Thursday, April 5, 2012

Lovitură fatală pentru IPS Nicolae

Am încercat să păstrăm un moment de silentio stampa săptămânile acestea, pentru sfintele sărbători, însă un eveniment extraordinar întâmplat acum, ne obligă să luăm atitudine!

PS Paisie Lugojanu este cel care a determinat MOARTEA Mitropolitului Nicolae!

Zilele trecute a avut loc o ceartă neobişnuită între IPS Nicolae şi PS Paisie, care a plecat de la încercările repetate ale PS Paisie de a submina în continuare mandatul de mitropolit al venerabilului ierarh!
După ce PS Paisie a facut presiuni enorme de îndepărtare a consilierului economic Boancheş, lucru neagreat de IPS Nicolae, episcopul vicar a lovit fatal demnitatea IPS Nicolae, refuzând să onoreze un proiect cultural în care era implicat IPS Nicolae şi Sorin Dumitrescu!
Mai mult, în obrăznicia caracteristică ţiganului, PS Paisie i-a amintit mitropolitului că doar el are dreptul de semnătură pentru administrarea averii bisericii din Banat!
Acest fapt la dărâmat definitiv pe venerabilul Mitropolit!
IPS Nicolae a căzut la pat, suferind încă un preinfarct!



Dezamăgit profund de cel pe care la promovat în sânul ierarhiei bisericeşti, IPS Nicolae a refuzat să mai primească asistenţă medicală, iar acum se află în stare gravă la sediul Mitropoliei!
În cadrul şedinţei permanenţei Consiliului Eparhial, PS Paisie, simţindu-se cu musca pe căciulă, a încercat să se disculpe, apelând Bucureştiul în gura mare:
"Eu nu l-am omorât pe Înaltu'! Eu nu l-am omorât pe Înaltu'!"
Din nefericire, de data aceasta, în cel mult câteva zile, cel mai probabil, vom asista la funeraliile celui mai important Mitropolit din istoria BOR!

Paisie, l-a omorât pe Mitropolit!
S-a terminat!

5 comments:

  1. Marea problema e ca BOR nu are instrumentele necesare - prin Statut, Regulamente etc - sa se scape de astfel de criminali.

    Fratilor, e Joia Verde la fratii nostri catolici, protestanti etc. e ziua lui Iuda Iscarioteanul, e ziua lui Iuda Lugojanul

    ReplyDelete
  2. "Eu sunt acela?" "tu zici"

    ReplyDelete
  3. poate face paisie ca si iuda dupa cina! se spanzura in curtea mitropoliei!!! promit solemn ca eu ma ocup de inmormatarea lui!!! cu drag MOSU

    ReplyDelete
  4. Doar Bunul Dumnezeu decide cand facem infarct sau alta boala. Acei care acuza un muritor ca si ei ca ar fi vinovat de aceasta isi fac pacate. Sa avem intelegere pentru varsta IPS-sale si respect pentru personalitatea Domniei-sale.

    ReplyDelete
  5. Pentru cei de mai sus: un CRIMINAL nu este doar cel care, cu mana lui, ucide. Marii nazisti, condamnati la Nurnberg, n-au tras cu arma, n-au dat cu cutitul, n-au ucis, cu propria mana, pe nimeni. Ei au stat in birouri si au conceput planuri. Subalternii lor le aplicau. au fost condamnati pentru ceea ce au spus si gandit, cu aplicabilitate imediata, directa.

    Aici, cu Paisie, e clar:
    1) după o cearta cu cel caruia, ca si calugar, trebuia sa.i faca ascultare, IPS Nicolae face preinfract;
    2) de suparare pentru cuvintele grele pe care i le-a trantit Paisie in fata, IPSS REFUZA tratatmentul
    3) verdict, crima!

    ReplyDelete