Friday, April 5, 2013

Preafericite Părinte Patriah...

cât de desfrânată poate să fie biserica???!!! creștină românească pe care credeți că o conduceți, dar pe care ați pierdut-o din mână datorită grandomaniei dvs. Din nefericire pentru dvs. istoria vă va memora ca fiind unul  din cei mai slabi patriarhi din toate timpurile!!!




Sau cât de mincinoși pot să fie Uslașii???!!! Pentru ciolan sunt dispuși la orice, chiar și pe mama lor!
Domnule Bojin, felicitări pentru că te-ai înconjurat cu penali notorii! La fel și ție, domnule Ilie Sârbu!
Sunteți de toată jena! Nimic bun de capul vostru!


Pentru că la un moment dat toți l-au avut pe nașul în suflet, dar l-au trădat cu prima ocazie!!! Sau icoana deasupra capului, în poza de față!

18 comments:

  1. Cand dreptii domnesc, se bucura poporul, iar cand stapanesc cei faradelege, poporul suspina" (Pildele lui Solomon 29, 2). Felicit[ri, Preasfintite, ai manjit Biserica cum nicio putere potrivnica nu a reusit sa o faca! Pacat, mare pacat, de statura vladicului Nicolae...

    ReplyDelete
  2. Lucrurile stau putin invers Paisie oricum nu reprezinta Biserica Ortodoxa Romana, asa ca incazul asta prezenta lui a manjit optiunea care a ales-o poporul confiscand astfel orice urma de speranta in mai bine, totodata acest fapt este menit sa le dea un mesaj foarte clar anchetatorilor "nu va atngeti de mine....am girul puterii!!!!"

    ReplyDelete
  3. Cuvinte grele si adevarate, sunt graite in acest editorial de exceptie.
    nu credeam sa apuc vremea in care sa vad fatarnicia ridicata la rang de virtute.
    mare pacat iti faci arhislujitorule paissie cu biserica stramoseasca banateana.
    o tarasti prin noroi, ca pe o desfranata!
    Dumnezeu sa-ti rasplateasca tie dupa inima ta !

    ReplyDelete
  4. http://www.opiniatimisoarei.ro/titu-bojin-a-fost-reales-presedinte-al-psd-timis-cu-binecuvantarea-lui-paisie-lugojanu/05/04/2013

    ReplyDelete
  5. Preasfințitul Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei va sluji împreuna cu Preasfințitul Emilian Lovișteanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului la Catedrala Mitropolitana din Timişoara.
    ps: preapesedistului paiSSie maine in toata maretia-i credinciosii catedralei pot sa-i multumeasca pt multe si feluritele "faceri de bine".
    apropo, ips nicolae ce va spune cand va citi in presa de aparitia lui la amvonul conferintei PSD timis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cum era ...Lovelesteanu.....

      Delete
    2. 'LOVELESTEANU'...A VENIT IN SCHIMB DE EXPERIENTA!
      LA VALCEA,CHIRIARHUL LOCULUI, DOAR CU NUMILII...LA 99 DE ANI
      LA TIMIS, IDEM DAR MAI TINEREL...APROAPE 90.
      CONCLUZIILE SCHIMBULUI DE EXPERIENTA?
      MITROPOLIA -I COLT DE RAI, FURA FRATE(PAISIE-LOVELESTANU) CA SA AI/AVETI!
      BANI NEGRII PT ZILE MAI ALBE.

      Delete
  6. http://mitropolia-banatului.ro/duminica-sfintei-cruci-la-catedrala-mitropolitana-din-timisoara-2/

    ReplyDelete
  7. Asteptam pe PS(D) Paisie sa vina si la noi, la UDMR, sa dea binecuvantare. Am inteles la el ca el nu tine cu un partid politic si ca va merge la toate partidele sa nu faca la ele discriminare. Noi suntem ude(meris-iste) de prezenta unui asemenea mien sep cioi la noi in cur(te).
    Ildiko

    ReplyDelete
  8. Tare Ildi asta
    nu l provoca ca i faci necaz in casa......vrei sa l bata nevasta_sa.......de nu mai vede el politica.......numa la strana il va tine......

    ReplyDelete
  9. :)))) foarte tare...you guys made my day...

