Wednesday, February 27, 2013

Popescu Ionel & CO întorc armele


Să știe ceva Ionelaș ce nu știm noi, de pe ordinea de zi a SS al BOR de mâine? Sau poate știm?!
Ce se întâmplă atunci când se scufundă barca? Se scufundă? Poate nu, poate da?!
Vom trăi și vom vedea următoarele posibilități:
1. BOR nu ia nicio măsură și atunci „ploaia” ce se abate asupra instituției se va revela a fi de fapt doar rezultatul scuipatului celor sătui de mizerie, dar și al tâlharilor din sânul ei, care nu dau nici doi bani pe Biserică - că de aia își permit să o batjocorească! Așa încât toată lumea va fi prinsă într-o mare bătălie a scuipăcioșilor, care mai de care cu câte un scuipat mai mult sau mai puțin colorat, în funcție de poziția pe care o ocupă în scenă. 
În istorie această bătălie sigur va purta numele de „Bătălia Flegmei”, dar pe obrazul creștinului ortodox român, neapărat creștin ca să nu încurcăm dumnezeii!
2. BOR ia o măsură, eu personal nu cred că are tăria asta de caracter, și atunci se dă semnalul necesar pentru o reconstrucție morală, de durată e adevărat, dar necesară!
Până atunci, urmărim cu interes lucrările SS al BOR de mâine. Viitoare BCOR?

9 comments:

  1. Savu a ajuns in CNB si ANB cu ajutorul Vulpii Ionel Popescu, vicarul omnipotent! personal nu cred ca Savu si-a dat seama ca Popescu l-a atras intr-o cursa si s-a folosit de el. Popescu s-a mai folosit de unii dar...jocul nu e gata1 DACA VA TRAGE IN PIEPT SI PE PATRIARH, ATUNCI ....si nu e imposibil...

    ReplyDelete
  2. ''Revolutionarul'' ar trebui sa faca o revolutie cu propria gandire si asezare fata de credinta ortodoxa. Iar voi cei de pe blogul asta, sunteti adevaratii batjocoritori ai Bisericii. Atata mizerie aveti in voi ca da pe dinafara. Nu va mai ajung cuvintele urate si le inventati.

    ReplyDelete
  3. Popescule, mizeria ta sufleteasca deja a erupt. Diavolul, fratele si Stapanul tau Lucifer, te dezgoleste incet! Nu mai barfi episcopul-vicar acum pe la toate colturile, intalniri cu primari, profesori sau semnale catre alte eparhii. Demn ar fi sa-ti asumi greselile! Nu poti si nu vrei! Se va termina chiar daca si lumea asta ar trebui sa ia foc! Rusine, carpa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vorbesti prostii, ca sa te aflii in treaba! oare cine te-a pus sa terfelesti un om? se pare ca tu esti frate cu necuratul nu parintele! provoci prin vorbe urate, dar bine ca nu ai fost luat in seama sa-ti poti face jocul de mizeie.

      Delete
  4. http://adevarul.ro/locale/timisoara/dna-pronunta-zilele-urmatoare-cazul-deturnarii-fonduri-mitropolie-paisie-lugojanul-nu-mai-fost-audiat-1_512ba64e00f5182b85a1e269/index.html

    Astia din capul institutiei bisericesti, care NU ESTE BISERICA LUI HRISTOS!, sa fim bine intelesi, sunt de fapt niste mafioti ordinari!!! O baba de la tara, nespalata pe picioare, care se roaga de-a facut groapa in podea cu genunchii e mult, mult mai aproape de Dumnezeu decat sacalii astia!

    ReplyDelete
  5. sa fim seriosi, sinedriul nu va lua nicio masura. a luat candva? in afara de "grave abateri doctrinar-eclesiologice" pentru care,in opinia nevrednicului de pomenire anania, ips nicolae si ps sofronie trebuiau matrasiti din sinod, nu-mi aduc aminte sa se fi ocupat de corupti ori de penali. s.a intamplat ceva spagoveanului?

    ReplyDelete
  6. Ce se mai poate intampla in biserica asta. Cica Lemeni care preda la Facultate a se casatoreste a treia oara, iar duminica este programat pentru hirotonire. Sa-l puna popa in Mehala. incredibil!!!!!!

    ReplyDelete
  7. Sa le fie rusine celor de la DNA ca au avut tupeul ca macar sa se gandeasca sa-l citeze pe Preasfintia sa. Va dati seama ce analfabeti sunt procurorii astia, de n-au stiu ce inseamna sa fii "preasfant". Cred ca nu s-au prins ca acest cuvant compus contine si cuvantul "sfant". Alo, domnilor procurori, oamenii de teapa lui Paisie sunt IMACULATI, INFAILIBILI, INCORUPTIBILI in fata banului, ochiul dracului. Si vin apoi penibilii astia de procurori cu texte expirate de genul "nimeni nu e mai presus de lege". Sunteti niste habarnisti, dlor procurori, caci, poftim, Paisie preasfantul chiar e de-asupra ei! Uitati-va la fata lui, cata inocenta si sfintenie radiaza. Cred ca are cel putin 1000 lumeni! Si ce barba frumoasa, ca pana ciorii.....

    ReplyDelete
  8. Paisie nu se inscrie la Capacitate preoteasca? Ca nu o are....
    http://mitropolia-banatului.ro/capacitate-preoteasca-sesiunea-martie-2013/

    ReplyDelete