Monday, September 15, 2014

IPS NICOLAE a trecut la cele vesnice!

Cu durere omeneasca, dar cu nadejde crestineasca, va anuntam trecerea la Domnul, a ultimului mare Mitropolit pe care Biserica Ortodoxa Romana l-a avut.
De aici inainte vorbim doar de paiate!


Vesnica pomenire!

24 comments:

 1. Nu stiu de unde ati preluat informatia, dar nici site-ul Patriarhiei, nici cel al Mitropoliei, nici presa laica n-a anuntat nimic in acest sens. Ca urmare nu se cuvine sa umbrim sarbatoarea Sf. Ierarh Iosif

  ReplyDelete
 2. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească!!!

  ReplyDelete
 3. E adevarata informatia.

  DUMNEZEU S-L IERTE

  ReplyDelete
 4. Este pura dezinformare... intrebati la spital. Este oricum vina spitalului ca nu da zilnic rapoarte presei, cu acordul mitropoliei... s-ar evita astfel de momente penibile...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Doamne ajuta sa fie numai o dezinformare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 sper ca mitropolitul sa fie in viata !!!!!!!

   Delete
 5. Sper sa fie doar unul din momentele alea penibile cand presa dezinformeaza !!!!

  ReplyDelete
 6. nu stim inca niciun comunicat oficial.daca ar fi fost adevarat, de 2 ore de cand a aparut informatia, trebuia sa se stie ceva!

  ReplyDelete
 7. E sigur, din pacte, o veste trista si dureroasa pentru banateni si nu numai, Dumnezeu sa il odihneasca si sa il ierte

  ReplyDelete
 8. Nu e nimic sigur pana nu apare stire oficiala!!!Terminati cu intoxicarile de presa!!!!!!!

  ReplyDelete
 9. Nu mai stiu ce sa cred.

  ReplyDelete
 10. Pe site-ul mitropoliei s-au postat imagini de la sfintirea cladirii in care va functiona de acum Scoala Antim Ivireanul (care s-a petrecut azi la ora 16). Daca s-au grabit sa posteze stirea asta, cu atat mai mult ar fi anuntat de moartea mitropolitului. Pe basilica, stirile se actualizeaza in permanenta (ultima la ora 22) si tot nimic. Se pare ca administratorul blogului, desi pretinde ca il apreciaza intr-un mod deosebit pe Corneanu, de fapt isi doreste sa vina altcineva in locul lui. Asta nu inseamna ca starea mitropolitului nu ar putea fi grava si s-ar putea sa plece dintre noi in curand.

  ReplyDelete
 11. Da...si mare pacat are daca a facut lucrul acesta si nu e adevarat!

  ReplyDelete
 12. Mai da - va naibii pe toți cu dezinformarile voastre!!!

  ReplyDelete
 13. Probabil se mai asteapta cu vestea oficiala ca sa se poata rezolva niste lucruri. Cine stie de ce sunt atatea zvonuri. Nu iese fum fara foc.

  ReplyDelete
  Replies
  1. da si asta e posibil , la paisie si ai sai te poti astepta la ori ce , poate mai sunt ceva bani prin conturile mitropolie pe care mitropolitul ia tinut bine pt zile negre si acum paisie se chinuie sa puna mana pe ei .

   Delete
 14. http://www.infocs.ro/video-dumnezeu-sa-il-ierte-murit-mitropolitul-nicolae-al-banatului/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Stirea a fost stearsa, semn ca au preluat si ei ”stirea” fara s-o verifice

   Delete
 15. Din presa locala chiar nimeni nu scrie? Nimeni?

  ReplyDelete
 16. Sunteti patetici! Va citesc mesajele si ma amuz. Vreau sa va spun tuturor ca IPS Corneanu a murit de mult. Vad ca stati bine cu biologia: daca un om care se caca si se pisa pe el si este hranit printr-un tub, ACEL OM TRAIESTE. Va contrazic pe toti! Corneanu nu mai traieste de mult. De trait, traiesc pe spatele lui fauna Bisericii: Ion Ghoerghe, Ionel Popescu, Cristian Constantin, Sorin Lungoci, Marius Sfercoci etc. Toate acestea din pricina Legii Bisericii care stipuleaza nu stiu ce. Hai sictir!

  ReplyDelete
 17. Ingaduiti, sfintiile vostre, sa exprim si eu o nedumerire: cu excpetia acestui blog, stirea a aparut ieri seara doar pe situri de presa din Caransebes: caon.ro si infocs.ro. De pe caon.ro au preluat-o cei de la stiri-presa-online.ro, iar acuma e plin netul de ea. Nedumerirea de explicat: cum se face ca informatia a aparut, mai intai si mai intai, pe situri din Caransebes? Chiar asa mare sa fie disperarea? Binecuvantati si iertati

  ollu@clicknet.ro

  ReplyDelete
 18. http://www.romaniatv.net/mobi/nicolae-corneanu-mitropolitul-banatului-a-murit_170610.html

  ReplyDelete