!! Mai bine ati scrie aici ce realizari aveti fiecare!! Sau poate nu aveti o viata sau cu ce va lauda?

    ReplyDelete
  15. Cei care il iubesc atat de mult pe Lucian, mai bine sa mearga ei acolo, decat sa vina el aici.

    ReplyDelete
  16. Te felicit, fratia ta! Ai spus o vorba ca o mie! cei care muriti de dragul lui Lucian, duceti-va voi acolo, nu-l aduceti la Timisoara. De ce incepeti sa-i injurati pe Ioan si Serafim, facandu-i vinituri? Va e teama ca vin cu prestanta lor si ma pun in umbra? Il vreti cumva pe aradeanul Sofronie?

    ReplyDelete
  17. Cata ura e in unii...spuneti de Paisie ca e cum e si de altii...dar voi? Cu ce va deosebiti? Prin ura?prin barfe? Trist.

    ReplyDelete
  18. Speram sa facem milionul de vizualizari cu Paiu asta. Tot il criticati, dar iaca se apropie sa fie milionar in vizualizari. Om bogat! Care ierarh are un asa merit? Sariti sa ziceti!

    ReplyDelete
  19. Daca am fi mai buni noi decat ei ar fi mai bine, dar se vede ca nu suntem mai buni. Din pacate suntem barfitori, distrugem vieti si familii si ne si bucuram de adta. Ne face asta mai crestini? In loc sa ne rugam pt cei care gresesc. Asta stiu ca ne indeamna Hristos si apostolii si intreaga Biserica. Binecuvantati pe cei ce va blestema si restul...oare ce plata vom lua noi astia care aruncam cu noroi sau scoatem in evidenta pacatele sau greselile celorlalti? Crestini suntem noi? Vine duminica Infricosatoarei Judecati...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ceea ce vreti sa va faca voua oamenii faceti si voi asemenea! Asta din Evanghelie! Iata ca preotul Lehaci a primit, in sfarsit rasplata pentru ceea ce a facut si el la randul lui altora.

      Delete
  20. Sincer, cred ca are dreptate cel care a scris in legatura cu Lucian, nu as vrea sa particip la o liturghie unde ierarhul are orgasme multiple, este doar o parere personala nu o criticati, apreciati-o :)

    ReplyDelete
  21. PS Paisie ia hotarari numai cu ``binecuvantarea`` prealabila a PS Sofronie, pe care-l informeaza si asupra tuturor problemelor delicate ale eparhiei...de ex, toate tampeniile si nelegiuirile ale PS Sofronie de la Oradea sunt aplicate si de PS PAisie...sa fie acesta un semn ca Sofronie doreste cu orice pret Timisoara??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Timisoara nu-l vrea pe Sofronie !!!!!!

      Delete
  22. ii pregateste terneul ca sa-i fie mai usor pe cand vine ...

    ReplyDelete
  23. http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/01/28/ps-sofronie-drincec-masoneria-si-scandalul-icoanei-satanice-pictura-bizara-comandata-de-episcopul-oradiei-legata-de-catedrala-mantuirii-neamului/

    ReplyDelete
  24. http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-6/sofronie-du-te-cum-isi-pregateste-episcopul-avansarea-ca-mitropolit-102907.html

    ReplyDelete
  25. Ce parere aveti de exarhul de la noi, l-am vazut slujind de cateva ori la Sag, pare de treaba, parca ar avea stofa de episcop sau ma insel?

    ReplyDelete
  26. nu e cumva, de felul sau, din Moldova?

    ReplyDelete
  27. Ca veni vorba de Clement... Iaca, mai jos, aveti intruparea unui barbat adevarat - calugar care se cheama Clement!

    http://www.renasterea.ro/stiri-mapamond/europa/moscova-a-declarat-rzboi-trupe-ruse-au-inconjurat-unitati.html

    La noi, Climent habar nu are cum il cheama. Dar nu va faceti probleme, nulitati de genu ajung arhierei in Ro. Conflictul ucrainean are si parti pozitive: implicarea BO la nivel stradal. Preoti si mitropoliti au fost filmati/fotografiati in mijlocul evenimentelor. La noi, Paisie ia painea de la gura unor nenorociti. Ca apoi, lingaii de serviciu sa se lanseze filozofic prin propozitii: "discriminare pozitiva". Normal, ca lingaii, acum pozeaza ca fiind victime a regimului Paisie (ca sa vezi ce caractere ai langa tine vladico!).

    ReplyDelete
  28. itropolia-banatului.ro/sfintirea-bisericii-din-parohia-sanpetru-mic.
    NU ESTE PENTRU CINE SE PREGATESTE DISTINCTIA(PRIMARII DE LA VARIAS, FOST SI ACTUAL) CI PENTRU MUCEA-FRATELE-MIRESII,POPA CARE SFINTEA BIRTU' DE LA SANPETRU MIC, AJUNS LA SANPERU MARE CU ANI IN URMA,PE SEST,CARE AJUNS DE POMINA PE TV, CARE A FOST INALTAT LA TITLU DE PURTATOR DE CRUCE...DE PS PAISIE.
    NICI PICIOR DE PRIMARI, CARE AU CONTRIBUIT CU 4 MILIARDE DIN VISTIERIA VARIASULUI...
    A FOST INSA POPA COSMA...LINGAUL PAISIAC!
    SI ALTII ASISDEREA LUI.
    SE STIU EI.

    ReplyDelete
  29. http://ziuadevest.ro/eveniment/45436-pachetele-pentru-saraci-sunt-impartite-intre-ei-de-oamenii-domnului

    ReplyDelete
  30. Pe acesta il vreti voi Mitropolit? ia cititi aici: http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-6/clanul-popilor-care-sunt-neamurile-care-isi-impart-influenta-in-episcopia-ortodoxa-113421.html

    ReplyDelete
  31. Nu-l vrem pe Sofronie, ci pe serafim, dar Sofronie va veni. nu uitati, a readus eparhia Oradiei la Sibiu si asta conteaza mult, nu numai la Streza, ci si la PF. Aduceti-va aminte ca atunci cand a fost intronizat anania, ambii au stralucit prin absenta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nimeni nu-l vrea nici pe Sofronie nici pe Serafim , banatul il vrea mitropolit pe LUCIAN este banatean si este singurul care poate intelege modul de gandire al banatenilor !!!

      Delete
  32. Si modul de gandire al banatenilor nu e ortodox? sau ce vrei sa spui ? lucian e un fanfaron pietisto sentimentalist

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa cum e Lucian e foarte bun !!!! ne-am saturat de vinituri care fac pe destepti la carma mitropoliei !!!

      Delete
    2. Cred ca aveti pieptul rosu de cat v-ati batut cu caramida in el ”banatenilor” si sufletul negru de atatea barfe si improscat cu noroi in oameni nevinovati.Dumnezeu sa va lumineze si sa se milostiveasca de voi.

      Delete
    3. Mai degraba pe tine ar trebui sa te lumineze Dumnezeu , si sa te trimita inapoide unde ai venit !!!

      Delete
  33. Hahahahaha "oameni nevinovati" !!!
    Cine sunt aia acuzati pe nedrept?
    Da-ti cateva exemple...

    ReplyDelete
  34. Nare de unde sa dea exemple ca toti is o apa si un pamant . Cel care zice ca is ''nevinovati '' o fi si el implicat in camarila paisiaca sau are ceva interese .

    ReplyDelete
  35. Ce sa intamplat cu Parintele Creta de la catedrala ??? unde este, sau a fost mazilit ?

    ReplyDelete