Saturday, August 20, 2011

Avelo bahtalo!

Șăful tzîganilor dîla MBT, pusă la dîspozîțîia noastă babana sală dîla Beserecă, sau cum îi zâce la aea dupe ulița noastă, dîn centru Temeșoarei, ăăă, CeDeLOGA, dî, așai, cî sî ne plîngem șî noi dă ce ne doare! Că, doar șî el se făcu baștan, în centru, ca noi!
Mulțumim profund pîntru ajutor, pralea paisie! Bahtalo!

http://www.ziuadevest.ro/actualitate/22589-liderul-iganilor-ioan-mirescu-a-luat-aprarea-batanilor-care-au-pus-stpanire-pe-centrul-timioarei.html

9 comments:

  1. va aducem la cunostinta ca:
    Preasfințitul Paisie Logofeteanul, Episcop-vAcar al Arhiepiscopiei Timişoarei va sluji în Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” a Parohiei Ianova din Protopopiatului Timişoara II.
    SURSA:AGENTIA BASILICA
    ADNOTARE: VIZITA LA ALT POPA-TALIBAN...PRECIN CU POPA TOIE!
    PRECINII STIU DE CE.

    ReplyDelete
  2. Felicitari pt.rolul de tigan!

    ReplyDelete
  3. domnule redactor,intrrebati-l pe Pai, ce cabana si-a facut la munte(pe semenic?!?)!de cel putin 100 de mii de euro, si preotii mor de foame cu familile lor! sa-i fie RUSINE! P.S.:tziganu e tot tzigan! P.S.2: ceea ce am scris e din sursa sigura!

    ReplyDelete
  4. Paisie e fost la Ruga la prota Cerbu la lugoj: s-au cheltuit cu protocolul cel putin 15000 de ron!sa le fie rusine, si ei faulteaza pe toti si le cer CAMATA!

    ReplyDelete
  5. Am auzit si eu k asa a fost;au aplicat versul:"betzi,mancati si va veselitzi!" frumos le sta pe banii saracilor...chiar sa le fie RUSINE!sper sa le fie de POMANA!

    ReplyDelete
  6. felicitari d-nle Paisie! va admir.

    ReplyDelete
  7. Domnilor realizatori ai blogului,
    domnilor comentatori,

    aș dori și eu să aflu sursa de informații pe care vă bazați când faceți următoarele afirmații cu privire la PS Paisie:
    1. Așa-zisa implicarea lui în mafia țigănească timișoreană
    2. Așa-zisa cabană la munte de 100 de mii de euro (care este foarte puțin credibilă având în vedere că la intrarea în monahism acela ce se călugărește renunță la cele lumești).
    3. Așa-zisa cheltuială cu protocolul de 15000 de lei (chiar nu cred că vă dați seama de cât de mare este această sumă, sigur nu ați strecurat din greșală un zero în plus?)

    toate cele bune,
    Doamne Ajută!

    ReplyDelete
  8. Si daca paisie nu are cabana babana, faptul ca:
    1. a mintit in declaratii in public, in presa;
    2. referatul facut de el in cardasie cu popescu si savu si pe care nu ni se da voie sa-l vedem si noi oamenii, cum ca mitropolitul e senil, fara a i se fi facut in prealabil nici o expertiza medicala amanuntita si profesionista;
    3. aducerea unui neica nimeni de floca, fara nici un concurs legal la Sf Ilie;
    4. luarea de 1000 de lei pt maslul facut unui bolnav;
    5. bagarea pe gat oamenilor, a unor preoti fara nici un credential, cu politia;
    6. folosirea institutiilor statului in scop personal, politie si jandarmerie, ca si garzi de corp;

    toate astea si inca multe altele pe care oamenii nu le stiu, da, ma asigura ca ordinaru' de paisie e in stare de multe altele mult mai penale.
    Frate anonimus de la 5:22, poti verifica singur si personal ce am scris mai sus. Pt ce ceri d-ta dovada, sunt de acord, cine le-a postat poate trimite, si il rog si eu, pe adresa blogului, daca acceseaza poza tiranului, documente, poze sau marturii ale oamenilor care au participat la astfel de evenimente, marturii care pot fi destul de usor obtinute si cu un telefon mobil. Ca de vorbe aruncate asa doar de scandal, sunt arhisatul si eu!

    ReplyDelete
  9. 15000 lei nu e mult, avand in vedere ca 10000 a intrat cash in buzunarele lui, iar 5000 a fost masa!

    ReplyDelete