Sunday, May 19, 2013

Atunci cine e desfrânata?

4 comments:

  1. "Popilor nu le place titlul piesei de teatru „Dumnezeu e un mafiot”, care se joacă pe scena Naționalului timișorean. Culmea, s-au trezit abia acum, deși piesa se joacă de o jumătate de an."

    Ionel Popescu a intreprins demersurile, pt ca ceilalti in frunte cu Paisie sunt niste prosti cu ciucuri. Deci, Ionelius e politaiul Bisericii. Tot el a dat sfoara in tzara la celelate culte sa semneze actul respectiv (iar pe Paisie l-a asezat in funtea samnaturilor - o alta dovada de lins din partea spanului). Ma intzelegeti de ce Constantin e copil mic pe langa asta???! Constantin nu stie sa scrie, iar Ionel scrie si face adrese in draci. Puteti sa-i pupati picioarele tolomacului de Constantin daca vrei sa mai si traiti. Ori poate aveti filati sofroniene... vedeti ca are un tabel nou cu legi sexy rau. Art. 1 la 10 destinate celor sub 22 cm, iar art. 10-20, destinate celor peste 22 cm. Mostra de art. 11: "clerul este scutit de taxe si impozite, insa se face obligat a frecventa iatacul eparhial la solcitarea chiriarhului". Unde va incadrati? Sic!
    P.S. Biserica incepe sa devina trendy & casual.

    ReplyDelete
  2. Si cand te gandesti ca, daca va deveni vacant tronum mitropolitan de aici din 2014, putem sa ne trezim cu Sofronie mitropolit aici. Spun asta pentru ca am auzit un zvon, nu o barfa, ca IPS Ioan de Har-Cov n-ar mai vrea sa plece din eparhia-i. Repet, e doar un zvon.

    ReplyDelete
  3. Da' am vazut niste poze la un simpozion la Sag, ce faceau aia acolo? Mancau covrigei?

    ReplyDelete
  4. Despre acest simpozion vorbeste fratia ta?
    http://trinitastv.ro/stiri-video/simpozion-national-la-manastirea-timiseni-sag-25052

    ReplyDelete