Thursday, December 29, 2011

Update la mizerie...

Afectat profund de cele dezvăluite de presa locală în legătură cu înmormântarea fostului preot vicar administrativ al Arhiepiscopiei Timişoarei, "Preasfinţitul" se comportă ca un jegos cu preoteasa Miculescu.
Paisie a trecut la şantaj pe faţă, amenţând o sărmană văduvă că nu îi mai acordă ajutorul de înmormântare de la arhiepiscopie dacă nu dezminte cele scrise în presă!!!!
Se poate un comportament mai execrabil ca acesta?
Dacă astfel de evenimente mai sunt tolerate în BOR, atunci am ajuns să fim incalificabili!!!
Suntem de-a dreptul dezgustaţi, profund dezgustaţi!

8 comments:

  1. obisnuiti va odata cu personajul acesta asta e si altu ca el nu mai gasim, evident are probleme de comportament grave recomandatii un medic serios

    ReplyDelete
  2. sursa:petitia anti-Uzurpator!Dorulet (28 Decembrie 2011, 20:34)
    Auzi, "Puiule", ce a lasat Miki Spaga "ca om"? Sa ma ierte bunul Dumnezeu!
    A despuiat Catedrala, a jumulit de bani pe cine ii prindea. Cunoastem preot din catedrala care i-a dat 5000 DM sa intre si cate alte personaje mai cunoastem care au dat si nu putin! In regula, toti facem la fel, corect! Dar, "puiule", unde dracu s-au dus toti banii astia? Citea bietul Miki Spaga parabola "bogatului nemilostiv si saracul Lazar"; "bogatului care i-a rodit tarina"; "tanarul bogat care dorea sa mosteneasca viata de veci" etc si pe o ureche a intrat si pe alta au iesit. TOATE! Viata parintelui vicar a fost un exemplu absolut necrestinesc, despre cum NU trebuie traita viata unui preot! O fi trait in lux?! Ma indoiesc! Pe patul mortii a cumparat golful... Avea haine scumpe? Nici pomeneala! Jegos si plin de matreata! Cica fac parte din Biserica, dar oamenii ca Miki Spaga, gen Hagi Tudose, ne trag rau in jos. Putea cu banii primiti spaga sa creeze o asociatie "Aurel Miculescu" care sa sustina financiar cativa batrani, ori cativa elevi etc. Ce mai om sinistru a mai fost! Sa lupti sa faci rost de bani si sa nu ai pe nimeni, fara copii, fara nimeni. Ciudat om!
    e pur si muove!

    ReplyDelete
  3. ar mai fi si rolul nefast in revolutia de la timisoara din 17.XII 1989.
    ips nicolae fiind cazat la hotelul patriarhiei la bucuresti primea informari telefonice de la taica miki!
    inchiderea usilor catedralei in plin conflict armat civil se pare ca este opera sa, dupa cum marturisesc voci care doresc sa isi pastreze anonimatul,inca putina vreme!
    cat priveste "atentiile" pentru promovare:ele au variat in timp de la 70.000 lei in 1990, apoi in DM 5000-10.000 fc de parohie, pana a tins catre zero, fiind indepartat de tandemul paisie-ionelas, care si-a luat partea sa,iar pe taica miki l-au trecut ca pe o locomotiva pe o linie secundara, apoi la depou(pensie).
    iar acum intr-adevar ips nicolae este SINGUR!

    ReplyDelete
  4. Sa iasa unu cu cohones si sa spuna eu am dat la tata Miki! Nu asa, ca eu stiu pe unu care stie de undeva ca a luat!
    Aud?
    In schimb, eu pot sa spun ca eu am cotizat la Boanches pentru paisie in 2007! Nu la Miki care inca era atunci in MBT.

    ReplyDelete
  5. Aschia nu sare departe de trunchi. De parca nu tot mitropolitul i-a promovat si pe alti "fripturisti" ca Sarbu, Popescu etc
    Cat despre rolul acestui preot la Revolutie e greu de apreciat, in orice caz decizia de inchidere a usilor catedralei s-a luat cu "binecuvantarea" Inalt Prea Securistului Nicolae Corneanu care potrivit Securitatii ""se manifesta ca unul ce nu crede in preceptele si dogmele bisericesti, fiind convins ca Biserica a fost intotdeauna un mijloc de inselare a maselor populare. A rezultat ca s-a preocupat de studiul stiintei marxist-leniniste si de insusirea ei, ce l-au facut sa fie convins de netemeinicia dogmelor pe care inca mai trebuie sa le "apere" si in acelasi timp sa isi dea seama perfect ca viitorul nu poate apartine decit comunismului". Dar ce e mai grav, intr-o nota din 1965: "a fost folosit pentru reducerea activitatii religioase in eparhia Banatului, indicindu-i-se si luind o serie de masuri in acest sens". Masurile la care face trimitere ofiterul de Securitate se refera la "comasarea unor parohii si reducerea numarului de preoti, reducerea numarului de studenti ai Seminarului Teologic Caransebes". Respectivul document mentioneaza si un numar de 32 de persoane aflate in atentia Securitatii si pe care le-ar fi turnat Corneanu.Din notele aflate la dosar reiese ca mitropolitul si-a turnat mai multi colegi preoti, precum cel din Maureni, judetul Caras-Severin, si cel din Visag, judetul Timis. Ambii se faceau vinovati in ochii regimului fiindca erau de partea preotului Gheorghe Calciu-Dumitreasa, in acea vreme detinut politic.
    Si acum cireasa de pe tort: o alta caracterizare, din 1963, dovedeste ca Nicolae Corneanu a avut si misiunea de a-l spiona si de a-l influenta pe Patriarhul Iustinian Marina: "Totodata, agentul a mai fost folosit pentru influentarea directa a sefului Bisericii Ortodoxe in contactele pe care le are cu acesta si de a ne sesiza toate aspectele care se desprind din comportarea pe care o are Patriarhul". Asta ca sa vedeti cine e lupul imbracat in blana de oaie.
    http://old.cotidianul.ro/ips_corneanu_patru_decenii_de_turnatorie-34525.html

    ReplyDelete
  6. PAISIE, FII ATENT, INCEPI SA ITI SEMNEZI CONDAMNAREA!...cu exceptia parintilor tai,in special a mamei tale, sunt singura persoana din lumea aceasta careia i-a pasat cu adevarat de tine...AI GRIJA!

    ReplyDelete
  7. amice cu cohones cat dudele,spui ca ai dat spaga la paisie prin boanghen, da io te intreb direct :
    AI SI DOVEZI?
    ori, poti sa depui marturie, cu mana pe biblia cu cruce pe ea, in fata inspectorului patriarhal care poate veni in verificare oricand la mitropolia banatului?
    ceva martori!?
    non paisiac.

    ReplyDelete
  8. se apropie ora bilantului pe anul 2011 d Hr.
    cred ca ar fi benevenit un articol de fond cu tema:ce a adus nou anul 2011 in mitropolia banatului!
    ORI UN PLUGUSOR ADECVAT!
    ASTEPTAM DE LA ARHIZIARIST ARTICOLUL !

    ReplyDelete