    ReplyDelete
  10. http://www.realitatea.net/s-a-dovedit-stiintific-moartea-nu-exista_1153072.html
    exista asadar VIATA dupa MOARTE !
    ps.in postul sf pasti exista frumosul obicei al unor conferinte organizate de ASCOR,cu ilustrii duhovnici!
    de la o vreme,s-au imputinat, apoi dl fieraru a preluat stafeta!
    tineti-o tot asa,boala lunga moarte sigura a invatamantului teologic timisorean.
    apropo,sutele de te-ologi,mai vechi ori mai noi(cu licente)au vreun scop in viata?
    ori sunt la mana lui paisie si ionelas sa fie 'irotoniti popi pe undeva, candva...

    ReplyDelete
  11. http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/cum-au-ajuns-preotii-ortodocsi-turnatori-la-fisc-298438.html

    ReplyDelete
  12. eheeee!!!vremuri cand se tineu Conferinte adevarate la Vest...vremuri de mult apuse...soarta! P.S.: Rahat avem(Paisie),Rahat mancam...pofta mare la toti,ca pe undeva ne meritam soarta ca nu l-am expediat de mult la masa in Arges,sa "arhipastoreasca" acolo turma de dobitoace(la propriu) ca tot e "dotoreee"...Paiule de la mine:multa M...E fara numar!hai si PU la REVEDERE cacamash in barba Ta de Borat!!!

    ReplyDelete
  13. Draga Iepurashule, Ma numesc Necajitu si am 9 anisori.De mult am dorit sa iti scriu ,dar nu am avut hartie...ce sa fac...soarta! Tata e Preot de tzara si nu a avut banutzi sa-mi cumpere caiete nici pentru scoala,damai pentru o scrisoare catre Tine(iti scriu ce o bucata de hartie ce am gasit-o cazuta pe jos cand veneam de la scoala)...Eu imi doresc ca odata cu venirea Sfintelor Pasti,sa reusesti cumva sa ii dai lu tata putin de salar ca sa putem trai si noi cat-de-cat decent...azi am mancat un pic cu sora mea putina Prescura ce a mai ramas de Duminica de la tata de la slujba...ne multumim si cu atat!Stiu ca nu iti cer mult,dar macar atat:nu mai vrem sa traim in mizeria ce ne-a facut-o "Taticul Paisie"(ca asa ii zice tata meu...)
    Te rog Iepurashule sa-L rogi pe Doamne-Doamne sa il mute pe "Tatucul Paisie"de aici de la noi,ca vrem si noi copiii sa avem ce manca(macar din cand in cand),si sa mergem si noi la scoala ca sa devenim si noi ceva in viata...
    Iti multumesc Draga Iepurashule,si te rog sa-L rogi pe Doamne-Doamne sa ne ajute sa plece "Tatucul Paisie" de aici ca deja ne e foamne si pana Duminica...mai e mult!

    ReplyDelete
  14. Si dane iepurasule la fiecare macar o treapta de la catedrala ca am auzit ca numai una e 10 000 euro! Nu vreau sa ma gandesc cu cat ar construi Paisie din nou catedrala, daca 12 trepti sunt 100 000 coco. Catedrala ar bate miliardu de euroi.
    Ii dau un pont lui Paiu! Sa trateze cu niste smenari sa o dinamiteze, chipurile ca ar fi act terorist si gata s-a scos de un miliard!

    ReplyDelete
  15. ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.NU MAI VENITI CU ASTFEL DE PROPUNERI;CA O SA NE TREZIM INTR-O ZI CU CATEDRALA CAZUTA CA NU II TREBUIE MULT;ASA CUM S-A INTAMPLAT CU MANASTIREA IZVORUL SF.MIRON DE LA ROMANESTI ,CU BISERICA DIN MEHALA CARE DE ANI DE ZILE SE INCEARCA CONTINUAREA LUCRARILOR DAR SE BATE PASUL PE LOC,OARE UNDE SE DUC BANII CARE SE ADUNA DE LA CREDINCIOSI.AAAAAAAA SI INCA CEVA;S-AU PRIMIT BANI DE LA CULTE PT CONSTRUIREA BISERICII DE LA IECEA MICA----500 MILIOANE. CATI BANI AU AJUNS LA BISERICA, STIE PREOTUL CARE A FOST INAINTE DE A FI MUTAT IN ORAS LA BADEA CARTAN,CE PROMOVARE>>OARE DE CE?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Interesant... se spune ca preotul Cricovean a fost executat pentru ca a refuzat sa dea aceeasi suma psului!

      Delete