Sunday, December 2, 2012

Cine seamănă Vântu, culege fur...ia oamenilor


Emanuel Vântu, nimeni altul decât, unul din frații tovarășului de hoții al lui Paisie Luigojanul, Clement Vântu, călugărul răspopit și recălugărit, administratorul uneia din pungile tâlharului. De altfel, toată familia argatului s-a „popit” în curtea paisiacă! La Mașloc, la Săraca (ce nume mincinos - mai bine îi zicea la Bogata) și mai un pic la Găvojdia! 
Cei nasol pentru Paisie e că nu știe că zona aia are la bază oameni tari la cerbice, geambași de cai, oameni care de cele mai multe ori nu prea stau mult de vorbă, dar de multe ori lovesc năpraznic cu bâta și cu brișca! Vom vedea ce iasă! 
Oricum, dacă totuși nenea Vântu se va încăpățâna să facă ascultare la inculpat, s-ar putea să rămână cel puțin fără fereșci!
P.S.: Prota de Lugoj o fost mielușel, tocmai pentru că el știe ce-i acolo, și nu o vrut să plece cu capul spart!

3 comments:

  1. sa vedeti cum a adus preoti infumurati in Timisoara, care au dat concursuri pe blaturi si bani grei in toate parohiile Iosefin, Calea Lugojului,Fratelia, Freidorf,si altele, toti niste gunoaie oricand gata sa tradeze, numai dupa ciolane si interese, isi vand si propia piele pentru a le merge bine scuipa si, nu le pasa pe cine, niste libidinosi securisti

    ReplyDelete
  2. Unii isi terorizeaza proprii preoti parohi care au ajuns niste biete unelte in mainile lor, devin sadici,ataca cu murdarii in toti, nu tin cont de credinciosii lor, isi ataca chiar si colaboratorii apropiati pe care ar trebui sa ii respecte fie ei cantareti, crasnici, si multi au singura vina ca sunt in varsta i ei tineri si vasnici desi nu mai incap in reverendele lor de umflati, multumim PS Paisie pentru asa gunoaie

    ReplyDelete
  3. Rectificari pentru arhiziarist si fratii luptatori ai dreptatii: CLIMENT este numele adevarat (nu Clement) si EMANOIL este numele adevarat (nu Emanuel). Climent i l-a prezentat pe Sebastian zis "Sepi" la Paisie. De aci trioul: Paisie, Sepi si Climent.

    ReplyDelete