Tuesday, December 29, 2015

"Un an de vrednică slujire la Altarul Bisericii bănățene" - glumiti?

Pe site-ul oficial al MBT am gasit urmatoarele:


Ma uit la poza si ma crucesc! Aproape exact la fel ca pe vremea PS Paisie Lugojanu, cand IPS Nicolae era mazilit! Nicio schimbare!
Pardon! Exista totusi un Mitropolit acolo!
Cu toate astea, din ce se vede, Mitropolitul este partas la mizeriile fostei si actualei administratii. Pentru ca nimic nu s-a schimbat, inseamna ca cele vechi au fost bune, perfecte chiar! Asadar Mitropolitul, dupa un an de vrednica slujire a considerat ca toate sunt bune, iar cele ce s-au intamplat in urma cu mai bine de un an nu merita atentie s-au schimbare!
Lasati-o tot asea IPS Voastra, ca e bine!

PS: Am inchis-o un an, pentru ca am crezut ca se vor schimba lucruri. Dar, lupul isi schimba parul, nu si naravul! Ne vom auzi din ce in ce mai des! Hai, pa!

14 comments:

  1. Un impostor, un mitropolit de talia cel mult a mitropolitului de mediocritate Sebastian Rusan. Licentiat pe patru sticle de vin si o tuica, prin anii 90...Slab

    ReplyDelete
  2. Predici slabe, lipsite de coerenta, colinde intercalate in timpul predicii...Asta este mitropolitul ioan! Un om duhovnicesc? Poate! Dar nu pentru biserica banateana! Un om care duhneste a bautura, preadispus la a inchide ochii la orice mizerie morala, platind scump alegerea in scaunul de mitropolit! Chiar si asa, este sub nivelul unui popa mai rasarit de prin imprejurimea sibiului sau a Bihorului...un scapatat in teologie...Daca nu era teolog si mitroplit, puteam spune ca e un butuc asa e o tamaie! Patriarhul daniel deja face misto de un om cu aliura de betivan....Tremura intr-una!

    ReplyDelete
  3. Cel mai mult deranjeaza tinuta Sa neingrijita, nesocotirea insemnelor mitropolitane! Se vede de la o posta: un cioban! Nu este domnisor! Nu poate fi print al Bisericii banatene! nasul rosu, tradeaza ca e altceva...Cred ca Diana toarna in pahar de multe ori mitropolitului! Cu ltru, ca asa bea ...mitropolitul! Vai si amar!

    ReplyDelete
  4. Sa aiba o boala care sa-l duca la dementa? Uita! E frustrant pentru preoti! Nu respecta promisiuni! Biserica este pe mana vicarului ionel Popescu care a distrus imaginea si alui Paisie! acum domneste in voie! E mai rau ca pe timpul asa-zisei boli a mitropolitului Nicolae! Decat un om vrednic ca mitropolitul Ioan selejan, al muntilor, mai bine cu un muribund ca Nicolae Corneanu! Mort, Nicolae cormeanu este viu. ! Barbosul asta, viu, parca este mort! un om lipsit de minima decenta vestimentara...Ce sa mai zic de restul...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt domni născuți si domni făcuți.

      Delete
  5. Nu are simtul culturii, desi vorbeste intr-una de cultura!!!! Spre exemplu, facultatea de teologie a lasat-o asa cum a gasit-o! Prea greu pentru el sa priceapa substratul! Nu-l intereseaza! Figura de popa intre doua pomeni! Prea obosit de lucruri sensibile. Banatul, in bezna! Pe veci!

    ReplyDelete
  6. imi pare nespus de rau ca , biserica noastra din BANAT A AJUNS GROAPA DE GUNOI A PATRIARHULUI !!!! RUSINE PAISIE!!!!! IOANE MERGI "ACASA" SI TREAGE O RACHIE SI LASA-NE CA NE-AI PLCITISIT CU "lacrimile tale de crocodil "
    !!!!!!! DECE NU L-AU CATERISIT PE PR. FLOCEA? PARDON FLOCA...........asteptam judecata tiganeasca
    PS: Pr. Flocea daca mai dai la bucutze sa dai macar cu cap si sa folosesti preze!!! ;))

    INTRU MULTI SI FERICITI ANI!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. De ce nu ii iartă pe preotii caterisiti abuziv si ilegal de Paisie. Unde e dreptatea?

      Delete
  7. Asa este. Păcat! Mulți oameni au sperat in el.

    ReplyDelete
  8. Mitropolitul Ioan nu primeste in audiență. El pluteste undeva deasupra problemelor lumesti. Oare ca si conducător al bisericii nu are si obligatii? Drepturile omului nu trebuie încălcate nici măcar de un mitropolit, mai ales de unul bun si milostiv.

    ReplyDelete
  9. Putin mai multa compasiune pentru semenii vostri va rog. Si pentru cei aflati la ananghie. Propovaduiti iertarea si iubirea dar nepăsarea e maximă.

    ReplyDelete
  10. Tocmai din cauza a astfel de personaje credibilitatea in BOR e in cădere liberă.

    ReplyDelete
  11. Doamne Isuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, izbaveste-ne de cel rău.

    ReplyDelete