Wednesday, August 1, 2012

Corabia se scufundă?

Procurorul general de la Parchetul Curţii de Apel Timişoara, Vasile Bâc, părăsește Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Timișoarei.


Motivul? Oficial, domnul Bâc vrea să se pensioneze! Printre rânduri? Fiecare poate specula ce vrea! (oare dosarele în care sunt implicați cei de la arhiepiscopie să nu fi contribuit cu nimic?)

Vă aducem aminte că și domnul Iova de la Viile Recaș a părăsit Adunarea Eparhială, invocând abuzul episcopului Sofronie și a mitropolitului Streza la modificarea granițelor Mitropoliei Ardealului! (sic!) Asta imediat după scandalul provocat de PS Paisie în legătură cu retragerea semnăturii IPS Nicolae.
 
Până una alta, PS Paisie a început să-și schimbe toate încuietorile de la apartamente, de frica hoților!!!

5 comments:

  1. Cativa dintre oamenii cu bun-simt au atras atentia lui vasile Bac ca Popescu Ionel il va improsca cu..Daca el se respecta nu se baga in treaba asta mai ales ca nu este un biserican.Dar ionel popescu avea nevoie si bine a facutse vor termina pana la urma toate astea dar la vremea potrivita

    ReplyDelete
  2. Daca ceea ce scrieti e adevarat, ma bucur ca dl Bac a decis asa. Ma gandesc ca la asta a contribuit si o anume intamplare. Cand Dumnezeu vorbeste prin oameni, ferice de cine-L asculta, biserican sau nu. Ma bucur ca lucrurile nu sunt asa cum par, ca timpul scurs n-a fost in zadar, ca fiecare intalnire din viata se intampla cu un scop bun, stabilit de Dumnezeu, pe care mai intotdeauna cei implicati nu-l cunosc decat la o vreme, ca daruind dobandesti! Daca e asa cum cred eu, ma bucur.
    Better late than never!
    Blessed is the man that doeth not walk in the counsel of the wicked, nor stand in the way of sinners, nor sit in ye seat of the scornful.

    ReplyDelete
  3. Sa-i fie rusine domnului Bac ca gireaza mizeriile din mitropolie. Si pt ce? Functie sau marire inutila! Ce bolnavi sunt unii oameni!!!! Printre care si acest domn!

    ReplyDelete
  4. interminabila miscare de popi pe ruta dacia-giroc !
    ba se duce ,ba se intoarce popa maftei!
    concursul de la giroc de luni 30 iulie ac a fost contramandat!
    s-a intors popa maftei ca paroh la giroc, cu aprobarea dlui paiesie.ca la dacia trebuia sa steie in gazda si nici banii nu ieseau la greu cum credea el...
    acum, se anunta iar un asa zis concurs de popi la dacia!
    alo, prota bude, tu nu ai niciun cuvant de spus?
    ai luat pozitia ghiocelului?

    ReplyDelete
  5. Mailul redactie e "ps.paisie@gmail.com"? V-am trimis un material simpatic!

    ReplyDelete